Emekli

Emekliler dikkat: ING Bank 18 bin TL ödeyecek!

Geçim dertleri günden güne artan emeklilere, ING Bank'tan 'ek ödeme' müjdesi geldi. İşte merak edilenler…

Abone Ol

Bankacılık sektörünün en çok tercih edilen isimleri arasında yer alan ING Bank, mayıs ayında da tüketicilere destek olmaya devam ediyor. Kredi kartı ve kredi kampanyaları ile vatandaşların bütçelerini bir nebze olsun rahatlatmaya çalışan banka, bu süreçte emeklileri de unutmadı.

Ağırlaşan ekonomik şartlara karşı mevcut düzene kıyas ile daha az bir kazanç ile mücadele etmek durumunda kalan emeklilere seslenen ING Bank, mayıs ayı ek ödeme kampanyasına başvurmak isteyenlerin acele etmeleri gerektiğini bildirdi.

Sosyal Güvenlik Kurumu ile bankalar arası imzalanan protokol dahilinde emeklileri kapsayan bir promosyon kampanyası düzenlediğini belirten ING Bank, kampanyasına ilişkin tüm detayları paylaştı. İşte ING Bank’ın emekli promosyonu kampanyasına dair merak edilenler…

ING BANK EMEKLİ PROMOSYONU KAMPANYASI MAYIS 2024

Özel bankacılık sektörünün güçlü isimlerinden olan ING Bank, mayıs ayının tamamlanmasına sayılı günler kala emeklilere seslendi. Ay başında duyurmuş olduğu promosyon kampanyasının 31 Mayıs 2024 tarihinde sona ereceğini belirten banka, ayrıntıları paylaştı.

Web sitesi üzerinden yayınlamış olduğu promosyon kampanyası kapsamında maaş hesabını 3 yıllığına kendi bünyesine taşıyan tüm emeklilere maaş harici ödeme yapılacağını belirten ING Bank, ek ödeme tutarlarını şu şekilde sıraladı:

  • SGK maaşı 10.000 TL’ye kadar olanlara: 6 bin 250 TL
  • SGK maaşı 10.000- 14.999 TL aralığında olanlara: 10 bin TL
  • SGK maaşı 15.000- 19.999 TL aralığında olanlara: 12 bin 500 TL
  • SGK maaşı 20.000 TL ve üzeri tutarlarda olanlara: 15 bin TL

FATURA ÖDEME TALİMATI VERENE 3 BİN TL’LİK EK ÖDEME FIRSATI

Düzenlemiş olduğu promosyon kampanyasından yararlanan emeklilere verecekleri her fatura ödeme talimatı için de ekstra ücret ödeyeceğini belirten ING Bank, bu kampanyası için de son günün 31 Mayıs olduğunu hatırlattı. Banka, kampanya dahilinde 3 adet fatura ödeme talimatının verilmesi gerektiğini bildirdi. Ayrıca her iki kampanyaya da bankanın mobil uygulaması üzerinden başvuru yapılabileceği açıklandı.