Çalışma Hayatı

Gratis Bayilik (Franchise) Şartları ve Ücreti 2024

Gratis bayiliği ne kadar? Gratis bayiliği için nereden ve nasıl başvuru yapılır? İşte konuya dair tüm merak edilenler…

Abone Ol

2009 yılında İstanbul’da hizmet vermeye başlayan Gratis, bir kozmetik markasıdır. İlk mağazasını Metrocity Alışveriş Merkezi’nde açan firmanın kurucusu Demir Sabancı’dır.

Kendi ürettiği markanın ürünleri başta olmak üzere pek çok markanın ürününü tüketicilerin beğenilerine sunan Gratis, ayrıca Gratis Kart ile yapılan harcamalara yüksek oranlarda indirim tanımlamaktadır.

Gratis tüketiciler tarafından olduğu kadar yatırımcılar tarafından da yakından takip edilmektedir. Arama motorlarında Gratis bayiliği ile ilgili birçok sorgulamanın yapıldığı görülmektedir. Peki, Gratis bayilik veriyor mu? İşte konuya dair ayrıntılar…

Gratis Bayilik Şartları Nelerdir?

Gratis bayiliği şartları, sektöre böyle güçlü bir markanın kanatları altında giriş yapmak isteyen pek çok girişimci tarafından merak edilmektedir. Firmanın hangi şartlar çerçevesinde ve kimlere bayilik verdiği, arama motorları aracılığı ile sık sık sorgulanmaktadır.

Gratis, bayilik hizmeti sunan bir firma değildir. Dolayısı ile de firmanın bayilik için belirlemiş olduğu başvuru şartları bulunmamaktadır.

Gratis Bayilik Ücreti Ne Kadar?

Gratis bayilik ücreti de arama motorları aracılığı ile sık sık sorgulanan konu başlıkları arasında yer almaktadır. Türkiye’nin dört bir yanında mağazaları bulunan firmadan bayilik alarak yüksek kazançlar elde etmenin hayalini kuran pek çok yatırımcı, firmanın bayilik için ne kadarlık bir ücret talep ettiğini merak etmektedir.

Yukarıda da belirtmiş olduğumuz gibi Gratis bayilik hizmeti sunan bir kozmetik markası değildir. Dolayısı ile firmanın ‘bayilik ücreti’ başlığı altında yapmış olduğu bir açıklama bulunmamaktadır.

Gratis Franchise Nasıl Alınır?

Gratis bayiliği almak için yapılması gerekenler özellikle son dönemlerde birçok kaynak aracılığı ile sık sık sorgulanmaktadır. Ancak bayilik hizmeti bulunmayan firmanın bayilik için belirlemiş olduğu bir süreç de yoktur.

Gratis iş ortaklığı üzerine hizmet veren bir firma olarak faaliyet göstermeye devam etmektedir. İş ortaklığının kurulabilmesi için ise belirli bir sermayeye ihtiyaç duyulmaktadır. Sonraki adımda iş ortaklığına yönelik bir proje tasarlanmalıdır. Eğer Gratis yönetimi hazırlanan projeye onay verir ise taraflar arasında iş ortaklığı için bir sözleşme imzalanır.

Gratis Kaç Tane Bayisi Var?

Gratis bayi sayısı hem tüketiciler hem de kozmetik sektöründe faaliyet göstermek isteyen tüketiciler tarafından merak edilmektedir.

Gratis’in güncel şube sayısı tam olarak bilinmemektedir. Ancak edinilen bilgilere göre firmanın 2024 yılı itibari ile Türkiye genelinde 650’nin üzerinde mağazası bulunmaktadır.

Gratis’in şu an için yurt dışında herhangi bir şubesi bulunmamaktadır. Ancak yönetimin ilerleyen dönemlerde yurt dışı şubeleri için bir atılım gerçekleştireceği tahmin edilmektedir.

Gratis Müşteri Hizmetleri İletişim Numarası Nedir?

Gratis müşteri hizmetleri iletişim numarası arama motorları üzerinden sıklık ile sorgulanan konu başlıkları arasında yer almaktadır. Birçok tüketici gerek sipariş süreçlerine dair bilgi almak gerek ise de dilek ve şikayetlerini iletmek amacı ile firmanın aktif telefon numarasına yönelik sorgulamalarda bulunmaktadır.

Alışveriş yapılan şubeler ile ilgili geri dönüşleri iletmek, sipariş sürecine dair bilgi almak ya da sipariş sürecinde yaşanan aksilikleri bildirmek isteyen tüketiciler Gratis’e ‘0850 210 69 00’ telefon numarası üzerinden erişim sağlayabilmektelerdir. Ayrıca firmanın web sitesinde yer alan resmi internet sitesinde belirtilmiş olan iletişim kaynaklarının tamamını kullanarak da Gratis’e erişmek mümkündür.

Gratis ile iş ortaklığı yapmak isteyen girişimciler de firmanın müşteri hizmetleri iletişim numarası üzerinden konuya dair bilgi alabilmektelerdir. Aynı zamanda firmaya mail adresi üzerinden e- posta yollayarak da yetkililerden iş ortaklığı sürecine dair güncel bilgileri almak mümkündür.