Çalışma Hayatı

Helvacı Ali Bayilik (Franchise) Şartları ve Ücreti 2024

Bu içeriğimizde; geleneksel tatların unutulmaması adına bir mücadele içerisinde olan Helvacı Ali markasının bayilik hizmetine dair bilgilendirmelerde bulunduk.

Abone Ol

1900 yılında İdris Efendi tarafından kurulmuş olan Helvacı Ali markası, helva, şıra ve boza satışı yapmaktadır. Markanın ilk dükkanı İnegöl’de açılmıştır.

Babadan oğula devredilen bir firma olarak faaliyet göstermeye devam eden Helvacı Ali, bugün Türkiye’nin pek çok noktasında tüketicilere hizmet vermektedir. Peki, Helvacı Ali bayiliği nasıl alınır? Helvacı Ali bayiliği ne kadar? İşte konuya dair ayrıntılar…

Helvacı Ali Bayilik Şartları Nelerdir?

Helvacı Ali bayiliği şartları birçok girişimci tarafından merak edilmektedir. Bayilik hizmeti sayesinde büyümeye devam eden markadan nasıl bayilik alınabileceği, arama motorları aracılığı ile sık sık sorgulanmaktadır.

Helvacı Ali’den bayilik almak isteyen kişilerin ilgili lokasyonda başka bir Helvacı Ali şubesinin olmadığından emin olmaları gerekir. Yanı sıra kişinin bayilik için belirli bir finansal birikiminin olması istenmektedir.

Helvacı Ali’nin bayisi olarak hizmet vermek isteyen kişinin ilgili dükkanı en az 25 metrekare büyüklüğünde olacak şekilde seçmesi gerekir. Yanı sıra başvuru sahibinin daha önce marka altında başka bir şube açmamış olması da istenmektedir.

Helvacı Ali Bayilik Ücreti Ne Kadar?

Helvacı Ali bayilik ücreti gıda sektöründe hizmet vermenin hayalini kuran birçok kişi tarafından merak edilmektedir. Bilindik bu markaya güven duyan ve bu sayede de yüksek kazançlar elde etmenin hayalini kuran girişimciler, arama motorlarında ‘2024 Helvacı Ali bayilik ücreti’ sorgulamasında bulunmaktalardır.

Helvacı Ali’den bayilik almak isteyen kişilerin bayilik ücretinin yanı sıra markanın isim hakkını da karşılamaları gerekmektedir. Ancak her iki kalem için de 2024 yılına dair net bir bilgi bulunmamaktadır.

2023 yılında bayilik ücreti için ortalama 300 bin TL’lik bir ödemenin talep edildiği biliniyordu.

Helvacı Ali Franchise Nasıl Alınır?

Helvacı Ali bayiliği almak için yapılması gerekenler arama motorları üzerinden girişimciler tarafından sık sık sorgulanmaktadır.

Helvacı Ali bayilik başvurusu şartlarını sağlayan girişimciler, firmanın resmi web sitesinde yer alan ‘Franchising Fırsatları’ sekmesinden bir başvuru formu doldurmalılardır. Form aracılığı ile istenilen bilgilerin eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurulması son derece önemlidir. Site üzerinden iletilen başvuru formu kısa süre içerisinde yetkililer tarafından değerlendirilecektir. O süreçte başvuru sahibine bayilik ücreti ve isim hakkı ile ilgili de net açıklamalar yapılacaktır. Tarafların anlaşmaları halinde bayilik sözleşmesi imzalanacaktır.

Helvacı Ali Kaç Tane Bayisi Var?

Helvacı Ali bayi sayısı girişimcilerin yanı sıra tüketiciler tarafından da bir hayli merak edilmektedir. Firmanın resmi web sitesinde yer alan 2023 yılı verilerine göre Helvacı Ali 12 farklı ülkede 200’ü aşkın şubesi ile tüketicilere hizmet vermektedir. 2024 yılı güncel şube sayısı ise tam olarak bilinmemektedir.

Helvacı Ali Müşteri Hizmetleri İletişim Numarası Nedir?

Helvacı Ali müşteri hizmetleri iletişim numarası hem işletmeden hizmet alan tüketiciler hem de işletmenin bayilik hizmetine dair bilgi almak isteyen girişimciler tarafından merak edilmektedir.

Helvacı Ali’nin aktif olarak kullandığı müşteri hizmetleri iletişim numarası, ‘0850 888 19 00’ şeklindedir. Ayrıca firmaya ‘info@helvaciali.com’ mail adresinden e- posta yolu ile ulaşmak da mümkündür.

Tüketiciler yukarıda paylaşmış olduğumuz iletişim kanallarını kullanarak dilek, şikayet ve önerilerini Helvacı Ali yetkililerine iletebilirler. Girişimciler ise yine aynı kanallar üzerinden bayilik sürecine dair bilgi verilmesini talep edebilirler. Ancak bayilik başvurusu telefon veyahut da mail üzerinden değil, firmanın resmi web sitesinde yer alan başvuru formu üzerinden tamamlanabilmektedir.