Çalışma Hayatı

Osmanlı Tulumbacısı Bayilik (Franchise) Şartları ve Ücreti 2024

Osmanlı Tulumbacısı bayilik veriyor mu? Osmanlı Tulumbacısı bayilik başvurusu nasıl yapılır? İşte konuya ilişkin ayrıntılar…

Abone Ol

2007 yılında Özcan Durmaz ve Orhan Durmaz tarafından kurulan Osmanlı Tulumbacısı, tatlı hizmeti veren bir restoran zinciridir. Tulumbanın yanı sıra; baklava, pasta, içecek, dondurma, kadayıf, kahvaltılık ve börek hizmeti de sunan Osmanlı Tulumbacısı, Türkiye’nin dört bir yanında yaklaşık olarak 17 yıldır faaliyet göstermektedir.

Osmanlı Tulumbacısı lezzetleri ile misafirlerini mest ederken girişimciler tarafından da yakından takip edilmektedir. Tatlı sektöründe hizmet vermenin yollarını arayan birçok girişimci Osmanlı Tulumbacısı bayiliği ile ilgili sorgulamalarda bulunmaktadır. Peki, Osmanlı Tulumbacısı’ndan nasıl bayilik alınır? İşte konuya dair merak edilenler…

Osmanlı Tulumbacısı Bayilik Şartları Nelerdir?

Osmanlı Tulumbacısı bayiliği şartları da girişimciler tarafından sık sık sorgulanan konu başlıkları arasında yer almaktadır. Firmanın hangi şartlar çerçevesinde bayilik hizmeti sunduğu merak edilmektedir.

Osmanlı Tulumbacısı’ndan bayilik almak isteyen kişilerin finansal birikime sahip olmaları gerekmektedir. Yanı sıra kiralanacak dükkanın 25 metrekareden küçük olmaması istenmektedir.

Osmanlı Tulumbacısı bayilerinin ön cephe genişliği 4 metreden kısa olmamalıdır. Ayrıca ilgili bayinin tavan yüksekliğinin de 3 metreden kısa olmaması gerekir.

Osmanlı Tulumbacısı Bayilik Ücreti Ne Kadar?

Osmanlı Tulumbacısı bayilik ücreti de girişimciler tarafından bir hayli merak edilmektedir. Bu sektörde firmanın güvencesi altında hizmet verebilmek için ne kadarlık bir ücretin ödenmesi gerektiği, girişimciler tarafından sık sık sorgulanan konu başlıkları arasında yer almaktadır.

Osmanlı Tulumbacısı’nın güncel bayilik ücretine dair herhangi bir bilgi bulunmamaktadır. Firmanın 2022 yılında bayi adaylarından 40 bin TL ila 300 bin TL aralığında değişiklik gösteren franchise bedelinin olduğu bilinmektedir.

Osmanlı Tulumbacısı Franchise Nasıl Alınır?

Osmanlı Tulumbacısı bayiliği almak için yapılması gerekenler arama motorları aracılığı ile sık sık sorgulanan konu başlıkları arasında yer almaktadır. Firmanın çatısı altında tatlı sektöründe hizmet vermek isteyen girişimciler, nasıl bir yol izlemeleri gerektiğini merak etmektelerdir.

Osmanlı Tulumbacısı’ndan bayilik almak isteyen kişilerin öncelikle yukarıda belirtmiş olduğumuz temel şartları ve firmanın güncel olarak talep edebileceği ek şartları sağlıyor olmaları gerekmektedir. Şartları sağladıklarını düşünen girişimciler firmanın web sitesinde yer alan ‘franchise’ ekranından bayilik ön başvuru formunu doldurarak yetkililer ile iletişime geçmelilerdir.

Formun doldurulmasını takiben yetkililer için değerlendirme süreci başlayacaktır. Başvuruları olumlu sonuçlanan kişiler ile kısa süre içerisinde iletişime geçilecek ve güncel bayilik ücretinin yanı sıra sürece ilişkin detaylı bilgiler paylaşılacaktır. Tarafların anlaşması halinde bayilik için sözleşme imzalanacaktır.

Osmanlı Tulumbacısı Kaç Tane Bayisi Var?

Osmanlı Tulumbacısı bayi sayısı hem firmadan tatlı hizmeti almak isteyen tüketiciler hem de firmadan bayilik talep etmek isteyen girişimciler tarafından bir hayli merak edilmektedir.

Osmanlı Tulumbacısı’nın resmi internet sitesinden alınan güncel rakamlara göre firmanın 18 ilde 50 şubesi bulunmaktadır. Ayrıca yurt dışında da 3 şubesi bulunan firmanın yıl içerisinde şube sayısını artırmayı hedeflediği düşünülmektedir.

Osmanlı Tulumbacısı Müşteri Hizmetleri İletişim Numarası Nedir?

Osmanlı Tulumbacısı müşteri hizmetleri iletişim numarası, firmadan hizmet alan veyahut da almak isteyen tüketiciler ile firmadan bayilik talep etmek isteyen girişimciler tarafından arama motorları üzerinden sık sık sorgulanmaktadır.

Osmanlı Tulumbacısı’nın aktif olarak kullanmaya devam ettiği müşteri hizmetleri iletişim numarası, ‘0262 311 21 11’ şeklindedir. Firmaya hem bu numara üzerinden hem de info@osmanlitulumbacisi.com adresine mail göndererek ulaşmak mümkündür. Firma tüketiciler ve girişimciler tarafından kaydedilen bildirimlere kısa süre içerisinde dönüş yapmaktadır.