Çalışma Hayatı

Civil Bayilik (Franchise) Şartları ve Ücreti 2024

Civil bayilik şartları neler? Civil bayilik ücreti ne kadar? İşte Civil’in bayilik fırsatına dair tüm merak edilenler…

Abone Ol

1996 yılında İstanbul’un Kartal ilçesinde bulunan Cevizli semtinde kurulmuş olan Civil, 0- 14 yaş arası çocukla için tekstil ürünlerinin satışını yapmaktadır.

Ürünlerinin kaliteleri ve müşteri odaklı hizmet anlayışı ile kurulduğu günden bu yana birçok tüketici tarafından tercih edilmeyi sürdüren Civil, ayrıca girişimciler tarafından da yakından takip edilmektedir. Civil’e bağlı olarak bayilik hizmeti sunmak isteyen birçok kişi, firmanın güncel şartlarını merak etmektedir. Peki, Civil bayilik ücreti ne kadar 2024? Civil bayiliği nasıl alınabilir? İşte ayrıntılar…

Civil Bayilik Şartları Nelerdir?

Civil bayiliği şartları giyim sektöründe hizmet vermek isteyen birçok girişimci tarafından merak edilmektedir.

Civil bayilik sistemi kapsamında belirlemiş olduğu şartları şu şekilde açıklamıştır:

  • Finansal birikime sahip olmak,
  • Sicili temiz olmak,
  • Ticaret deneyimine sahip olmak ve geçmiş deneyimlere ilişkin temiz bir geçmişi bulunmak,
  • Teminat gösterebilmek,
  • Bayi içerisinde Civil ürünleri haricinde ürün satışı yapmamayı kabul etmek.

Civil Bayilik Ücreti Ne Kadar?

Yaklaşık olarak 28 yıldır giyim sektöründe hizmet veren Civil’e dair bir diğer merak edilen konu başlığı da firmanın ücret politikası ile ilgilidir. Girişimciler tarafından ‘Civil bayilik ücreti’ başlığı altında sık sık sorgulamalar yapıldığı bilinmektedir.

Civil bayilik ücreti, şubenin hizmet vereceği şehre, şehirdeki konumuna, dükkanın büyüklüğüne ve farklı kriterlere bağlı olarak değişiklik göstermektedir. Firma bu yıl için güncel bir bayilik ücreti açıklamasında bulunmamıştır. Ancak 2023 verilerine göre firmanın bayilik ücreti 500 bin TL olarak kayda geçmiştir.

Civil Franchise Nasıl Alınır?

Civil bayiliği almak için yapılması gerekenler, girişimciler tarafından merak edilmektedir. Diğer firmaların bayilik hizmetlerine benzer bir prosedür uygulayan Civil, şartları sağlayan girişimcilerin başvurularını online ortamda kabul etmektedir.

Civil bayisi olarak hizmet vermek isteyen girişimcinin ‘musterihizmetleri@civilim.com’ adresine mail atması ve bayilik başvuru talebinin olduğunu belirtmesi gerekmektedir. Yanı sıra firmaya resmi sosyal medya hesapları üzerinden de ulaşım sağlanması mümkündür.

Civil’in Kaç Tane Bayisi Var?

Anne- bebek ve çocuk ürünleri ile ülkemiz tüketicilerinin yanı sıra yabancı tüketicilerin de dikkatlerini çeken Civil, 93 ülkeye ürün gönderimi yapmaktadır. Bu yıl yurt dışında ve yurt içinde açacağı şubeler ile yüzde 75 büyümeyi hedefleyen Civil’in şu an için 54 ilde 97 mağazası, 8 ülkede ise 8 franchise mağazası bulunmaktadır.

Civil bayi sayısı ile ilgili yapılan resmi açıklamalarda firmanın bu sene çok daha fazla noktada tüketiciler ile buluşacağı bilgisine yer verilmiştir.

X Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası Nedir?

X müşteri hizmetleri iletişim numarası arama motorları üzerinden sık sık sorgulanmaktadır. Tüketiciler ürünler ve siparişler ile ilgili bilgi alabilmek, girişimciler ise bayilik taleplerine karşılık bulabilmek amacı ile firmanın aktif müşteri iletişim numarasını öğrenmek istemektelerdir.

Civil’in aktif olarak kullandığı müşteri iletişim numarası ‘444 12 31’ şeklindedir. Bu numara üzerinden firma ile iletişime geçen tüketiciler, online siparişlerine veyahut da hizmet aldıkları şubelerine yönelik dilek ve şikayetlerini iletebilmektelerdir. Girişimciler ise bayilik taleplerini mail üzerinden olduğu gibi müşteri hizmetleri üzerinden de iletebilmektelerdir. Ancak söz konusu hat üzerinden iletişim kurulmuş olan temsilcinin bayilik ücreti ile ilgili bir açıklama yapmadığı bilinmektedir.

Civil ile iletişime geçmek isteyen kişiler için bir de ‘0216 383 45 25’ numarası paylaşılmıştır. Tüketiciler ve girişimciler yine bu hat üzerinden de firma yetkilileri ile görüşme sağlayabilmektelerdir.