İş Fırsatları

Colin’s İş Başvurusu Nasıl Yapılır? Çalışma Şartları

Colin’s iş başvurusu nereden ve nasıl yapılır? Colin’s iş başvuru şartları neler? İşte konuya dair ayrıntılar…

Abone Ol

Ülkemizin en çok tercih edilen giyim mağazalarından olan yanı sıra birçok dünya ülkesinde de tüketicilere hizmet vermeyi sürdüren Colin’s, kaliteli ürünleri ve müşteri odaklı hizmet anlayışı ile bilinmektedir.

1983 yılında Eroğlu Holding’e bağlı olarak kurulmuş olan Colin’s hem kadınlar ve erkekler hem de çocuklar için giyim ürünleri satmaktadır. Geniş ürün yelpazesi ile bilinen firma, tüketiciler tarafından lolduğu kadar girişimciler ve iş arayışında olan diğer vatandaşlar tarafından da yakından takip edilmektedir.

Tekstil ve perakende sektörlerinde faaliyet gösteren Colin’s günümüzde 24 ülkede 600’ü aşkın mağazaya sahiptir. 2024 yılında da büyüme hedeflerine ulaşma noktasında girişimcilere bayilik vermeyi sürdürecek olan firma, ayrıca istihdam fırsatları ile de öne çıkmaktadır.

Colin’s bünyesinde istihdam edilmenin yollarını arayan pek çok kişi arama motorları üzerinden konuya yönelik sorgulamalarda bulunmaktadır. Peki, Colin’s iş başvurusu nereden ve nasıl yapılır? Colin’s personel alımı ilanı başvuru şartları neler? İşte konuya ilişkin ayrıntılar…

COLIN’S PERSONEL ALIMI İLANI BAŞVURU DETAYLARI

Ürünlerini Çorlu’da bulunan fabrikasında üretip hem Türkiye’de bulunan mağazalarına hem de yurt dışı şubelerine ulaştıran Colin’s, birçok kişiye kariyer yapma fırsatı sunmaktadır. Mağaza görevlisinden reyon sorumlusuna, depo görevlisinden muhasebe pozisyonuna kadar pek çok alanda personellere ihtiyaç duyan giyim mağazası, dönem dönem toplu dönem dönem ise mağaza özelinde personel alımı ilanları yayınlamaktadır.

Colin’s tarafından yayınlanan toplu personel alımı ilanlarına firmanın resmi internet sitesi aracılığı ile başvuru yapılabilmektedir. Yanı sıra ilanın yayınlandığı kariyer platformuna bağlı olarak Kariyer.net, eleman.net gibi siteler üzerinden de Colin’s personeli olabilmek adına iş başvurusu oluşturulabilmektedir.

Colin’s tarafından mağaza özelinde yayınlanmış olan personel alımı ilanlarına hem online ortam üzerinden hem de mağazanın kendisine bizzat giderek başvuru yapılabilmektedir. Yapılan başvurular mağaza yönetimi tarafından kısa süre içerisinde değerlendirilmekte ve başvuruları olumlu değerlendirilen kişiler yüz yüze görüşmeye çağırılmaktalardır.

COLIN’S PERSONEL MAAŞLARI 2024

Colin’s ile ilgili en çok merak edilen konu başlıklarından biri de firmanın çalışanlarına ödediği aylık ücretler ile ilgilidir.

Colin’s personel maaşları asgari ücrete bağlı olarak her yıl değişmektedir. 2024 yılı itibari ile firmada en az kazanç 17 bin 2 TL olarak kayda geçmiştir. Maaş tutarları kişinin deneyimine, pozisyonuna ve diğer özelliklerine bağlı olarak değişiklik göstermektedir.

COLIN’S PERSONEL ALIMI İLANI BAŞVURU ŞARTLARI

Colin’s tarafından yayınlanan personel alımı ilanlarına başvuruda bulunmak isteyen kişilerin bazı şartları sağlamaları gerekmektedir. Aksi taktirde yapılan başvurular yönetim tarafından onaylanmamaktadır.

Colin’s personel alımı ilanı başvuru şartları, istihdamın gerçekleşeceği alana göre değişiklik göstermektedir. Ancak tüm pozisyonlar için genel olarak adayların; 18 yaşın üzerinde olmaları, mümkünse mağazacılık alanında deneyim sahibi olmaları, esnek çalışma saatlerine ayak uydurabilmeleri, ekip çalışmasına yatkın olmaları istenilmektedir.

COLIN’S YARI ZAMANLI ELEMAN ALIYOR MU?

Özellikle üniversite öğrencileri Colin’s bünyesinde yarı zamanlı olarak çalışıp çalışamayacaklarını merak etmektelerdir.

Colin’s dönem dönem part- time elemanlara ihtiyaç duymaktadır. Özellikle yoğunluğun fazla olduğu bölgelerde hizmet veren Colin’s mağazalarında personel desteği ön plana çıkmaktadır. Bu kapsamda firmanın güncel personel alımı ilanları yakından takip edilmelidir. Part- time eleman ihtiyacının doğduğu mağazalara iş başvurusu için şahsen müracaat edilebilmektedir. Yüz yüze doldurulan başvuru formunun ardından adaya kısa süre içerisinde dönüş yapılmaktadır.