TEKSTİL

Addax Bayilik (Franchise) Şartları ve Ücreti 2024

Giyim sektöründe faaliyet göstermek isteyen birçok kişi Addax’ın bayilik imkanına ilişkin araştırmalarda bulunuyor.

Abone Ol

Son dönemlerde gerek ürünlerinin tasarımları gerek ise de kaliteleri ile sektörde büyük bir popülerlik yakalayan Addax, arama motorlarına da sık sık konu oluyor.

Merkezi Bilecik’te bulunan Addax, tekstil sektörünün en çok tercih edilenleri arasında yer alıyor. Kaliteli ürünleri, müşteri odaklı hizmetleri ve diğer özellikleri ile dikkat çeken Addax, sektörde faaliyet göstermek isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Giyim tarafında bir girişime imza atmak isteyen pek çok kişinin ‘Addax bayiliği’ başlığına yönelik sorgulamalarda bulunduğu biliniyor. Peki, Addax bayiliği nasıl alınır? Addax bayilik ücreti ne kadar? İşte konuya dair ayrıntılar…

Addax Bayilik Şartları Nelerdir?

Addax bayiliği şartları birçok kişi tarafından merak edilmektedir. Kadın giyim sektöründe başarılara imza atmış olan bu markanın ürünlerini bayi olarak satışa sunmak isteyen birçok kişi, başvuru için hangi şartların sağlanması gerektiğini sık sık sorgulamaktadır.

Addax bayilik şartları güncel olarak şu şekilde sıralanabilir:

  • Kurum kültürüne uyum sağlamak,
  • Yatırım miktarını karşılıyor olabilmek,
  • Bayide personel çalıştırmak,
  • Banka teminatı göstermek,
  • Şube için çarşı, cadde ve park yakınlarında dükkanlar tercih etmek.

Yukarıda sıralamış olduğumuz şartları sağladığını ve sağlayabileceğini düşünen kişiler, Addax bayiliği için başvuru yapabilir. Başvuru ilk olarak ‘ön başvuru’ şeklinde alınacak sonrasında ise Addax yetkilileri nihai kararı vereceklerdir.

Addax Bayilik Ücreti Ne Kadar?

Addax bayilik ücreti de bu sektörde hizmet vermek isteyen kişiler tarafından en çok merak edilen konu başlıkları arasında yer almaktadır.

Addax’ın bayilik başvurusu için belirlemiş olduğu şartları sağlayan ve buna bağlı olarak da ilgili lokasyonda dükkan açmak isteyen kişiler, firmaya bayilik ücreti ödemeleri gerekir. 2024 yılı için belirlenmiş olan Addax bayilik ücreti 135 bin TL ila 160 bin TL aralığındadır. Tutar, dükkanın açılacak olduğu bölgeye ve diğer özelliklere bağlı olarak değişiklik göstermektedir.

Addax Franchise Nasıl Alınır?

Addax bayiliği almak için yapılması gerekenler, arama motorları üzerinden sık sık sorgulanmaktadır. Kariyerini Addax bayiliği üzerine inşa etmek isteyen girişimciler tarafından yapılan bu sorgulamalara firmadan detaylı bir karşılık gelmiştir.

Kadın giyim üzerine bayilik arayışı içerisinde olan kişiler tarafından sıklık ile tercih edilen Addax, yüksek marka algısı ile bilinmektedir. Bu markanın altında geniş kitlelere ulaşarak kazanç elde etmek isteyenlerin öncelikle firma ile iletişime geçmeleri gerekmektedir. İletişim, müşteri hizmetleri üzerinden kurulabileceği gibi firmanın resmi web sitesinde yer alan ‘iletişim’ seçeneği üzerinden de sağlanabilmektedir.

Addax’ın Kaç Tane Bayisi Var?

Addax’ın bayi sayısı, sektöre bu markanın altında giriş yapmak isteyenler tarafından bir hayli merak edilmektedir. Yanı sıra kadın giyim üzerine hizmet veren firmadan alışveriş yapmak isteyenler de ‘Addax mağazaları’ başlığı altında sık sık sorgulamalarda bulunmaktalardır.

Addax’ın resmi web sitesinde güncel bayi sayısına dair net bir bilgi bulunmamaktadır. Ancak ülke genelinde büyük AVM’lerin nerede ise tamamında Addax mağazası olduğu yanı sıra son dönemlerde AVM’lerin dışında da Addax dükkanlarının hizmet vermeye başladıkları bilinmektedir.

Addax Müşteri Hizmetleri İletişim Numarası Nedir?

Addax müşteri hizmetleri iletişim numarası, arama motorları üzerinden sık sık sorgulanmaktadır. Bayilik için firma yetkililerinden bilgi almak isteyen kişilerin yanı sıra ürünler ile ilgili bilgi almak isteyenler, sipariş sürecine dair talepleri olanlar da bu numarayı merak etmektelerdir.

Addax’ın güncel müşteri hizmetleri iletişim numarası ‘444 0 997’ şeklindedir. Ayrıca firmaya ‘0 228 315 0 444’ numaralı hat üzerinden de ulaşım sağlamak mümkündür.