Çalışma Hayatı

Yeniyo Döner Bayilik (Franchise) Şartları ve Ücreti 2024

Yeniyo Döner bayilik veriyor mu? Yeniyo Döner’den nasıl bayilik alınır? İşte firmanın güncel bayilik hizmetlerine dair ayrıntılar…

Abone Ol

Fast- food sektörüne ülkemizin en değerli lezzetlerinden olan döner alanında giriş yapmak isteyen birçok kişi son dönemlerin popüler firmalarından olan Yeniyo Döner’i yakından takip etmektedir.

Lezzetli dönerleri ile müşterilerinin şubelerinden mutlu ayrılmalarını sağlayan Yeniyo Döner, girişimciler tarafından da yakından takip edilmektedir. Yeniyo Döner’den bayilik hizmeti almak isteyen pek çok girişimci, firmanın güncel bayilik hizmetlerine yönelik sorgulamalarda bulunmaktadır.

Türkiye’nin dört bir yanında şubesi bulunan Yeniyo Döner, 2020 yılında kurulmuştur. Kısa süre içerisinde büyük bir popülerlik yakalayan firma, bayilik hizmeti ile daha da büyümeyi hedeflemektedir. Peki, Yeniyo Döner bayiliği nasıl alınır? Yeniyo Döner bayilik şartları ve ücreti ne kadar? İşte konuya dair tüm merak edilenler…

Yeniyo Döner Bayilik Şartları Nelerdir?

Yeniyo Döner bayiliği şartları birçok girişimci tarafından merak edilmektedir. Henüz 4 yıldır sektörde olan ve bu kapsamda da büyüme hedefini gerçekleştirme yolunda sağlam adımlar atan firmaya katılmak isteyen girişimciler, güncel bayilik şartlarını araştırmaktalardır.

Yeniyo Döner’in bayilik şartları dönem dönem değişmektedir. 2024 yılı için firmanın ne gibi şartların sağlanmasını istediği tam olarak bilinmektedir. Ancak genel anlamda sektörde deneyimi bulunan, adli sicil kayda temiz olan ve en önemlisi finansal birikime sahip olan kişilerin, bayilik başvurularının değerlendirilmeye alındığı tahmin edilmektedir.

Yeniyo Döner Bayilik Ücreti Ne Kadar?

Yeniyo Döner bayilik ücreti de fast- food sektöründe hizmet vermenin yollarını arayan birçok girişimci tarafından merak edilmektedir. Firmanın bayilik hizmeti karşılığında ne kadarlık bir ücret talep ettiğini öğrenmek isteyen girişimciler arama motorları üzerinden konuya yönelik sorgulamalarda bulunmaktalardır.

Yeniyo Döner’in yatırım bütçesi için 2 milyon TL ila 6 milyon TL aralığında değişiklik gösteren ücretler belirlediği bilinmektedir. Firmanın bayilik ücreti, şubenin açılacağı lokasyona, bölgenin müşteri potansiyeline ve diğer kriterlere bağlı olarak değişiklik göstermektedir. Güncel Yeniyo Döner bayilik ücreti hakkında bilgi almak isteyen kişilerin firma ile doğrudan irtibat kurmaları gerekmektedir.

Yeniyo Döner Franchise Nasıl Alınır?

Yeniyo Döner bayiliği almak için yapılması gerekenler birçok girişimci tarafından arama motorları üzerinden sık sık sorgulanan konu başlıkları arasında yer almaktadır. Firmanın vadettiği ortalama yüzde 20’lik kar oranını cazip bulan girişimciler, bayilik başvurularını nereden ve nasıl yapmaları gerektiğini merak etmektelerdir.

Yeniyo Döner’den bayilik almak isteyen girişimcilerin firmanın resmi internet sitesi üzerinden yayınlanmış olan iletişim kanallarını kullanarak yetkililer ile iletişime geçmeleri gerekmektedir. Ön başvuruları olumlu sonuçlanan bayi adayları eğitime tabi tutulacaklardır. Söz konusu eğitimi başarılı bir şekilde tamamlayan kişiler ile bayilik sözleşmesi imzalanacaktır.

Yeniyo Döner Kaç Tane Bayisi Var?

Yeniyo Döner bayi sayısı da hem firmanın lezzetli ürünlerinden tatmak isteyen tüketiciler tarafından hem de firmadan bayilik talep etmek isteyen girişimciler tarafından merak edilmektedir.

Yeniyo Döner’in şu an için Türkiye genelinde 16 adet şubesinin bulunduğu bilinmektedir. Firmaya yönelik haberler düzenleyen kaynaklardan alınan bilgilere göre markanın yakın vadede 500 bayiye ulaşma gibi bir hedefi bulunmaktadır. Bu neden ile bayilik şartlarını sağlayan kişilerin başvurularının olumlu değerlendirilme ihtimali son derece yüksektir.

Yeniyo Döner Müşteri Hizmetleri İletişim Numarası Nedir?

Yeniyo Döner müşteri hizmetleri iletişim numarası, ‘0553 113 11 26’ şeklindedir. Ana şubesi Kavacık Mahallesi Özgür Caddesi No: 20 Frama Plaza Beykoz/ İstanbul adresinde bulunan firmaya hem fiziksel olarak hem de müşteri hizmetleri iletişim hattı üzerinden erişim sağlanması mümkündür.