Çalışma Hayatı

Ercan Burger Bayilik (Franchise) Şartları ve Ücreti 2024

Ercan Burger bayilik ücreti ne kadar? Ercan Burger bayilik şartları neler? İşte Ercan Burger markasına dair tüm ayrıntılar…

Abone Ol

Yerli bir marka olarak sektörde günden güne daha fazla dikkat çekmeye devam eden Ercan Burger, aynı zamanda bayilik hizmeti de vermektedir. Bu sayede Türkiye genelinde adını duyurmaya çalışan firma, birçok girişimci tarafından da yakından takip edilmektedir.

Aynı zamanda Nevco Holding’in de kurucusu olan Ercan Narinç tarafından İstanbul’da kurulan Ercan Burger, ülkemiz sınırları içerisinde faaliyet gösteren en büyük burger firmalarından biridir. Yerli bir marka olan Ercan Burger işletmesinde kullandığı etleri Çanakkale, Balıkesir ve Bursa’dan getirmektedir. Peki, Ercan Burger bayiliği nasıl alınır? Ercan Burger bayilik başvurusu nereden ve nasıl yapılır? İşte konuya dair tüm merak edilenler…

Ercan Burger Bayilik Şartları Nelerdir?

Ercan Burger bayiliği şartları, bu markaya bağlı olarak sektörde var olmayı hedefleyen birçok girişimci tarafından merak edilmektedir. Firma, bayilik şartlarını bazı dönemlerde güncelleyebilmektedir. Son güncellemenin ardından kayda geçen şartlar ise şu şekilde sıralanabilir:

  • Bayilik ücretini karşılayabilecek finansal birikime sahip olmak,
  • Bayinin başına geçecek kişinin sorumluluk sahibi olması,
  • Bayilikte satılacak olan etlerin firmanın kendisinden temin edilmesi,
  • Temizlik ve hijyen kurallarına uygun çalışılacağının garanti edilmesi,
  • Başvuru sahibinin kredi puanının yüksek olması.

Ercan Burger Bayilik Ücreti Ne Kadar?

Ercan Burger bayilik ücreti, girişimciler tarafından bir hayli merak edilmektedir. Arama motorları üzerinden sık sık sorgulanan bu başlığın içeriği; bayinin lokasyonuna, dükkanın büyüklüğüne ve dönemin şartlarına göre değişiklik göstermektedir.

Ercan Burger, bayilik ücretinin yanı sıra isim hakkı da talep etmektedir. Geçtiğimiz yıl 500 bin TL civarında olan bayilik ücretinin bu yıl hangi seviyede olduğu net olarak bilinmemektedir.

Ercan Burger Franchise Nasıl Alınır?

Ercan Burger bayiliği almak için yapılması gerekenler girişimciler tarafından sık sık sorgulanmaktadır. Bayilik başvurusunun nereden ve nasıl yapılması gerektiği merak edilmektedir.

Ercan Burger markasından bayilik talep etmek isteyenlerin öncelikle şartları sağlıyor olmaları gerekmektedir. Söz konusu şartların sağlandığından emin olunması halinde markanın en yakın şubesine şahsen gidilip bayilik sürecine dair bilgi alınması gerekmektedir. Ayrıca firmaya konu ile ilgili olarak iletişim kanalları üzerinden de erişim sağlamak mümkündür.  

Ercan Burger Kaç Tane Bayisi Var?

Ercan Burger bayi sayısı hem uygun fiyatlar karşılığında doymak isteyen tüketiciler hem de bayilik talep etmeyi düşünen girişimciler tarafından merak edilmektedir.

Son verilere göre ana merkezi İstanbul Başakşehir’de bulunan Ercan Burger’in ülke genelinde toplamda 108 şubesi bulunmaktadır. Türkiye’nin 81 ilinde de şube sahibi olmayı hedefleyen markanın bu yıl içerisinde bayi sayısını artıracağı tahmin edilmektedir.

Ercan Burger Müşteri Hizmetleri İletişim Numarası Nedir?

Ercan Burger müşteri hizmetleri iletişim numarası gerek markanın müşterileri gerek ise de markadan bayilik talep etme niyetinde olan girişimciler tarafından merak edilmektedir.

Ercan Burger müşteri memnuniyeti ön planda tutan ve buna bağlı olarak da her şubesinde kalitesinden ödün vermemeyi hedefleyen bir markadır. Bu neden ile firma ile müşteri hizmetleri üzerinden kolaylık ile iletişim sağlanabilmesi mümkün kılınmıştır.

Ercan Burger’in aktif olarak kullandığı müşteri hizmetleri iletişim numarası, ‘444 44 90’ şeklindedir. Ayrıca firmaya ‘info@ercanburger.com’ adresi üzerinden mail yolu ile erişim sağlanması da mümkündür. Hem dilek, şikayet ve önerilerini iletmek isteyen müşteriler hem de bayilik hizmetine dair bilgi almak isteyen girişimciler, ilgili iletişim kanallarını kullanabilirler.