Emekli

Emeklilere kamudan destek: Günde 76 TL ödeyene 30 bin TL…

Geçim dertleri ile gündemden düşmeyen emeklilere, kamu bankasından finansman desteği müjdesi geldi. İşte ayrıntılar…

Abone Ol

Kamu bankacılığı sektörünün gözde isimleri arasında yer alan Halkbank, mayıs ayının son günlerinde de tüketiciler için avantajlı kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Kurulduğu günden bu yana gerek bireysel müşterileri gerek ise de ticari müşterileri için hem kredi hem de kredi kartı kampanyaları düzenleyerek bütçelere katkıda bulunmaya gayretinde olan banka, son olarak emekliler için özel olarak düzenlemiş olduğu kredi kampanyası ile gündeme geldi.

Son dönemlerde hem hayat pahalılığı hem de düşük maaş gibi faktörlerden ötürü geçim dertleri hat safhaya ulaşmış olan emeklilerin gözleri kulakları temmuz ayı zammında iken Halkbank’tan milyonların yüzlerini güldürecek bir açıklama geldi. Maddi olarak sıkıntıda olan emeklilere finansman desteği sağlayacağını belirten kamu bankası, söz konusu kampanyasına ilişkin tüm detayları paylaştı.

HALKBANK MUTLU EMEKLİ KREDİSİ 2024

Mayıs ayı boyunca hem bireysel hem de ticari müşterilerine onlarca başlık altında destek veren Halkbank, son olarak emeklilere seslendi. Daimi ürünlerinden olan emekli kredi kampanyası için başvuruları kabul etmeye devam ettiğini bildiren banka, söz konusu kampanyasına dair tüm ayrıntıları aktardı.

Halkbank’ın ‘Mutlu Emekli Kredi Kampanyası’ başlığı ile duyurmuş olduğu finansman ürünü kapsamında uygulanacak olan başlangıç faiz oranı yüzde 5,40, azami vade sayısı ise 36 ay olarak açıklandı. Banka, ilgili kredi ürünü için oluşturmuş olduğu örnek maliyet tablosunu ise şu şekilde yayınladı:

  • Kredi tutarı: 30 bin TL
  • Faiz oranı: Yüzde 5,40
  • Vade sayısı: 36 ay
  • Kredi tahsis ücreti: 172,5 TL
  • Aylık taksit tutarı: 2.306,55 TL

HALKBANK MUTLU EMEKLİ KREDİ KAMPANYASINA NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Halkbank tarafından emekliler için düzenlenmiş olan Mutlu Emekli Kredi Kampanyası, milyonların dikkatini çekmeyi başardı. Banka, kredi kampanyasından yararlanmak isteyenler için birtakım bilgilendirmelerde bulundu.

Halkbank tarafından yapılan açıklamaya göre emekli kredi kampanyasına bankanın mobil uygulaması, internet bankacılığı ekranı ve banka şubeleri aracılığı ile kolay bir şekilde başvuru yapılabilmektedir.