İş Fırsatları

Kamu şeker fabrikalarına 1350 geçici işçi alınacak!

Kamuya ait 15 şeker fabrikasına 1350 geçici işçi alımı yapılacak. 1350 geçici işçi alımına yönelik ilan şartları 23 Eylül’de İŞKUR’da ilan edilecek.

Abone Ol

TÜRKŞEKER, kamuya ait 15 şeker fabrikasında 4857 sayılı İş Kanunu kapsamında istihdam edilmek üzere 1350 geçici işçi alımı yapılacağını duyurdu. 1350 geçici işçi alımına yönelik ilan şartlarının 23-27 Eylül tarihleri arasında İŞKUR’un internet adresinden ilan edileceği kaydedilen duyuruda, alımı yapılacak geçici işçilerin hangi branşlarda olacağına dair bilgiler verdi.

TÜRKŞEKER bünyesine alınacak 1350 geçici işçi hangi branşlardan alınacak? İşte detaylar…

Mekatronik Bakım Onarım Teknisyeni 723

Kimya Teknisyeni 383

Metal Teknolojisi Teknisyeni 98

Elektrik Teknisyeni 56

Mekaniker Buhar Kazanları teknisyeni 50

Bilgisayar Makine Teknisyeni 14

İş Makineleri Operatörü 23

İnşaat Teknisyeni 2

Tır Şoförü 1

EN ÇOK MEKATRONİK BAKIM ONARIM TEKNİSYENİ ALINACAK

En çok geçici işçi; mekatronik bakım onarım teknisyeni olarak alınacak. Peki mekatronik teknisyeni kime denir? Mekatronik teknisyeni her türlü mekanik, elektrikli ve elektronik cihazların üretimi, bakım ve onarımının yapılması; kontrol sistemlerinin kurulması ve işletilmesi aşamalarında mekatronik mühendisi ile teknikeri gözetiminde görev yapan personel mekatronik teknisyeni olarak bilinir. Şeker fabrikalarında mekanik, elektrikli ve elektronik cihazlar önemli yer tuttuğu için, 723 mekatronik teknisyeni alınacak.