İş Fırsatları

English Home İş Başvurusu Nasıl Yapılır? Çalışma Şartları

Bu içeriğimizde; English Home’dan ve firmanın kariyer fırsatlarından bahsettik. İşte ayrıntılar…

Abone Ol

1991 yılında İlhan Tanacı ve Turgut Aydın tarafından kurulmuş olan English Home, ev tekstili perakende firmasıdır. 2009 yılında Turgut Aydın Holding bünyesine dahil olan firmaya 2012 yılında Katar kaynaklı bir fon olan QFB, yüzde 40’lık bir hisse ile ortak olmuştur.

Günümüzde ‘ev tekstili’ denilince akla gelen ilk firmalar arasında yer alan English Home, özellikle AVM’lerde hizmet veren mağazaları ile dikkat çekmektedir. Özel günlerde düzenlediği dev indirim kampanyaları aracılığı ile tüketicilere ihtiyaçlarını uygun fiyatlar dahilinde karşılamalarına imkan tanıyan firma, günümüzde de sektörde önemli bir yere sahiptir.

English Home’un hizmetleri milyonlarca tüketici tarafından yakından takip edilmeye devam edilirken iş arayışı içerisinde olan birçok kişi de firmanın personel kadrosuna nasıl dahil olunabileceğini öğrenmek üzere konu ile ilgili sorgulamalarda bulunmaktadır. Bu kapsamda bizler de bu içeriğimizde English Home’un iş fırsatlarına dair birtakım bilgilendirmelerde bulunduk.

ENGLISH HOME İŞ BAŞVURUSU NEREDEN VE NASIL YAPILIR?

English Home dönem dönem kariyer platformları aracılığı ile iş ilanları yayınlamaktadır. Yanı sıra firmanın kurumsal platformu üzerinden de boş pozisyonlara ilişkin duyurular yapılmaktadır. Bu kapsamda firmanın personel kadrosuna dahil olmak isteyen kişilerin bulundukları bölgelerde hizmet veren English Home mağazalarının güncel iş ilanlarını takip etmeleri gerekmektedir. Başvurular ilanın yayınlandığı platform üzerinden online olarak yapılabileceği gibi söz konusu mağazaya gidip başvuru formu doldurularak da yapılabilmektedir.

ENGLISH HOME ÇALIŞMA SAATLERİ

Pek çok mağazada olduğu gibi English Home’da da vardiyalı çalışma sistemi söz konusudur. Sabah 10:00’da açılan English Home mağazaları akşam saat 22:00’de kapanmaktadır. Alışveriş merkezlerinde değil de caddelerde bulunan mağazalar ise saat 09:00 ila saat 21:00 aralığında hizmet vermektedir.

ENGLISH HOME İŞ BAŞVURU ŞARTLARI

English Home personel seçiminde son derece seçici bir firmadır. Firma personel tercihini; gelişime açık, öğrenmeyi seven, sorumluluk sahibi, ekip çalışmasına uygun, disiplin, iletişim becerileri yüksek gibi kriterlere göre yapmaktadır. Ayrıca pozisyon özelinde eğitim seviyesi de başvuru değerlendirme sürecinde göz önünde bulundurulan bir kriterdir.

ENGLISH HOME PERSONEL MAAŞLARI NE KADAR?

English Home’un istihdam fırsatları ile ilgili olarak en çok merak edilen konu başlıklarından biri de personel maaşlarıdır. Alanının en iyileri arasında yer alan firmanın 2024 yılı itibari ile personellerine ne kadarlık maaş ödemeleri gerçekleştirdiği merak edilmektedir.

English Home’da personel maaşları, pozisyona, deneyime ve diğer kriterlere bağlı olarak değişiklik göstermektedir. En düşük personel maaşının asgari ücretten yüzde 25 oranında fazla olduğu bilinmektedir. Ayrıca firmada maaşa ek olarak prim, yol ve yemek gibi ücretlendirmeler de yapılmaktadır.

ENGLISH HOME’DA PART TIME ÇALIŞMA VAR MI?

English Home bünyesinde personel olarak çalışmanın hayalini kuran birçok kişi, firmanın yarı zamanlı çalışma sistemine sahip olup olmadığını merak etmektedir. Özellikle tam gün çalışacak durumu olmayan kişiler ile okurken harçlığını da kazanmak zorunda olan üniversite öğrencileri, English Home bünyesinde part- time olarak çalışıp çalışamayacaklarını merak etmektelerdir.

English Home genel olarak tam zamanlı çalışma sistemi çerçevesinde hizmet veren bir firmadır. Ancak mağazanın bulunduğu lokasyonun yoğunluğuna göre yarı zamanlı çalışanlara da ihtiyaç duyulabilmektedir. Firma part- time eleman ihtiyacının olması halinde bu ihtiyacını gerek kendi resmi web sitesi üzerinden gerek ise de Kariyer.net gibi kariyer platformları üzerinden açıkça duyurmaktadır.