Çalışma Hayatı

Rossman Bayilik (Franchise) Şartları ve Ücreti 2024

Rossmann bayilik hizmeti veriyor mu? Rossmann bayilik başvurusu nereden ve nasıl yapılır? İşte konuya dair ayrıntılar…

Abone Ol

1972 yılında Almanya’da kurulmuş olan Rossmann, Avrupa’da ve Türkiye’de hizmet veren en önemli kişisel bakım markaları arasında yer almaktadır. Kişisel bakım ürünlerinin yanı sıra sağlık ürünleri, gıda takviyeleri ve daha pek çok ürün grubu çerçevesinde de hizmet sunan Rossmann, müşteri odaklı işleyişi ile bilinmektedir.

Rossmann ürünleri kullanıcıları tarafından büyük övgüler ile karşılanırlarken firmanın çatısı altında hizmet vermek isteyen girişimciler de markayı yakından takip etmektelerdir. Rossmann’ın bayilik hizmeti verip vermediği, birçok girişimci tarafından merak edilmektedir. Peki, Rossmann bayiliği nasıl alınır, şartları neler? İşte konuya dair ayrıntılar…

Rossmann Bayilik Şartları Nelerdir?

Rossmann bayiliği şartları birçok kişi tarafından merak edilmektedir. Kozmetik başta olmak üzere birçok ürün kategorisinde hizmeti bulunan markanın bayilik hizmetine yönelik sık sık sorgulamalarda bulunulmaktadır.

Rossmann 2009 yılından bu yana Türkiye pazarında faaliyetlerini sürdürmektedir. Ancak firmanın bayilik hizmeti bulunmamaktadır. Mağazalarını genel merkezine bağlı olarak açmak isteyen firmanın yalnızca dükkan kiralama talebi bulunmaktadır.

Rossmann uygun bulduğu alanlarda yeni şubeler açmak istemektedir. Bu kapsamda firmaya dükkanlarını kiralamak isteyen girişimciler veyahut da diğer tüketiciler, firma ile doğrudan iletişim kurmalılardır.

Rossmann Bayilik Ücreti Ne Kadar?

Rossmann bayilik ücreti de ticari faaliyet göstermek isteyen birçok girişimci tarafından merak edilen ve arama motorları üzerinden sık sık sorgulanan konu başlıkları arasında yer almaktadır.

Rossmann bayilik hizmeti sunan bir firma olmadığı için firma adına franchise ücreti gibi bir durum da söz konusu değildir. Alman marka konu ile ilgili olarak resmi internet sitesi aracılığı ile bir açıklama yayınlamış ve söz konusu açıklamada kesinlikle bayilik hizmeti sunma gibi bir durumunun olmadığını vurgulamıştır.

Rossmann Franchise Nasıl Alınır?

Rossmann bayiliği almak için yapılması gerekenler de firmanın bayilik hizmetinin olmadığını bilmeyen girişimciler tarafından oldukça merak edilen konu başlıkları arasında yer almaktadır.

Rossmann bayilik vermediği için bayilik için izlenmesi gerek adımlara dair bir bilgi de bulunmamaktadır.

Rossmann Kaç Tane Bayisi Var?

Rossmann bayi sayısı firmaya dair merak edilen konu başlıkları arasında yer almaktadır. 2023 yılı verilerine göre Türkiye'de 145 mağazası bulunan firma bin 300'ü aşkın kişiyi istihdam etmektedir.

Rossmann Müşteri Hizmetleri İletişim Numarası Nedir?

Rossmann müşteri hizmetleri iletişim numarası firmadan hizmet alan veyahut da almayı düşünen pek çok tüketici tarafından merak edilmektedir. Firmanın şubelerinden ürün hizmeti alan tüketiciler söz konusu alışverişe ilişkin her türlü dilek, şikayet ve önerilerini iletebilmek adına Rossmann iletişim numarasına ihtiyaç duymaktalardır.

Tüketicilerin yanı sıra firmadan bayilik talep etmek isteyen, dükkanlarını firmaya kiralamak isteyen pek çok kişi de Rossmann’ın güncel iletişim numaralarını öğrenmek üzere sorgulamalarda bulunmaktalardır.

Rossmann’ın 2024 yılı itibari ile aktif olarak kullanmaya devam ettiği müşteri hizmetleri iletişim numarası, ‘0850 259 77 66’ şeklindedir. Tüketiciler bu numarayı çevirerek telefonun diğer ucunda bulunan müşteri hizmetleri yetkilisine her türlü duruma ilişkin dilek, şikayet ve önerilerini iletebilmektelerdir. Yanı sıra girişimciler de bayilik hizmeti vermeyen ancak kiralık dükkan arayışında olan firma ile bu numara üzerinden irtibat kurabilmektelerdir.

Alman Rossmann’a telefonun yanı sıra mail üzerinden de kolaylıkla ulaşım sağlanması mümkündür. Hem tüketiciler hem de girişimciler her türlü sorunları ve soruları için firmanın ‘edestek@rossmann.com’ adresine mail gönderebilirler.

Müşteri odaklı bir hizmet anlayışı bulunan Rossmann gerek müşteri iletişim numarası gerek ise de mail adresi üzerinden iletilen her türlü talebe hızlı bir şekilde çözüm üretmektedir.