Çalışma Hayatı

Peynirci Baba Bayilik (Franchise) Şartları ve Ücreti 2024

Peynirci Baba bayilik hizmeti veriyor mu? Peynirci Baba’dan bayilik almak için ne yapmak gerek? İşte konuya dair ayrıntılar…

Abone Ol

Kahvaltılık ürünleri ile adını geniş kitlelere duyuran Peynirci Baba’nın kökleri Trabzon’a dayanmaktadır. 1996 yılında hizmet vermeye başlayan firma, Yöre Grup’un bir yatırımıdır. Senelerdir sektörün en çok tercih edilen isimleri arasında yer alan firma, ilk şubesini Kocaeli’nde açmıştır.

Kısa süre içerisinde büyük bir popülerlik elde eden Peynirci Baba, Türkiye’nin büyük bir kısmına kahvaltılık ürün hizmeti sunmaktadır. Bünyesinde her yöreye özgü ürün bulunduran firma, ayrıca piyasaya göre uygun sayılabilecek fiyat uygulamaları ile de tüketicilerin dikkatlerini çekmeyi sürdürmektedir.

Peynirci Baba tüketicilerin yanı sıra girişimciler tarafından da yakından takip edilen bir firmadır. Bu alanda hizmet vermek isteyen birçok kişi, Peynirci Baba’dan bayilik alınıp alınamayacağını merak etmektedir. Peki, Peynirci Baba bayiliği nasıl alınır? Peynirci Baba bayilik ücreti ne kadar? İşte konuya ilişkin merak edilenler…

Peynirci Baba Bayilik Şartları Nelerdir?

Peynirci Baba bayiliği şartları da girişimciler tarafından yakından takip edilen konu başlıkları arasında yer almaktadır. Firmanın bayi adaylarında aradığı şartlar birçok kişi tarafından merak edilmektedir.

Peynirci Baba’dan bayilik talep edecek olan kişilerin girişimci ruhuna sahip olmaları gerekir. Yanı sıra gıda sektöründe tecrübe sahibi olan kişilere öncelik tanıyan firma, kişinin finansal birikime sahip olmasını da istemektedir.

Peynirci Baba’nın bayilik hizmetinde dikkat edilen bir diğer nokta da bayinin düşünüldüğü konumdur. Söz konusu dükkanın yayaların ve sürücülerin yoğunlukta oldukları bölgelerde olması istenmektedir. Ayrıca ilgili dükkanın büyüklüğünün de 100 metrekareden düşük olmaması gerekir.

Peynirci Baba Bayilik Ücreti Ne Kadar?

Peynirci Baba bayilik ücreti güncel olarak bilinmemektedir. Son olarak 2021 yılında açıklanan verilere göre firma o dönem için bayi adaylarından 150 bin TL gibi bir franchise bedeli talep etmiştir. Güncel rakamlar için ise firma yönetimi ile doğrudan irtibat kurulması gerekmektedir.

Peynirci Baba Franchise Nasıl Alınır?

Peynirci Baba bayiliği almak için yapılması gerekenler de birçok kaynak aracılığı ile sorgulanan başlıklar arasında yer almaktadır.

Peynirci Baba’dan bayilik talep etmek isteyen kişilerin yukarıda sıralamış olduğumuz şartları sağlamaları ve bayiliğe ilişkin başvuru oluşturmaları gerekmektedir. İlgili başvuru için firmanın resmi web sitesinde yer alan bayilik başvuru formunun doldurulması gerekmektedir. Firma tarafından yapılan değerlendirmenin olumlu sonuçlanması halinde kişiye kısa süre içerisinde dönüş yapılacaktır. Yapılan görüşme neticesinde tarafların anlaşmaları halinde bayilik sözleşmesi imzalanacaktır.

Peynirci Baba Kaç Tane Bayisi Var?

Peynirci Baba bayi sayısı hem kahvaltılık ürün hizmeti almak isteyen tüketiciler hem de sektörde faaliyet göstermek isteyen girişimciler tarafından merak edilmektedir.

Peynirci Baba’nın resmi web sitesinde yer alan bilgilere göre firma 2024 yılı itibari ile 90’ın üzerinde şubeye sahiptir.

Peynirci Baba Müşteri Hizmetleri İletişim Numarası Nedir?

Peynirci Baba müşteri hizmetleri iletişim numarası da arama motorları üzerinden sık sık sorgulanan konu başlıkları arasında yer almaktadır. Tüketiciler aldıkları hizmetlere yönelik dilek, şikayet ve önerilerini iletmek, girişimciler ise bayilik sürecine dair bilgi almak için ilgili numaraya ihtiyaç duymaktalardır.

Peynirci Baba’nın aktif olarak kullanmaya devam ettiği müşteri hizmetleri iletişim numarası, ‘0262 643 90 70’ şeklindedir. Ayrıca firmaya ‘0262 643 06 00’ numaralı hat üzerinden de erişim sağlanması mümkündür. Son olarak firmanın web sitesi üzerinden açıklanmış olan diğer iletişim kanalları da hem tüketicilerin hem de girişimcilerin erişimlerine açıktır.