Diyanet ve Vakıf Hizmetleri

Diyanet-Sen Genel Başkanı Ali Yıldız, Konya teşkilatının iftar programına katıldı!

Diyanet-Sen Konya Şubesi tarafından düzenlenen iftar programı Genel Başkan Ali Yıldız, Genel Başkan Yardımcıları İrfan Kaşıkçıoğlu, ve Nazif Kocaçoban’ın katılımı ile gerçekleştirildi.

Abone Ol

İftar programına Konya AK Parti Milletvekili Latif Selvi, İl Müftüsü Doç. Dr. Ali Öge, Mehir Vakfı Başkanı Mustafa Özdemir, Diyanet-Sen Konya Şube Başkanı Ali Koç müftü yardımcıları, ilçe müftüleri, Diyanet-Sen şube ve ilçe yönetimleri, kadınlar komisyonu ve STK temsilcileri katıldı. 

Yıldız, konuşmasında Diyanet-Sen’in diğer sendikalardan duruşu, tavrı, söz ve eylemleriyle farklı olduğunu belirterek, “Yaptıklarınız kadar yapmadıklarınızdan da hesaba çekileceksiniz diyerek bizlere mesuliyet yükleyen bir inancın mensuplarıyız. Duyarsız kalma şansımız yok” dedi. 

Genel Başkan Ali Yıldız “Geçmişten edindiğimiz tecrübelerimizle bizim sendikacılığımız, komşusu açken tok yatmayı zul kabul eden, kadim değerlerin rehberliğinde hareket eder. Zirvedeyiz; ama kimseyi öteki ilan etmeyiz. Kendimizi merkeze alıp, diğerlerini ötekileştirmeyiz bizim anlayışımızda kucaklaşma, helalleşme vardır.

Diyanet-Sen ve onu büyüten erdemli insan kitlesi; değerlerinden taviz vermeden, diğerlerini incitmeden, yıkmadan, kırmadan, dökmeden hak için, haksızlıklara son vermek için, mazluma el vermek için sendikacılık yapmaya devam edecek, çözerse Memur-Sen çözer denildiğini biliyoruz. Beklentileri boşa çıkarmayacak daha önceki sorunları nasıl çözdüysek bunları da çözeceğiz. Sorunları çözmek için gayretimiz sürüyor, gücümüzün kudretimizin remzi olan örgütlü ise her geçen gün daha da gücümüz büyüyor” diyerek konuşmasını tamamladı.