İş Fırsatları

LCW İş Başvurusu Nasıl Yapılır? Çalışma Şartları

LCW iş başvurusu nereden ve nasıl yapılır? LCW çalışma şartları neler? İşte LCW’nin istihdam fırsatlarına dair merak edilenler…

Abone Ol

Fransız tasarımcı George Amouyal ve ortakları tarafından 1988 yılında kurulmuş olan LCW, günümüzün en çok tercih edilen giyim markaları arasında yer almaktadır. ‘Arkadaşlar’ anlamına gelen ‘Les Copains’ kelimelerinin baş harflerinin kısaltması ile marka isminin ‘LC’ kısmı, Waikiki Plajı ile ise ‘Waikiki’ kısmı oluşturulmuştur.

LCW hem ülkemizde hem de birçok dünya ülkesinde tüketicilerin en çok tercih ettiği giyim markaları arasında yer almaktadır. Pazarda iddialı bir paya sahip olan marka tüketicilerin yanı sıra iş arayışı içerisinde olan kişiler tarafından da yakından takip edilmektedir. Peki, LC Waikiki’nin personel alımı ilanlarına nereden ve nasıl başvuru yapılabilir? LC Waikiki personel maaşları ne kadar oldu? İşte konuya dair tüm merak edilenler…

LC WAİKİKİ PERSONEL ALIMI İLANLARINA NEREDEN VE NASIL BAŞVURU YAPILIR?

LC Waikiki tarafından tespit edilmiş olan boş pozisyonlar için firmanın resmi web sitesi aracılığı ile personel alımı ilanları yayınlanmaktadır. Web sitesinin açılan ekranında yer alan ‘Kariyer’ sekmesi üzerinden güncel açık pozisyonlar görüntülenebilmekte ve ilgili ilanlara online olarak başvuru yapılabilmektedir.

LC Waikiki personel alımı ilanları firmanın resmi web sitesinin yanı sıra Kariyer.net gibi kariyer platformları aracılığı ile de yayınlanmaktadır. İş arayanlar söz konusu platformlar üzerinden iş başvurusunda bulunabilmektelerdir.

LCW mağazaları özelinde açılan personel alımı ilanlarına mağaza üzerinden yüz yüze de başvuru yapılabilmektedir. Mağazanın vereceği başvuru formunun eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurulması, başvuru için yeterlidir.

LCW ÇALIŞMA ŞARTLARI

LC Waikiki’nin personel alımı ilanlarına başvuruda bulunmak isteyen kişilerin yoğun bir çalışma maratonuna hazır olmaları gerekmektedir. Özellikle bayram, yılbaşı ve diğer özel günlerde ekstra efor sarf eden mağaza çalışanlarının bu tempoya ayak uydurabilmeleri gerekmektedir.

LC Waikiki’de tam zamanlı olarak çalışan personeller haftalık olarak 45 saatlik çalışma süresini doldurmalılardır. Gün içerisinde 1 saat mola yapma hakları bulunan çalışanlar 1 yıllarını doldurdukları taktirde ise 14+ 2 günlük yıllık izne çıkabilmektelerdir.

LC WAİKİKİ İŞ POZİSYONLARI

LC Waikiki’de çalışmak isteyen birçok kişi şirketin hangi pozisyonlar için personel alımı yaptığını merak etmektedir.

LC Waikiki tarafından yayınlanan personel alımı ilanlarına bakıldığında şirketin çoğunluk ile; kasiyer, reyon personeli, şoför, depo çalışanı, depo müdürü, mağaza müdürü, mağaza müdür yardımcısı, finans uzmanı, bilişim uzmanı, yazılım uzmanı ve insan kaynakları uzmanı gibi pozisyonlar için desteğe ihtiyaç duyduğu görülmektedir.

LC WAİKİKİ PERSONEL MAAŞLARI NE KADAR?

LC Waikiki’de kariyer yapmak isteyen birçok kişi firmanın çalışanlarına ödediği maaşları merak etmektedir.

LC Waikiki’de reyon görevlisi olarak çalışan bir kişi 17 bin 2 TL yani asgari ücret tutarında maaş alır. Diğer pozisyonlar için ise deneyim, eğitim ve kişisel özelliklere göre asgari ücretin üzerinde maaşlar söz konusudur.

LC WAİKİKİ’DE PART- TİME ÇALIŞMA SİSTEMİ VAR MI?

Özellikle üniversite öğrencileri tarafından yanıtı merak edilen ‘LC Waikiki part- time eleman arıyor mu?’ sorusu, arama motorlarına sık sık konu olmaktadır.

LC Waikiki genel olarak part- time çalışma sistemine destek veren bir firmadır. Özellikle bayram gibi yoğunluğun hat safhaya çıktığı dönemlerde yarı zamanlı çalışacak elemanlara ihtiyaç duyan firma, sık sık part- time iş ilanları yayınlamaktadır. Firmada yarı zamanlı olarak çalışan kişilerin haftalık 30 saatlik çalışma süresini tamamlamaları gerekmektedir.