Çalışma Hayatı

Kahve Diyarı Bayilik (Franchise) Şartları ve Ücreti 2024

Kahve Diyarı bayilik ücreti ne kadar? Kahve Diyarı’ndan nasıl bayilik alınır? İşte konuya dair tüm merak edilenler…

Abone Ol

2005 yılında İzmir’de kurulmuş olan Kahve Diyarı, günümüzün en popüler kahve zincirleri arasında yer almaktadır.

Türkiye genelinde birçok şubesi bulunan Kahve Diyarı, bayilik hizmeti ile popülerliğini korumaya devam etmektedir. Peki, Kahve Diyarı bayiliği nasıl alınır? Kahve Diyarı bayilik ücreti ne kadar? İşte Kahve Diyarı’nın bayilik hizmetine dair tüm merak edilenler…

Kahve Diyarı Bayilik Şartları Nelerdir?

Kahve Diyarı bayiliği şartları birçok girişimcinin en çok merak ettiği konu başlıkları arasında yer almaktadır. Kahve Diyarı’ndan bayilik almak isteyenler, hangi şartları sağlamaları gerektiğini öğrenmek üzere arama motorları üzerinden konuya yönelik sorgulamalarda bulunmaktalardır.

Kahve Diyarı’ndan bayilik almak isteyenlerin öncelikle kahvenin yanı sıra yiyecek satışı yapmaları gerektiğinin de bilincinde olmaları gerekmektedir. Dolayısı ile marka hijyen kurallarına son derece dikkat edilmesini istemektedir. Yanı sıra başvuru sahibinin sicilinin temiz olması da beklenmektedir.

Kahve Diyarı’nın bayiliği için tercih edilecek olan dükkanın caddeye yakın olması ve aynı zamanda da hem araç hem de yaya trafiğinin yoğun olması beklenmektedir. Tercih edilecek dükkanın da en az 100 metrekare büyüklüğünde olması gerekmektedir. Son olarak dükkanın bahçesi olması da zorunludur.

Kahve Diyarı Bayilik Ücreti Ne Kadar?

Kahve Diyarı bayilik ücreti ilgili bayilik başvurusu şartlarını sağlayan kişiler tarafından merak edilmektedir. 2024 yılı Kahve Diyarı bayilik ücretine dair herhangi bir bilgi bulunmamaktadır. Ancak geçtiğimiz yılın verilerine bakıldığında markanın bayilik için ortalama olarak 400 bin TL kadar bir ücret talep etmiş olduğu görülmektedir.

Kahve Diyarı’nın bayilik ücretleri lokasyona, dükkanın büyüklüğüne ve diğer kriterlere göre değişiklik göstermektedir. Dolayısı ile kişinin net bir rakam bilgisine ulaşabilmesi için markanın yetkilileri ile doğrudan iletişim kurması gerekmektedir.

Kahve Diyarı Franchise Nasıl Alınır?

Kahve Diyarı bayiliği almak için yapılması gerekenler, bu sektörde hizmet vermek isteyen pek çok girişimci tarafından merak edilmektedir. Firmaya bayilik başvurusunda bulunmak isteyenler, başvuru sürecine dair bilgi sahibi olmak istemektelerdir.

Kahve Diyarı bayilik başvurularını resmi web sitesi üzerinden kabul etmektedir. Yukarıda belirtmiş olduğumuz şartları sağlayan girişimciler markanın internet sitesinde yer alan bayilik başvuru formunu online ortamda doldurarak yetkililere iletebilirler.

Yapılan başvuru Kahve Diyarı yetkilileri tarafından kısa bir süre içerisinde değerlendirilir. Bayilik için olumlu olduğuna kanaat getirilen kişiye ulaşan yetkililer hem sürece hem de bayilik ücretine dair bilgilendirmelerde bulunur. Tarafların anlaşmaları halinde bayilik sözleşmesi imzalanır.

Kahve Diyarı Kaç Tane Bayisi Var?

Kahve Diyarı bayi sayısı hem markanın el yapımı kahvelerinden ve diğer lezzetlerinden uzak kalmak istemeyen tüketiciler tarafından hem de sektöre markanın kanatları altında giriş yapmak isteyen girişimciler tarafından merak edilmektedir.

Güncel verilere göre Kahve Diyarı’nın 48 ilde 120’nin üzerinde şubesi bulunmaktadır. Firmanın ilerleyen dönemlerde bu sayıyı artırmayı hedeflediği bilinmektedir.

Kahve Diyarı Müşteri Hizmetleri İletişim Numarası Nedir?

Kahve Diyarı müşteri hizmetleri iletişim numarası şikayet ve önerilerini iletmek isteyen tüketiciler ile bayilik sürecine ilişkin bilgi sahibi olmak isteyen girişimciler tarafından oldukça merak edilmektedir. Arama motorları üzerinden söz konusu numaraya ilişkin sık sık sorgulamaların yapıldığı bilinmektedir.

Kahve Diyarı’nın aktif olarak kullandığı müşteri hizmetleri iletişim numarası, ‘444 23 45’ şeklindedir. Firmanın mail adresi ise info@kahvediyari.com.tr’dir. Hem tüketiciler hem de girişimciler her iki iletişim kanalı üzerinden de yetkililer ile irtibata geçebilmektelerdir.