Çalışma Hayatı

Kahve Dünyası Bayilik (Franchise) Şartları ve Ücreti 2024

Kahve Dünyası bayiliği nasıl alınır, şartları neler? Kahve Dünyası bayilik ücreti ne kadar? İşte konuya dair ayrıntılar…

Abone Ol

2004 yılında İstanbul’un Eminönü ilçesinde hizmete açılmış olan Kahve Dünyası, kısa süre içerisinde büyük bir popülerlik yakalamayı başarmıştır. O günden bu yana en çok tercih edilen kahve zincirleri arasında yer alan markanın Türkiye genelinde birçok şubesi bulunmaktadır.

Kahve çeşitlerinin yanı sıra çikolataları ve dondurmaları ile de bilinen Kahve Dünyası, tüketicilere ek olarak girişimciler tarafından da yakından takip edilmektedir. Firmanın bayilik şartları, bir hayli merak edilmektedir. Peki, Kahve Dünyası bayiliği için nereye ve nasıl başvuru yapılması gerekir? İşte konuya dair ayrıntılar…

Kahve Dünyası Bayilik Şartları Nelerdir?

Kahve Dünyası bayiliği şartları sektöre bu markanın güvencesi ile adım atmak isteyen pek çok girişimci tarafından merak edilmektedir.

Kahve Dünyası, bayilik veren pek çok marka gibi finansal birikime sahip olunmasını istemektedir. Yanı sıra başvuru sahibinin finans yönetimi noktasında başarılı olmasını da isteyen marka, dükkanın kendi belirlemiş olduğu lokasyonda açılmasını şart koşmaktadır.

Kahve Dünyası Bayilik Ücreti Ne Kadar?

Kahve Dünyası bayilik ücreti yukarıda sıralamış olduğumuz bayilik başvuru şartlarını sağladığını düşünen pek çok girişimci tarafından merak edilmektedir. Arama motorlarında 2024 yılı Kahve Dünyası bayilik ücretlerine dair sık sık sorgulamaların yapıldığı bilinmektedir.

Kahve Dünyası bayilik verirken bayilik ücretinin yanı sıra isim hakkının da karşılanmasını istemektedir. Bu kapsamda 2024 yılı için net bir ücret açıklamasının bulunmadığı bilinmektedir. Ancak geçmiş yılların verilerine bakıldığında firmanın 2023 yılında ortalama olarak 1 milyon 500 TL’lik bayilik ücreti talep etmiş olduğu görülmektedir. Bu rakam dükkanın açılacağı lokasyona, bölgenin müşteri potansiyeline ve dükkanın özelliklerine göre değişmektedir.

Kahve Dünyası Franchise Nasıl Alınır?

Kahve Dünyası bayiliği almak için yapılması gerekenler, girişimciler tarafından sık sık sorgulanmaktadır. Firmanın bayilik hizmeti kapsamında son derece titiz davrandığı ve şartları sağlayan tüm başvuru sahiplerine bayilik vermediği bilinmektedir.

Kahve Dünyası’ndan bayilik almak isteyenlerin direkt olarak firma yetkilileri ile iletişime geçmeleri gerekmektedir. Markanın resmi web sitesinde yer alan bayilik başvuru formunun doldurulması halinde yetkililer ilgili başvuruyu kısa süre içerisinde değerlendirmeye alacaklardır.

Başvurunun olumlu neticelenmesi halinde başvuru sahibi ile doğrudan iletişime geçilecek ve sürece ilişkin bilgi paylaşımı yapılacaktır. Bu noktada bayilik ücreti ve isim hakkı gibi ödemelere ilişkin de açıklamalar yapılacaktır. Tarafların anlaşmaya varmaları halinde bayilik sözleşmesi imzalanacaktır.

Kahve Dünyası Kaç Tane Bayisi Var?

Kahve Dünyası bayi sayısı her geçen gün artmaktadır. Şu an için Türkiye genelinde 252’nin üzerinde şubesi olan firmanın bu yıl içerisinde 1 milyar TL’lik yatırım yapacağı bilinmektedir.

Kahve Dünyası’nın Türkiye’nin yanı sıra; Suudi Arabistan, İngiltere, Kuveyt ve Romanya’da da şubeleri bulunmaktadır.

Kahve Dünyası Müşteri Hizmetleri İletişim Numarası Nedir?

Kahve Dünyası müşteri hizmetleri iletişim numarası, ‘0850 393 70 70’ şeklindedir. Bu iletişim numarasına hafta içi saat 08:00 ila saat 13:00 aralığında, hafta sonu ise saat 08:00 ila saat 13:00 aralığında erişim sağlanması mümkündür.

Kahve Dünyası’na müşteri hizmetleri iletişim numarasının yanı sıra mail üzerinden de ulaşılabilmektedir. Hem tüketiciler hem de bayilik sürecine dair bilgi almak isteyen girişimciler, ‘musterihizmetleri@kahvedunyasi.com’ adresine mail yollayarak yetkililer ile irtibat kurabilmektelerdir. Söz konusu iletişim kanallarını kullanan tüketiciler şikayet, dilek ve önerilerini muhataplarına bildirebilmekte aynı zamanda hizmet aldıkları şubeler ile ilgili geri dönüşleri de yine bu kanallar üzerinden sağlayabilmektelerdir.