Hizmet-İş Sendikası

Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan: Ankara Büyükşehir Belediyesi bizim için büyük anlam ifade ediyor!

Hizmet-İş Sendikası, Ankara'daki sendika üyelerine daha iyi hizmet verebilmek için yine 4 şube daha açarak toplam şube sayısını 9'a çıkardı. Hak-İş ve Hizmet-İş Sendikası Genel Başkanı Mahmut Arslan, "Ankara’daki üyelerimizi temsil noktasında daha etkin bir duruma geldik" dedi.

Abone Ol

Hak-İş ve Hizmet-İş Sendikası Genel Başkanı Mahmut Arslan, Hizmet-İş Sendikasının yeni kurulan Ankara 6, 7, 8 ve 9 No’lu Şube Başkan ve Yardımcıları ile sendika genel merkezinde bir araya geldi.

Hizmet-İş Sendikası yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu toplantıya, Ankara 3 No’lu Şube Başkanı Fatih Mehmet Bakırtaş, Ankara 6 No’lu Şube Başkanı Veysel Şaşkın, Ankara 7 No’lu Şube Başkanı Oğuz Kağan Fakılı, Ankara 8 No’lu Şube Başkanı Cengiz Türkoğlu, Ankara 9 No’lu Şube Başkanı Emrah Murat Peçenek ile şube yönetim kurulu üyeleri katıldı. 

MAHMUT ARSLAN: ANKARA'DA 9 ŞUBEBİZ OLDU!

Hak-İş ve Hizmet-İş Sendikası Genel Başkanı Mahmut Arslan, Ankara 6 No’lu, 7 No’lu, 8 No’lu ve 9 No’lu şubelerini kurarak Ankara’daki şube sayısının dokuza yükselttildiğini belirterek, “Ankara’daki üyelerimizi temsil noktasında daha etkin bir duruma geldik. Üyelerimizin talep ve isteklerine daha hızlı çözüm bulabileceğiz. Yeni kurulan şubelerimizin yönetim kurulu üyelerine görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

Arslan, Ankara Büyükşehir Belediyesi çalışanlarının Hizmet-İş Sendikası üyesi olmasının büyük bir anlam ifade ettiği belirterek, “1994 yılından itibaren Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde var olduk. Yeniden Ankara Büyükşehir Belediyesi’ndeki üyelerimizin haklarını korumak, yaşam şartlarının ekonomik  ve sosyal yönden iyileştirilmesi noktasında çalışmalarımızı yapacağız” diye konuştu.

TÜRKİYE'NİN EN GÜÇLÜ SENDİKASIYIZ!

Hizmet-İş Sendikası'nın kurumsal yapısı itibariyle Türkiye’nin en güçlü sendikası olduğunu dile getiren Arslan, “Hiçbir sendikanın düşünmediği, yapmadığı şeyleri yapıyoruz. Ülkemizin, bölgemizin, küremizin bütün mağdur ve mazlumları ile bağını koparmayan, dünyanın neresinde insan hakları ihlali, bir zulüm varsa onun karşısında yer almaya, mazlumların yanında yer almaya çaba sarf ediyoruz” şeklinde konuştu.