İş Fırsatları

Hakmar İş Başvurusu Nasıl Yapılır? Çalışma Şartları

Hakmar iş başvurusu nereden ve nasıl yapılır? Hakmar iş başvuru şartları neler? İşte konuya dair ayrıntılar…

Abone Ol

1977 yılında İstanbul Pendik’te hizmet vermeye başlayan Hakmar Alışveriş Merkezleri, kısa bir süre içerisinde tüketicilerin yoğun ilgisi ile karşılaşmış ve sonuç olarak Türkiye’nin dört bir yanında şubeler açmıştır.

Bugün gerek geniş ürün yelpazesi gerek ise de müşteri odaklı hizmet anlayışı ile zincir market sektörünün en çok tercih edilenleri arasında yer alan Hakmar, girişimcilerin yanı sıra iş arayışı içerisinde olanlar tarafından da yakından takip edilmektedir.

Hakmar, zincir market sektöründe kariyer yapma gibi bir hedefi olanlar için birçok fırsat sunmaktadır. Peki, Hakmar’ın personel alımı ilanlarına nereden ve nasıl başvuru yapılır? Hakmar personel maaşları ne kadar? İşte konuya dair tüm merak edilenler…

HAKMAR İŞ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Hakmar bünyesinde çalışmak isteyen kişiler zincir markete nasıl iş başvurusunda bulunabileceklerini merak etmektelerdir.

Hakmar personel alımı ilanları firmanın resmi web sitesinde yer alan ‘Kariyer’ ya da ‘İnsan Kaynakları’ ekranı üzerinden yayınlanmaktadır. Açılan ekran açık pozisyonlar görüntülenebilmektedir. Başvurulmak istenilen pozisyonun seçilmesinin ardından formun doldurulması ve CV’nin sisteme yüklenmesi gerekmektedir. Başvurunun tamamlanmasının ardından Hakmar yöneticileri ilgili aday için değerlendirme sürecini başlatacak ve kısa bir süre sonra da kişiye dönüş yapacaktır.

HAKMAR ÇALIŞMA ŞARTLARI

Hakmar bünyesinde kariyer yapmayı hedefleyen kişiler haftanın 6 günü çalışıp 1 günü izin yapmaktalardır. Belirli pozisyonlar için eğitim ve deneyim kriterlerini göz önünde bulunduran firma, ayrıca çalışanlarının esnek çalışma saatlerine ayak uydurabilmelerini de istemektedir. Bazı pozisyonlar için fiziksel dayanıklılığı ön planda tutan firma çalışanlarına maaş haricinde de birçok fırsat sunmaktadır.

Hakmar bünyesinde çalışan kişilere yemek ücreti ve farklı haklar da tanımlanmaktadır.

HAKMAR PERSONEL MAAŞLARI NE KADAR? 2024

Hakmar bünyesinde çalışan personellerin maaşları pozisyonlarına, deneyimlerine ve diğer özelliklerine bağlı olarak değişiklik göstermektedir. Bazı pozisyonlar için eğitim seviyesi de maaşlar üzerinde doğrudan etkili olmaktadır.

Hakmar’da mağaza personeli olarak çalışan kişilerin deneyim kriteri çerçevesinde aldıkları güncel maaşlar şu şekilde sıralanabilir:

  • Deneyim süresi 0 ila 1 yıl aralığında olan personellerin maaşları: 17 bin 2 TL ila 28 bin 200 TL aralığında
  • Deneyim süresi 2 ila 4 yıl aralığında olan personellerin maaşları: 17 bin 2 TL ila 31 bin 500 TL aralığında
  • Deneyim süresi 5 ila 9 yıl aralığında olan personellerin maaşları: 18 bin 700 TL ila 32 bin 400 TL aralığında
  • Deneyim süresi 10 yıl ve üzeri olan personellerin maaşları: 19 bin 600 TL ila 34 bin 200 TL aralığında

HAKMAR’DA PART TIME ÇALIŞILABİLİR Mİ?

Hakmar’da kariyer yapmayı hedefleyen ancak birtakım sebeplerden ötürü şu an için full time olarak çalışacak durumda olmayan pek çok kişi firmada part time çalışma sisteminin olup olmadığını merak etmektedir.

Hakmar, ilgili mağazasının yoğunluğuna bağlı olarak part- time eleman istihdam etmektedir. Söz konusu Hakmar part- time iş ilanlarına da firmanın resmi web sitesi üzerinden erişim sağlanması mümkündür.

HAKMAR NERELERDE VAR?

Hakmar’da çalışmanın yollarını arayan birçok kişi firmanın hangi illerde şubelerinin olduğunu merak etmektedir. Zincir marketin mağazalarının bulunduğu bazı iller şu şekilde sıralanabilir:

  • İstanbul
  • Kocaeli
  • Sakarya
  • Bilecik
  • Yalova
  • Düzce

Yukarıda sıralamış olduğumuz illere yönelik iş ilanına rastlanılması halinde mağazaya gidip iş başvuru formu talep edilebilmektedir.