Çalışma Hayatı

Papa John’s Bayilik (Franchise) Şartları ve Ücreti 2024

Papa John’s bayilik veriyor mu? Papa John’s bayilik başvurusu nereden ve nasıl yapılır? İşte konuya dair ayrıntılar…

Abone Ol

1984 yılında John Schnatter tarafından kurulmuş olan Papa John’s, pizza dağıtım restoranıdır. Yıllar içerisinde büyük bir ilgi ile karşılaşarak Amerika’nın en büyük pizza restoranlarından biri haline gelen Papa John’s, günümüzde halen popülerliğini korumaktadır.

Amerika’nın en iyi 4’üncü pizza markası olarak hizmetlerine devam eden Papa Johns’un ülkemizde de birçok şubesi bulunmaktadır. Lezzetleri ile tüketicileri cezbeden marka kitlesinin geniş olması ile ise girişimcilerin dikkatlerini çekmektedir.

Papa Johns’un güvencesi ile sektöre giriş yapmanın yollarını arayan birçok girişimci, arama motorları aracılığı ile Papa John’s bayiliği ile ilgili sorgulamalarda bulunmaktadır. Peki, Papa John’s bayilik veriyor mu? Papa John’s bayilik ücreti ne kadar? İşte konuya dair ayrıntılar…

Papa John’s Bayilik Şartları Nelerdir?

Papa John’s bayiliği şartları birçok girişimci tarafından merak edilmektedir. Firmanın hangi şartlar çerçevesinde bayilik verdiğini öğrenmek isteyen girişimciler arama motorları üzerinden konuya yönelik sorgulamalarda bulunmaktalardır.

Papa John’sun bayilik hizmeti kapsamında açıklamış olduğu ilk şart, bayi adayının finansal birikime sahip olmasıdır. Hukuki açıdan işletme açmaya engel olabilecek bir durumu olmaması istenilen adayların ayrıca sicil kayıtlarının da temiz olması gerekmektedir.

Papa Johns bayilerinin kazandıkları aylık gelirlerin bir kısmını marka bedeli olarak almaktadır. Yanı sıra adaylarda sektör tecrübesini de göz önünde bulunduran firma, açılacak olan bayiler için belirlemiş olduğu standartların kabul edilmesini istemektedir.

Papa John’s Bayilik Ücreti Ne Kadar?

Papa John’s bayilik ücreti de arama motorları aracılığı ile sık sık sorgulanan konu başlıkları arasında yer almaktadır. Firmanın bünyesine bayi olarak katılım sağlamak isteyen birçok girişimci, markanın güncel bayilik bedelini merak etmektedir.

Papa Johns’un 2024 yılı bayilik ücretine ilişkin net bir bilgi bulunmamaktadır. Firmadan bayilik talep etmek isteyen ve bu kapsamda da ne kadarlık bir ödeme yapılması gerektiğini öğrenmek isteyen kişilerin firma ile bizzat iletişime geçmeleri gerekmektedir.

2022 yılı verilerine göre Papa Johns’un franchise bedeli 500 bin TL ila 1 milyon 100 bin TL aralığında değişiklik gösteriyordur. Söz konusu fiyat aralığının 2024 yılı itibari ile değişmiş olduğu tahmin ediliyor.

Papa John’s Franchise Nasıl Alınır?

Papa John’s bayiliği almak için yapılması gerekenler birçok girişimci tarafından merak edilmektedir. Firmaya bağlı olarak pizzacılık sektöründe hizmet vermenin yollarını arayan pek çok kişi günümüz başvuru sürecine dair detaylı sorgulamalarda bulunmaktadır.

Papa Johns’tan bayilik talep etmek isteyen kişilerin firmanın resmi web sitesinde yer alan franchise başvuru formunu doldurmaları gerekmektedir. Online ortada firma yetkililerine iletilen form kısa süre içerisinde yetkililer tarafından değerlendirilecektir. Olumlu başvurular için adaylar ile doğrudan iletişim kurulacak olup görüşmede güncel franchise bedeline dair bilgi de verilecektir.

Papa John’s Kaç Tane Bayisi Var?

Papa John’s bayi sayısı hem tüketiciler hem de girişimciler tarafından arama motorları üzerinden sık sık sorgulanan konu başlıkları arasında yer almaktadır.

Resmi kaynaklardan edinilen bilgilere göre firmanın Amerika’da 3 bin 200’den fazla, şubesi bulunmaktadır. Toplamda 33 ülkede hizmet veren firmanın güncel bayi sayısının 4 binin üzerinde olduğu tahmin edilmektedir.

Papa John’s Müşteri Hizmetleri İletişim Numarası Nedir?

Papa John’s müşteri hizmetleri iletişim numarası, ‘444 75 79’ şeklindedir. Bu hat üzerinden hem tüketicilerin dilek, şikayet ve önerileri kabul edilmekte hem de girişimcilere bayilik sürecine dair bilgi verilmektedir.