İş Fırsatları

Bershka İş Başvurusu Nasıl Yapılır? Çalışma Şartları

Beshka iş başvurusu nereden ve nasıl yapılır? Bershka personel alımı ilanı başvuru şartları neler? İşte konuya dair ayrıntılar…

Abone Ol

Gelir elde etmenin her zamankinden daha fazla önem arz ettiği şu günlerde özellikle mağazacılık sektörüne yönelik iş arayışının hızlandığı görülmektedir. Büyük giyim mağazalarında çalışabilmenin yıllarını arayan pek çok kişi arama motorları üzerinden konuya yönelik sorgulamalarda bulunmaktalardır.

Özellikte tekstil alanında hizmet veren dev markaların personel alımı ilanlarının yakından takip edildiği şu günlerde Bershka ile ilgili de sorgulamaların yoğunlaştığı görülmektedir. Peki, Bershka personel alımı ilanlarına nereden ve nasıl başvuru yapılır? Bershka personel maaşları ne kadar? İşte konuya dair tüm merak edilenler…

BERSHKA NERENİN MARKASI?

Hem ülkemizde hem de birçok dünya ülkesinde birçok mağazası bulunan Bershka, son dönemlerin en çok talep gören firmaları arasında yer almaktadır. Hem AVM’lerde bulunan mağazaları hem de diğer noktalarda bulunan dükkanları ile her gün tüketicilere hizmet vermeye devam eden firmanın hangi ülkenin markası olduğu da birçok kişi tarafından merak edilmektedir.

Bershka, 1998 yılında kurulmuştur. İspanyol Inditex Grubu’nun yeni bir markası olarak faaliyet gösteren marka, talebe odaklanan ve müşteriye kaliteli hizmet sunmayı önceliği haline getirmiştir.

BERSHA ÇALIŞMA SAATLERİ

Bershka çalışanlarının çoğunluk ile kadınlardan oluştuğu bilinmektedir. Gün içerisinde pek çok müşteriyi mağazalarında konuk eden markada güvenliğin, temizliğin ve düzenin sağlanması amacı ile birçok personel çalışmaktadır.

Türkiye genelinde onlarca şubesi bulunan Bershka, AVM’lerin yanı sıra caddelerde bulunan dükkanları aracılığı ile de tüketicilere hizmet vermektedir. Mağazalarda günlük çalışma süresi ortalama olarak 8,5 saattir. Bu sürenin içerisinde yemek molası, çay molası, sigara molası ve ihtiyaç molası gibi süreler de bulunmaktadır. Personeller haftada 6 gün çalışıp, 1 gün izin yapmaktalardır. Ayrıca firma bünyesinde 1 yıllık hizmet süresini tamamlayan çalışanların 14+ 2 günlük yıllık izinleri bulunmaktadır.

BERSHKA’DA PART TIME ÇALIŞILABİLİR Mİ?

Bershka’nın çalışma sistemi vardiyaya dayalıdır. Mağazaları saat 08:00’de açılan Bershka’da akşam vardiyası 13:00- 20:00 saat aralığını kapsar. Ek olarak personeller stok ve depoda çalışmaları gerektiğinde sabahlara kadar da mesai yapabilirler. Elbette ki bu durum ücretlendirme dahilindedir. Ayrıca marka üniversite öğrencilerine part- time çalışma imkanı da sunmaktadır.

BERSHKA PERSONEL MAAŞLARI NE KADAR? 2024

İş arayışı içerisinde olan birçok kişinin Bershka’nın güncel personel maaşlarını merak ettiği bilinmektedir.

Bershka’da en düşük personel ücreti 17 bin 2 TL, yani asgari ücret düzeyindedir. Ancak genel olarak personellerin asgari ücretten yüzde 25 ila yüzde 30 oranında daha yüksek kazançlar elde ettikleri bilinmektedir. Prim usulünün bulunduğu markada satışta başarılı olan çalışanların yüksek kazançlar elde etmeleri mümkündür.

BERSHKA İŞ BAŞVURU ŞARTLARI

Hem paraya ihtiyaç duyan üniversite öğrencilerine hem de giyim sektöründe kariyer hedefleyen diğer kişilere ciddi fırsatlar sunan Bershka, işe alım sürecinde ince eleyip sık dokumaktadır. Firmanın insan kaynakları bölümü personel adaylarını titizlik ile incelemektedir. Değerlendirme aşamasında yalnızca eğitim, deneyim gibi kriterler değil kişinin esnek çalışma saatlerine adapte olup olamayacağı, kapasitesi gibi diğer kriterler de göz önünde bulundurulmaktadır.

BERSHKA PERSONEL ALIMI İLANLARINA NEREDEN VE NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Bershka personel alımı ilanlarını hem resmi web sitesi aracılığı ile hem de birtakım kariyer platformları üzerinden yayınlamaktadır. Dolayısı ile iş başvuruları firmanın kendisi tarafından olduğu gibi kariyer platformları üzerinden de kabul edilmektedir.