Emekli

Kabine Toplantısı ne zaman yapılacak? Bayram tatili 9 gün olacak mı?

Kurban Bayramı tatilinin kaç gün olacağı ve emekli, memur zamlarına ilişkin rakamların konuşulacağı Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı ne zaman yapılacak?

Abone Ol

Kabine Toplantısı kararları yeni haftayla birlikte gündeme geldi. Türkiye'nin iç ve dış siyasetine dair önemli konuların ele alındığı Kabine Toplantısının gerçekleşeceği tarih, Kurban Bayramı tatilinin kaç gün olacağını merak edenler ve emekliler tarafından  merakla bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleşecek Kabine Toplantısı en son 20 Mayıs 2024 tarihinde gerçekleşmişti. Peki, Kabine Toplantısı ne zaman yapılacak? Bu hafta (3 Haziran) Kabine Toplantısı var mı? İşte, konuya ilişkin detaylar...

Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nın yeni tarihi vatandaşlar tarafından takip ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında genellikle iki haftada bir gerçekleşen toplantıda gündeme dair önemli kararların alınması bekleniyor.  Toplantıda 9'uncu Yargı Paketi, Kurban Bayramı tatili, emekli ve memur zammının ele alınması ön görülüyor. Peki, yeni Kabine Toplantısı ne zaman yapılacak?

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında ayda iki defa gerçekleştirilen Kabine Toplantısı, en son 20 Mayıs Pazartesi günü gerçekleştirilmişti. Cumhurbaşkanlığı programında bu hafta Kabine Toplantısı yapılıp yapılmayacağı yer almıyor. Toplantının bu hafta içerisinde yapılması tahminler arasında... 

Kurban Bayramı takvimi şu şekilde:

Kurban Bayramı arefe günü 15 Haziran Cumartesi 2024

Kurban Bayramı 1. günü 16 Haziran Pazar 2024

Kurban Bayramı 2. günü 17 Haziran Pazartesi 2024

Kurban Bayramı 3. günü 18 Haziran Salı 2024

Kurban Bayramı 4. günü 19 Haziran Çarşamba 2024