Çalışma Hayatı

Bülent Börek Bayilik (Franchise) Şartları ve Ücreti 2024

Bu içeriğimizde son dönemlerin popüler markalarından olan Bülent Börek’in bayilik fırsatına dair bilgilendirmelerde bulunduk.

Abone Ol

Türkiye merkezli markalar arasında yer alan Bülent Börek, Sakarya’nın Taraklı ilçesinde kurulmuştur. Kısa süre içerisinde tüketicilerin beğenilerini kazanmayı başaran marka, farklı noktalarda şubeler açmaya başlamıştır.

Şubelerinin yanı sıra mobil yemek uygulamaları üzerinden de aktif olarak hizmet veren Bülent Börek, yeme- içme alanında hizmet vermenin yollarını arayan girişimciler tarafından yakından takip edilmektedir. Peki, Bülent Börek bayiliği nasıl alınır, şartları neler? İşte konuya dair ayrıntılar…

Bülent Börek Bayilik Şartları Nelerdir?

Bülent Börek bayiliği şartları girişimciler tarafından bir hayli merak edilmektedir. Markanın bayisi olarak hizmet vermek isteyen kişilerin bazı şartları sağlıyor olmaları gerekmektedir.

Bülent Börek bayilik başvuru şartları şu şekilde sıralanabilir:

  • Dükkanın caddeye yakın ve binanın giriş katında olması,
  • Finansal birikimin bulunması,
  • Yönetici vasfına sahip olunması,
  • Sicilin temiz olması.

Bülent Börek Bayilik Ücreti Ne Kadar?

Bülent Börek bayilik ücreti, sektöre markaya bağlı olarak giriş yapmak isteyen birçok girişimci tarafından merak edilmektedir.

Bülent Börek bayilik ücretlerine yönelik güncel bir bilgi bulunmamaktadır. Son olarak 2021 yılında yapılan açıklamaya göre firma o dönem içerisinde bayilik için 300 bin TL’lik bir ücret talep ediyordu. Günümüzde çok daha yüksek seviyelerde olduğu tahmine dilen bayilik ücreti ile ilgili olarak firmanın yönetiminden bilgi alınabilmektedir.

Bülent Börek Franchise Nasıl Alınır?

Bülent Börek bayiliği almak için yapılması gerekenleri birçok kişi tarafından merak edilmektedir. Peynirli börekleri ile ünlenen ve yakaladığı bu popülerlik sayesinde de tüketiciler tarafından tercih edilmeyi sürdüren Bülent Börek’in şubesi olarak hizmet vermek isteyen girişimciler, güncel prosedürü yakından takip etmektelerdir.

Bülent Börek’in bayilik için belirlemiş olduğu şartları sağlayan kişiler başvurularını firmanın resmi kaynakları aracılığı ile iletmelilerdir. Markanın resmi web sitesinde yer alan ‘Bayilik’ kategorisi üzerinden başvuru formu doldurulmalıdır. Kişisel bilgiler ile konum bilgilerinin doldurulmasının ardından firma başvuru sahibi ile doğrudan iletişime geçmektedir.

Başvuru formunu değerlendiren Bülent Börek yetkilileri kişiyi bayilik için uygun bulmaları halinde bir ücret belirleyecektir. Bayilik ücreti, şubenin açılmak istendiği bölgeye göre değişiklik göstermektedir. Söz konusu ücretin başvuru sahibi tarafından kabul edilmesi halinde taraflar arasında bayilik sözleşmesi imzalanacaktır.

Bülent Börek’in Kaç Tane Bayisi Var?

Bülent Börek bayi sayısı hem tüketiciler hem de firmaya bağlı olarak hizmet vermek isteyen girişimciler tarafından bir hayli merak edilmektedir. Markanın lezzetli ürünlerini tadabilmek amacı ile kendilerine en yakın şubeyi araştıran tüketicilerin yanı sıra markanın hizmet kapsamını merak eden girişimciler de güncel bayi sayısına yönelik sorgulamalarda bulunmaktalardır.

Bülent Börek ‘her müşteri misafirimizdir’ mottosu ile 2024 yılında da hizmet vermeye devam etmektedir. Firmanın web sitesi üzerinden paylaşılmış olan resmi rakamlara göre 2023 yılında 4 şehirde üretim tesisi ve yaklaşık olarak 400 şube kayda geçmiştir. Bu rakamların 2024 yılında daha yüksek olduğu tahmin edilmektedir.

Bülent Börek Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası Nedir?

Bülent Börek müşteri hizmetleri iletişim numarası arama motorları aracılığı ile sık sık sorgulanmaktadır. Müşteriler dilek ve şikayetlerini iletmek üzere firmanın aktif müşteri hizmetleri iletişim numarasını öğrenmeye çalışmaktalardır.

Bülent Börek müşteri iletişim numarası, ’44 44 164’ şeklindedir. Ayrıca firmaya, ‘0212 400 01 64’ numarası üzerinden de erişilebilmektedir. Bu iletişim numaraları üzerinden yalnızca dilek ve şikayetler iletilebilmektedir. Bayilik görüşmeleri yalnızca firmanın web sitesi üzerinden yapılabilmektedir.