Çalışma Hayatı

Karaca Bayilik (Franchise) Şartları ve Ücreti 2024

Karaca’dan bayilik nasıl alınır? Karaca bayilik ücreti ne kadar? İşte Karaca’nın bayilik hizmetine dair ayrıntılar…

Abone Ol

1917 yılında Bandırma’da kurulan bir Türk firması olan Karaca, 1949 yılında ‘Karaca Örme Sanayi’ ismi ile İstanbul’da üretim faaliyetlerine başlamıştır. 1968 senesine gelindiğinde yurt dışına ihracat yapmaya başlayan yerli firma, ülkemizde tekstil ihracatı yapan ilk Türk firması olarak kayda geçmiştir.

1998- 2005 yılları arasında Tekfen Holding bünyesinde hizmet veren Karaca, 2005 yılında ise Narin Group’un bünyesine dahil olmuştur. Ülkemizin dört bir yanında şubesi bulunan Karaca, bayilik hizmeti de sunmaktadır. Peki, Karaca bayiliği nasıl alınır, şartları neler? İşte konuya dair ayrıntılar…

Karaca Bayilik Şartları Nelerdir?

Karaca bayiliği şartları tekstil sektöründe hizmet vermeyen pek çok girişimci tarafından sorgulanmaktadır. Karaca’nın isminin tehlikeye girmemesi için bayilik sürecinde oldukça titiz davrandığı bilinmektedir.

Karaca, bayilik başvurusunu değerlendirirken bayi ile bayinin deposunun farklı yerlerde olması şartını göz önünde bulundurmaktadır. Yanı sıra başvuru sahibinin finansal birikime sahip olması da istenmektedir. Daha önce tekstil sektörünü deneyimlemiş olan kişilerin şansının daha yüksek olduğu da yine Karaca’nın bayilik sürecine dair bilinen gerçekler arasındadır.

Karaca için bayinin açılacağı konum son derece önemlidir. Firma bayiliklerinin alışveriş merkezlerinde, mağazaların yoğun olduğu yerlerde ya da yaya trafiğinin fazla olduğu bölgelerde açılmasını istemektedir. Ayrıca başvuru sahibinin sicilinin temiz olması ve ticari geçmişinde de herhangi bir sorunun olmaması istenmektedir.

Karaca Bayilik Ücreti Ne Kadar?

Karaca bayilik ücreti oldukça merak edilmektedir. Gerek firmadan bayilik talep etmek isteyenler gerek ise de aynı sektörde hizmet veren diğer kişiler, 2024 yılı Karaca bayilik ücretlerine yönelik sorgulamalarda bulunmaktalardır.

Karaca’nın bayilik ücretleri, şubenin açılmak istendiği bölgeye, dükkanın büyüklüğüne, müşteri potansiyeline ve daha pek çok faktöre bağlı olarak değişiklik göstermektedir. Bu neden ile bu başlık altında net bir rakamdan bahsedilmesi mümkün değildir. Yanı sıra firmanın bayilik ücretine ek olarak isim hakkı talep ettiği de bilinmektedir. Dolayısı ile bayilik başvurusunda bulunmak isteyenlerin doğru bilgi için direkt olarak firma ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.

Karaca Franchise Nasıl Alınır?

Karaca bayiliği almak için neler yapılması gerektiği girişimciler tarafından sıklık ile sorgulanan konu başlıkları arasında yer almaktadır. Birçok firmanın aksine Karaca bayilik başvuruları için web sitesinde herhangi bir form bulundurmamaktadır. Bayilik talebi olan kişiler direkt olarak firma ile temasa geçmeli ve süreci bu şekilde başlatmalılardır.

Karaca Kaç Tane Bayisi Var?

Karaca bayi sayısı hem firmadan hizmet almak isteyen tüketiciler hem de bayilik talep etmek isteyen girişimciler tarafından merak edilmektedir. Konu ile ilgili olarak net bir açıklama olmasa da firmanın Türkiye genelinde 700’ün üzerinde şubesinin bulunduğu tahmin edilmektedir. Ayrıca firmanın Fas, Tunus, Mısır, Almanya, Gürcistan ve Paraguay’da da şubeleri bulunmaktadır.

Karaca Müşteri Hizmetleri İletişim Numarası Nedir?

Karaca müşteri hizmetleri iletişim numarası tüketiciler ve girişimciler tarafından sıklık ile sorgulanmaktadır.

Karaca’nın aktif  olarak kullandığı müşteri iletişim numarası, ‘444 19 17’ şeklindedir. Ayrıca firmanın genel merkezine de 0212 696 80 80 numaralı hat üzerinden erişmek mümkündür. Firmaya ulaşmanın bir diğer yolu ise paylaşılmış olan mail adresine e- posta göndermektir. mh@karaca.com.tr adresine gönderilen maillere kısa süre içerisinde geri dönüş sağlanmaktadır. Tüketiciler dilek, şikayet ve önerilerin bu kanallar üzerinden iletebilmekte, girişimciler ise bayilik ön başvurularını yine bu kanallar aracılığı ile oluşturabilmektelerdir.