İş Fırsatları

Aras Kargo İş Başvurusu Nasıl Yapılır? Çalışma Şartları

Aras Kargo iş başvurusu nasıl ve nereden yapılır? Aras Kargo personel alımı ilanları nerede yayınlanır? İşte konuya dair ayrıntılar…

Abone Ol

Aras Kargo, 1979 yılında ‘Aras Dağıtım ve Pazarlama’ ismi ile Celal Aras tarafından kurulmuştur. 2013 yılında Avusturya Postanesi’nin yüzde 25’lik iş ortaklığını duyuran Aras Kargo, bugün ise kurumun yüzde 80’lik iş ortaklığı ile yoluna devam etmektedir.

14 bölge müdürlüğü, 28 transfer merkezi, 1000’e yakın şubesi ve 2000 Aras Burası noktası ile Türkiye’nin dört bir yanına hizmet götüren Aras Kargo, günde 1 milyon kişinin kapısını çalmaktadır.

Son verilere göre 16 bin kişiyi istihdam ettiği bilinen Aras Kargo, rakiplerinin yanı sıra iş arayışı içerisinde olan binlerce kişi tarafından da yakından takip edilmektedir. Firmanın iş başvurularını hangi şartlar çerçevesinde ve hangi platformlar aracılığı ile kabul ettiği merak edilmektedir. Bu kapsamda bizler de bu içeriğimizde Aras Kargo’nun iş imkanlarına ve diğer istihdam fırsatlarına dair bilgilendirmelerde bulunduk. İşte ayrıntılar…

ARAS KARGO PERSONEL MAAŞLARI NE KADAR? 2024

Aras Kargo’nun mevcut hizmetlerinin yanı sıra personel maaşları da arama motorları üzerinden sıklık ile sorgulanan konu başlıkları arasında yer almaktadır. Firmanın çalışanlarına güncel olarak ne kadarlık bir ödeme yaptığı merak edilmektedir.

Aras Kargo’nun maaş uygulaması, pozisyonlara göre değişiklik göstermektedir. Yöneticiler ve şubelerde çalışanlar ile dağıtım elemanları arasında hem görev tanımı hem de maaş ödemeleri bakımından birtakım farklılıklar bulunmaktadır.

Aras Kargo’nun 2024 yılı dağıtım elemanı maaş tutarları, kişinin bu alanda elde etmiş olduğu deneyimlere göre de değişiklik göstermektedir. Güncel maaş tutarları ise şu şekilde sıralanabilir:

  • 0- 1 yıl arası deneyimi bulunanlara ödenen maaş 21 bin TL ila 28 bin 700 TL aralığında değişmektedir.
  • 2- 4 yıl arası deneyimi bulunanlara ödenen maaş 23 bin 100 TL ila 34 bin 500 TL aralığında değişiklik göstermektedir.
  • 5- 9 yıl arası deneyimi bulunanlara ödenen maaş 26 bin 300 TL ila 35 bin 400 TL aralığında değişiklik göstermektedir.
  • 10 yıldan fazla deneyimi bulunanlara ödenen maaş 27 bin 400 TL ila 37 bin 500 TL aralığında değişiklik göstermektedir.

ARAS KARGO PERSONEL ALIMI İLANI BAŞVURU ŞARTLARI

Aras Kargo’nun personel alımı ilanları çerçevesinde göz önünde bulundurduğu başvuru şartları da iş arayışı içerisinde olan birçok kişi tarafından merak edilmektedir.

Aras Kargo iş başvuru şartları, çalışmak istenilen pozisyona göre değişiklik göstermektedir. Genel olarak adayların 18 yaşın üzerinde olmaları ve lise mezunu olmaları istenmektedir. Ayrıca deneyimi bulunan kişilerin başvuruları da öncelikli olarak değerlendirilmektedir.

ARAS KARGO PERSONEL ALIMI İLANLARINA NEREDEN VE NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Aras Kargo’nun personel alımı ilanlarına nereden ve nasıl başvuru yapılabileceği de birçok kişi tarafından merak edilmektedir. Firmaya çalışan olarak dahil olmak isteyenler, söz konusu ilanlara nerelerden başvuru yapabileceklerini öğrenmek üzere arama motorları üzerinden konuya dair sorgulamalarda bulunmaktalardır.

Aras Kargo’nun resmi web sitesinde yer alan ‘Kariyer’ ekranı üzerinden güncel işe alım ilanlarını takip etmek mümkündür. Yanı sıra LinkedIn, Kariyer.net, secretcv ve eleman.net platformları üzerinden de düzenli olarak Aras Kargo personel alımı ilanları yayınlanmaktadır.

ARAS KARGO ŞUBELERİNDEN İŞ BAŞVURUSU YAPILIR MI?

Aras Kargo’da çalışmak isteyen kişiler kendilerine en yakın Aras Kargo şubelerine giderek işe alım sürecine dair bilgi alabilmektelerdir. Yanı sıra şube özelinde açılan personel alımı ilanlarına mağazalarda bulunan formları doldurarak da iş başvurusunda bulunmak mümkündür.