İş Fırsatları

MNG Kargo İş Başvurusu Nasıl Yapılır? Çalışma Şartları

MNG Kargo iş başvurusu nereden ve nasıl yapılır? MNG Kargo iş başvuru şartları neler? İşte konuya dair merak edilenler…

Abone Ol

Ekim 2023 tarihinde dünyanın en büyük lojistik şirketlerinden olan DHL Group bünyesine dahil olan MNG Kargo, ülkemizin en çok tercih edilen kargo şirketleri arasında yer almaktadır. Ülkemizin yanı sıra 220’den fazla ülkede de günde 600 bin adrese hizmet veren MNG Kargo, geniş hizmet kapsamı ile dikkatleri üzerine çekmektedir.

850yi aşkın şubesi, 29 aktarma merkezi, 14 bölge müdürlüğü, 4 bin 100’ü aşkın kara taşıma aracı ve 10 binin üzerinde çalışan sayısı ile sektörün öncüleri arasında yer alan MNG Kargo, firmadan hizmet alan tüketicilerin yanı sıra iş arayışı içerisinde olan birçok kişi tarafından da yakından takip edilmektedir.

Teknoloji Aktarma Merkezlerine sahip olan ilk kargo şirketi olarak öne çıkan MNG Kargo, bu teknolojisi sayesinde 86 binden fazla kargoyu kısa bir süre içerisinde ayrıştırıp adreslere ulaştırmaktadır. Böylesine güçlü bir firmanın güvencesi altında sektöre giriş yapmanın yollarını arayanlar için de birtakım istihdam fırsatları sunan MNG Kargo, iş ilanları ile arama motorlarına sık sık konu olmaktadır. Peki, MNG Kargo personel alımı ilanlarına nereden ve nasıl başvuru yapılabilir? MNG Kargo’nun iş başvuru şartları nelerdir? İşte konuya dair ayrıntılar…

MNG KARGO İŞ İLANLARINA NASIL BAŞVURU YAPILIR?

MNG Kargo bünyesinde hizmet vermenin ve bu doğrultuda da kargo sektöründe ilerlemenin yollarını arayan kişiler, firmanın iş ilanlarını nereden ve nasıl görüntüleyebileceklerini merak etmektelerdir.

MNG Kargo’nun resmi web sitesinden elde edilen güncel bilgilere göre firma iş ilanlarını yayınlamak için bazı kariyer platformları ile anlaşmaya varmıştır. Kariyer.net, eleman.net, secretcv ve LinkedIn üzerinden MNG Kargo’nun güncel personel alımı ilanlarını görüntülemek ve yine bu platformlar üzerinden söz konusu ilanlar için başvuru oluşturmak mümkündür.

MNG KARGO İŞE ALIM SÜRECİ

MNG Kargo bünyesinde çalışmak isteyen pek çok aday, firmanın işe alım sürecini nasıl yönettiğini merak etmektedir.

MNG Kargo adayların iş başvurularını gizlilik ilkeleri doğrultusunda değerlendirmektedir. Pozisyona bağlı olarak farklı değerlendirme ölçütlerini de göz önünde bulunduran firma sırası ile; özgeçmiş incelemesi, kişilik envanteri, yetkinlik bazlı mülakata, değerlendirme merkezi uygulaması, teknik test ve sınavlar, referans kontrolü aşamalarına göre ilerlemektedir.

MNG KARGO PERSONEL MAAŞLARI NE KADAR? 2024

MNG Kargo’nun istihdam fırsatları çerçevesinde arama motorları üzerinden en çok sorgulanan konu başlıklarından biri de firmanın personel maaşları ile ilgilidir.

MNG Kargo’da ücret politikası çerçevesinde ırk, milliyet, din ve cinsiyet ayrımı yapılmamaktadır. Tüm çalışanlara pozisyonları dahilinde eşit şartlarda ve adil fırsatlar sağlama gayreti içerisinde olan firma, çalışanlarına maaş harici tamamlayıcı sağlık sigortası, yemek ve ulaşım imkanlarından da yararlanma fırsatı sunmaktadır. Ek olarak; pozisyona bağlı statü ve görev gereği şirket aracı, özel sağlık sigortası, cep telefonu, dönemlik prim sistemi gibi imkanlar da MNG Kargo tarafından çalışanlara tanımlanmaktadır.

MNG KARGO’DA STAJ İMKANI VAR MI?

MNG Kargo bünyesinde staj yapmak ve sonrasında da firmanın ana personel kadrosuna dahil olmak isteyen pek çok kişi şirkette staj programının işleyip işlemediğini merak etmektedir.

MNG Kargo’nun resmi web sitesinden alınan bilgilere göre üniversite ve lise öğrencileri şirket bünyesinde staj yapabilmektelerdir. Her sene mayıs ayında staj başvurularını kabul eden MNG Kargo, öğrencilerin gelişimlerine bu şekilde katkı sunmayı hedeflemektedir. Staj döneminde başarıları ile dikkat çeken öğrenciler mezuniyet sonrasında şirketin ana kadrosunda yer alma imkanı da bulabilmektelerdir.