Çalışma Hayatı

KFC Bayilik (Franchise) Şartları ve Ücreti 2024

KFC bayiliği nasıl alınır? 2024 KFC bayilik ücreti ne kadar? İşte KFC’nin bayilik hizmetine dair merak edilenler…

Abone Ol

1952 yılında Colonel Sanders tarafından Amerika’da kurulan KFC, bir fast food zinciridir. ‘Kentuck Fried Chicken’ açılımına sahip olan firma, yalnızca tavuk ve tavuklu hamburger satışı yapmaktadır.

Et içeren bir menüye sahi olmayarak sektörde farkını korumaya devam eden KFC, birçok dünya ülkesinin yanı sıra ülkemizde de oldukça popülerdir. Öyle ki tüketicilerin yanı sıra girişimciler de firmayı yakından takip etmekte ve KFC bayiliği ile ilgili sorgulamalarda bulunmaktalardır. Peki, KFC bayiliği kimlere, hangi şartlar çerçevesinde verilir? İşte konuya dair ayrıntılar…

KFC Bayilik Şartları Nelerdir?

İsminin zarar görmemesi için bayilik hizmeti kapsamında oldukça titizlenen KFC, birçok girişimci tarafından yakından takip edilmektedir. Arama motorlarında sık sık ‘KFC bayiliği şartları’ başlığına yönelik sorgulamalarda bulunan girişimciler, firmanın kimlere bayilik verdiğini merak etmektelerdir.

KFC bayilik başvurusu için öncelikle kişinin finansal birikime sahip olması gerekmektedir. Ayrıca bayinin alışveriş merkezlerinde ya da bölgenin en yoğun noktalarında açılması istenmektedir.

Bayilik isteyen kişilerin geçmişlerini de değerlendiren KFC yönetimi, gıda sektöründe deneyimi ya da işletmecilik yapmış olan kişilere öncelik tanımaktadır.

KFC Bayilik Ücreti Ne Kadar?

KFC bayilik ücreti de gıda sektöründe hizmet vermenin yollarını arayan girişimciler tarafından en çok merak edilen konu başlıkları arasında yer almaktadır.

KFC, bayilik için finansal birikim son derece önemlidir. Çünkü firma bayilik ücretinin yanı sıra ciddi bir isim hakkı da talep etmektedir. Bu yıl için güncel bir bayilik ücreti açıklaması bulunmamaktadır. Ancak firmanın geçtiğimiz yıl bayi sahibi olmak isteyen kişilerden 950 bin dolar civarında bir ödeme talep ettiği bilinmektedir.

KFC Franchise Nasıl Alınır?

KFC bayiliği almak için yapılması gerekenler, arama motorları üzerinden sıklık ile sorgulanan konu başlıklarından biridir. KFC’nin bayiliğine talip olan kişiler, bayilik başvurusunu nereden ve nasıl yapabileceklerini merak etmektelerdir.

KFC bayilik başvurusu için öncelikle isholding.com.tr sayfasının açılması gerekmektedir. Sayfada yer alan iletişim formunun eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurulması gerekir. Aksi takdirde ön başvuru değerlendirilmeye alınmadan yetkililer tarafından iptal edilecektir.

İletişim formunun doldurulup firmaya iletilmesinin ardından çok geçmeden değerlendirme tamamlanacaktır. Ön başvuruları olumlu sonuçlanan kişiler ile doğrudan iletişime geçecek olan yetkililer, sürece dair ayrıntılı bilgilendirmelerde bulunacaklardır.

KFC Kaç Tane Bayisi Var?

KFC bayi sayısı hem firmanın tavuklu lezzetlerine bayılan tüketiciler hem de bayilik talebi oluşturmak isteyen girişimciler tarafından bir hayli merak edilmektedir.

KFC’nin ülkemizde 40’tan fazla şehirde 200’ün üzerinde şubesi bulunmaktadır. Firmanın Türkiye haricinde ise 130 ülkede daha hizmet verdiği bilinmektedir. Firmanın dünya genelinde hizmet veren toplam şube sayısının ise 21 binin üzerinde olduğu tahmin edilmektedir.

KFC Müşteri Hizmetleri İletişim Numarası Nedir?

KFC müşteri hizmetleri iletişim numarası siparişlerine ve şubelerden aldıkları hizmetlere yönelik dilek, şikayet ve önerilerini iletmek isteyen tüketiciler tarafından merak edilmektedir. Yanı sıra bayilik sürecine dair bilgi almak isteyen girişimciler de KFC’nin iletişim kanallarını öğrenmek üzere araştırmalarda bulunmaktadır.

KFC’nin aktif olarak kullandığı iletişim numarası, ‘444 3 555’ şeklindedir. Bu iletişim numarası aracılığı ile hem tüketiciler hem de girişimciler müşteri hizmetleri temsilcilerine ile irtibata geçebilmektelerdir. Yanı sıra firmanın resmi internet sitesinde yer alan iletişim formu aracılığı ile de firma yetkililerine dilek, şikayet ve önerileri iletmek, bayilik sürecine ilişkin bilgi almak mümkündür.