İş Fırsatları

Getir İş Başvurusu Nasıl Yapılır? Çalışma Şartları

Bir online market platformu olarak hizmet veren Getir, son dönemlerin en hızlı büyüyen markaları arasındadır. Peki, Getir iş başvurusu nasıl yapılır?

Abone Ol

Ülkemiz genelinde son dönemlerin en popüler online market platformu olarak hizmet vermeye devam eden Getir, birçok kişiyi istihdam etmektedir. Farklı farklı şubelerde birçok çalışanı bulunan Getir, iş arayışı içerisinde olan binlerce kişi tarafından da yakından takip edilmektedir.

Üniversite okurken çalışmak durumunda kalan birçok kişi son dönemlerde Getir’in iş fırsatlarını arama motorları üzerinden sık sık sorgulamaktadır. Öğrenciler dışında kalan kişiler tarafından da yakından takip edilen Getir’in maaş ödemeleri ve çalışma şartları da bir hayli merak edilmektedir. Bu kapsamda bizler de bu içeriğimizde Getir’in güncel iş fırsatlarına dair birtakım bilgilendirmelerde bulunduk. İşte konuya dair tüm merak edilenler…

GETİR KURYE MAAŞLARI NE KADAR? 2024

Getir markasına dair en çok merak edilen konu başlıkları arasında firmanın personellerine ödediği maaşlar bulunmaktadır. Getir’de kurye olarak çalışan bir personelin aylık kazancı, arama motorları üzerinden sık sık sorgulanmaktadır.

Getir kuryeleri teslim ettikleri paket başına ücret alırlar. Kazançlar, Getir şubesinin bulunduğu lokasyona, çalışma saatlerine ve farklı kriterlere bağlı olarak değişiklik gösterir.

Şirketin motoru ile dağıtım yapan Getir Kuryeleri, saatlik 50 TL gibi bir ödeme alırlar. Kendi motorları ile Getir kuryeliği yapan çalışanların saatlik ücretleri ise ortalama 100 TL’dir.

Güncel olarak yapılan hesaplara göre Getir’de günde 8 saat kadar çalıp 32 paketin teslimatını gerçekleştiren bir kurye ortalama bin TL kazanabilmektedir. Saatlik ücret ve paket başı ücret dahilinde yapılan hesaplara göre şirketin motoru ile dağıtım yapan bir kuryenin aylık kazancı ortalama 30 bin TL’dir. Bu rakam dağıtımı kendi motoru ile yapan kuryeler için 54 bin TL’yi bulabilmektedir.

GETİR KURYELİK BAŞVURUSU NEREDEN VE NASIL YAPILIR?

Türkiye’nin yanı sıra Amerika ve Avrupa’da da hizmet veren Getir, sektörünün öncü markaları arasındadır. Bu neden ile faaliyet gösterdiği bölgelerde yoğun bir iş talebi ile karşılaşılan firmaya iş başvurularının nasıl yapılabileceği merak edilmektedir.

Getir kuryelik başvurusu yapmak isteyenler için birçok seçenek mevcuttur. Adaylar özgeçmişlerini ve iletişim bilgilerini info@getir.com adresine mail olarak gönderebilirler. Yanı sıra firmanın resmi iş başvuru platformu olan getir.breezy.hr adresi üzerinden de online olarak iş başvurusu yapılabilmektedir. Son olarak ‘Kariyer’ isimli platform aracılığı ile de Getir yöneticilerine iş talepleri iletilebilmektedir.

GETİR KURYELİK BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Getir’de kurye olarak çalışmak isteyen bir kişinin bazı şartları sağlaması gerekmektedir. Söz konusu iş başvuru şartları genel çerçevede şu şekilde sıralanabilir:

  • 18 yaşını tamamlamış olmak,
  • Aktif olarak motor kullanabiliyor olmak,
  • Takım çalışmasına ayak uydurabilmek,
  • En az ilkokul mezunu olmak,
  • A1 ve A2 ehliyetlere sahip olmak.

GETİR ÇALIŞMA SAATLERİ

Getir’de kurye olarak çalışmak isteyen bir kişinin firmanın esnek çalışma saatlerine ayak uydurabilmesi gerekmektedir. Kendi programlarını kendileri hazırlayabilen kuryeler, bu sayede gün içerisinde daha planlı bir şekilde ilerleyip kendi işlerine de zaman ayırabilirler.

Getir kuryelerinin günde en az 12 saat çalışmaları gerekir. Siparişlerin yoğun olmadığı günlerde çalışma süresi 10 saate düşürülebilir. Ancak eğer gün içerisinde yoğun bir talep ile karşı karşıya kalınırsa bu kez kuryeden 15 saate kadar çalışması istenilebilir.

Getir’de vardiya sistemi bulunmaktadır. Bu sistem dahilinde kuryeler dönüşümlü olarak hizmet verirler. Bu, Getir’in kendi programlarını planlayan kuryelerine sunduğu bir avantaj olarak yorumlanabilir.