Çalışma Hayatı

Oses Çiğköfte Bayilik (Franchise) Şartları ve Ücreti 2024

Oses Çiğköfte bayilik başvurusu nasıl yapılır? Oses Çiğköfte bayilik başvuru şartları neler? İşte konuya dair ayrıntılar…

Abone Ol

Osman Yaşar, çiğköfte satışına 1993 yılında seyyar arabası ile başlamıştır. Sonrasında ise Karaköy Necatibey Caddesi’nde ilk şubesini açan Yaşar, kısa süre içerisinde hizmet kapsamını genişletmiş ve büyük başarılara imza atmıştır.

Avrupa Birliği standartları ile uyumlu ilk çiğköfte fabrikasını kuran kişi olarak bilinen Osman Yaşar, tüm Türkiye’yi çiğköfte ile buluşturma yolunda sağlam adımlar atılmıştır. Bugün ülkemizin dört bir yanında tüketicilerden büyük ilgi gören Oses Çiğköfte, ayrıca girişimciler tarafından da yakından takip edilmektedir.

Çiğköfte sektörüne Oses Çiğköfte’nin güvencesi ile giriş yapmanın yollarını arayan birçok girişimci arama motorları üzerinden Oses Çiğköfte bayiliği ile ilgili sorgulamalarda bulunmaktadır. Peki, Oses Çiğköfte bayilik başvurusu nereden ve nasıl yapılır? İşte konuya ilişkin ayrıntılar…

Oses Bayilik Şartları Nelerdir?

Oses bayiliği şartları girişimciler tarafından sık sık sorgulanan konu başlıkları arasında yer almaktadır. Çiğköfte satışı yapan pek çok firma olmasına rağmen Oses’in güvencesine ihtiyaç duyan girişimciler, bayilik için sağlamaları gereken şartları merak etmektelerdir.

Oses Çiğköfte’den bayilik almak isteyen kişiler kurulum masraflarından sorumlu olmayı kabul etmelilerdir. Yanı sıra bayi, firmanın istediği şekilde tasarlanmalıdır.

Finansal birikime sahip olmaları gereken girişimciler, Oses Çiğköfte’nin misyonunu ve vizyonunu benimsemelilerdir. Ayrıca firma bayiliklerin yüksek satış olasılığının bulunduğu noktalarda açılmalarını istemektedir.

Oses Bayilik Ücreti Ne Kadar?

Oses Çiğköfte bayilik ücreti de girişimciler tarafından bir hayli merak edilmektedir.

Oses Çiğköfte’nin franchise ücreti istemediği bilinmektedir. Firma yalnızca kurulum masraflarının karşılanmasını ve yukarda belirtmiş olduğumuz şartların sağlanmasını istemektedir.

Oses Çiğköfte’nin 2024 yılı bayilik ücretine dair güncel bir bilgi bulunmamaktadır. 2022 yılı verilerine bakıldığında ise firmanın bayilerin lokasyonlarına, müşteri potansiyellerine ve diğer özelliklerine bağlı olarak bayi sahiplerinden 20 bin TL ila 50 bin TL aralığında değişiklik gösteren ücretler talep etmiş olduğu görülmektedir.

Oses Franchise Nasıl Alınır?

Oses bayiliği almak için yapılması gerekenler de birçok kişi tarafından merak edilmektedir. Bayilik başvuru sürecine dair arama motorları üzerinden sık sık sorgulamalarda bulunulmaktadır.

Oses Çiğköfte’den bayilik talep etmek isteyen kişilerin firmanın resmi web sitesinde yer alan bayilik başvuru formunu doldurmaları gerekmektedir. Bayilik için ilgili şartları sağladıkları tespit edilen adaylar yüz yüze görüşmeye davet edileceklerdir. Her şeyin yolunda gitmesi halinde teorik ve uygulamalı eğitimler düzenlenecektir.

Oses Kaç Tane Bayisi Var?

Oses bayi sayısı da hem tüketiciler hem de girişimciler tarafından sıklık ile sorgulanan konu başlıkları arasında yer almaktadır. Firmanın hangi noktalarda kaç şubesi ile hizmet verdiği merak edilmektedir.

Oses Çiğköfte hem Türkiye’nin dört bir yanında hem de yurtdışında 30’dan fazla noktada hizmet vermektedir. Son bilgilere göre firmanın 1000’e yakın şubesi bulunmaktadır.

Oses Müşteri Hizmetleri İletişim Numarası Nedir?

Oses müşteri hizmetleri iletişim numarası tüketicilerin yanı sıra firmadan bayilik talep etmek isteyen girişimciler tarafından da sık sık sorgulanmaktadır.

Oses Çiğköfte’nin aktif olarak kullanmaya devam ettiği müşteri hizmetleri iletişim numarası, ‘444 50 02’ şeklindedir. Firmanın üretim merkezine ise ‘0850 480 67 37’ numaralı hat üzerinden erişim sağlanabilmektedir.

Yukarıda paylaşmış olduğumuz iletişim numaraları üzerinden tüketicilerin her türlü dilek, şikayet ve önerileri kabul edilmektedir. Ayrıca girişimciler de söz konusu iletişim kanalları aracılığı ile bayilik sürecine dair bilgi alabilmektelerdir.