İş Fırsatları

Torku İş Başvurusu Nasıl Yapılır? Çalışma Şartları

Torku iş başvurusu nereden ve nasıl yapılır? Torku çalışma şartları nasıl? İşte Torku’nun kariyer fırsatlarına dair ayrıntılar…

Abone Ol

2007 yılında Konya Şeker’e bağlı olarak hizmet vermeye başlayan Torku, gıda alanında günümüzün en çok tercih edilen markaları arasında yer almaktadır. Üretimi Konya Şeker tarafından yapılan tüm ürünler tek bir çatı altında toplayan Torku, ürünlerinin kalitelerinin yanı sıra uygun fiyat politikası ile de bilinmektedir.

Senelerdir tüketicilere en kaliteli ürünleri en uygun fiyatlar karşılığında ulaştırma gayreti ile sektörde öne çıkan Torku, yalnızca tüketiciler tarafından değil iş arayışı içerisinde olan kişiler tarafından da yakından takip edilmektedir. Bizler de hazırlamış olduğumuz bu içeriğimizde Torku’nun istihdam fırsatlarına dair birtakım bilgilendirmelerde bulunduk. İşte detaylar…

TORKU İŞ İLANLARINA NEREDEN VE NASIL BAŞVURU YAPILABİLİR?

5 binden fazla çalışanı ve geniş hizmet kapsamı ile faaliyetlerine devam eden Torku’da çalışmanın yollarını arayan pek çok kişi, firmanın güncek iş ilanlarını nereden görüntüleyebileceklerini merak etmektedir.

Torku personel alımı ilanları genellikle firmanın resmi web sitesi aracılığı ile yayınlanmaktadır. Yanı sıra Kariyer.net gibi popüler kariyer platformları üzerinden de Torku’ya iş başvurusunda bulunmak mümkündür.

TORKU İŞ BAŞVURU ŞARTLARI

Torku’nun kariyer fırsatları çerçevesinde arama motorları üzerinden sık sık sorgulanan konu başlıklarından biri de firmaya kimlerin iş başvurusunda bulunabilecekleri ile ilgilidir.

Markasına herhangi bir sebepten ötürü zarar gelmesini istemeyen Torku, işe alım süreçlerini titizlik ile yürüten bir firmadır. Personel kadrosu ne kadar güçlü ve kaliteli ise hizmetlerinin de o denli avantajlı olacağının bilincinde olan Torku, adayların ön başvurularını kısa bir süre içerisinde değerlendirilmektedir. Yaş, eğitim, deneyim gibi kriterlerde çerçevesinde yapılan değerlendirmeler neticesinde uygun bulunan Torku’da işe başlayabilmektedir.

TORKU İŞ POZİSYONLARI

Torku’da kariyer yapmayı hedefleyen pek çok kişi yetkinlikleri doğrultusunda hangi pozisyonlar için iş başvurusu yapabileceklerini merak etmektedir.

Torku’nun hizmet kapsamı geniş olduğu için firmanın personel kadrosunda da birçok departmanda görevli elemanlar bulunmaktadır. Çoğunluk ile benzer görevler için yeni personellere ihtiyaç duyan Torku, iş pozisyonlarını şu şekilde sıralamıştır:

Güvenlik görevlisi, satış temsilcisi, muhasebe elemanı, depo sorumlusu, insan kaynakları sorumlusu.

Pozisyon bazlı sorumluluklar şu şekilde açıklanabilir:

  • Güvenlik görevlisi: Çalışma saatleri içerisinde firmanın güvenliğini sağlamak ve korumak ile yükümlülerdir.
  • Depo sorumlusu: Firmanın deposundan sorumludur. Ürün giriş- çıkış sürecini kontrol eder. Ayrıca ürün düzenlemesinde de görev alır.
  • Satış temsilcisi: Perakende ürününü, malı ve hizmeti müşteriye satmak ile yükümlülerdir.
  • İnsan kaynakları: Firmada işe alım ve işten çıkarma süreçlerini yönetir.

TORKU PERSONEL MAAŞLARI NE KADAR?

Ülkemizin en önemli isimlerinden olan Torku, firma bünyesinde kariyer yapmanın yollarını arayan pek çok kişi tarafından yakından takip edilmektedir. Bu takip süreci çerçevesinde arama motorları aracılığı ile sık sık sorgulamalarda bulunan adaylar, özellikle firmanın maaş politikasını merak etmektelerdir.

Torku’da birçok iş pozisyonu bulunmaktadır. Buna bağlı olarak pozisyonlar doğrultusunda personellerin kazançları da değişiklik göstermektedir. Ayrıca maaş belirlenmesinde; deneyim, eğitim ve diğer kişisel özelliklerde büyük önem arz etmektedir.

TORKU PART- TIME ÇALIŞMA İMKANI VERİYOR MU?

Torku tarafından istihdam edilerek hem kariyerlerini hem de aylık kazançlarını garanti altına almak isteyen pek çok kişi, firmanın yarı zamanlı çalışılmasına izin verip vermediğini merak etmektedir.

Torku genel olarak tam zamanlı çalışma sistemini benimsemiş olan bir firmadır. Yerli markamız ihtiyaç halinde yarı zamanlı olacak şekilde de personel istihdamı gerçekleştirmektedir.