Çalışma Hayatı

Lastikpark Bayilik (Franchise) Şartları ve Ücreti 2024

Lastikpark bayilik başvurusu nereden yapılır? Lastikpark bayilik ücreti ne kadar? İşte konuya ilişkin ayrıntılar…

Abone Ol

Farklı markalara ait lastiklerin bulunduğu bir lastik satış firması olan Lastikpark, 1927 yılından bu yana hizmet veren Tatko Lastik Sanayi ve Ticaret A.Ş.’ye bağldırı.

Lastikpark firması aracına lastik satın almak isteyen tüketicilerin yanı sıra firmadan bayilik talep etmek isteyen girişimciler tarafından da yakından takip edilmektedir. Peki, geniş ürün yelpazesi ile bilinen firma bayilik veriyor mu? Lastikpark bayiliği için nereye başvuru yapmak gerekir? İşte konuya dair ayrıntılar…

Lastikpark Bayilik Şartları Nelerdir?

Lastikpark bayiliği şartları birçok girişimci tarafından merak edilmektedir. Bu sektörün önünün açık olduğunu ve dolayısı ile de kazancının riske girmeyeceğini düşünen girişimciler, firmadan bayilik talep edebilmek için hangi kriterleri karşılamaları gerektiğini merak etmektelerdir.

Lastikpark’tan bayilik almak isteyen kişilerin bulundukları lokasyonlarda herhangi bir Lastikpark bayisinin bulunmaması gerekmektedir. Yanı sıra açılacak olan bayinin ölçülerinin firma tarafından belirlenmesinin kabul edilmesi istenmektedir.

Lastikpark bünyesinde bayi olarak hizmet vermek isteyen kişilerin finansal birikime sahip olmaları ve işletme sahibi olmalarına engel olabilecek bir durumları olmamalıdır.

Lastikpark Bayilik Ücreti Ne Kadar?

Lastikpark bayilik ücreti de bu sektörde hizmet vermeyi hedefleyen birçok girişimci tarafından merak edilmektedir.

Lastikpark bayiliği için bayilik ücretinin yanı sıra firmanın isim hakkının da karşılanması gerekmektedir. 2024 yılı için firmadan konuya ilişkin resmi bir açıklama gelmemiştir. Ancak geçtiğimiz yılın verilerine bakıldığında Lastikpark’ın bayilik için 200 ila 250 bin TL aralığında bir ücret talep ettiği görülmektedir. Bu rakamın bu sene güncellenmiş olduğu tahmin edilmektedir.

Lastikpark Franchise Nasıl Alınır?

Lastikpark bayiliği almak için öncelikle yukarıda belirtilmiş olan şartların tamamının karşılanıyor olması gerekmektedir. Şartları sağlayan bayi adayları firmanın resmi web sitesinin açılan ekranında yer alan ‘Bayi Olmak İstiyorum’ kategorisinden ilgili formu doldurup firma yetkililerine iletebilmektelerdir.

Eksiksiz ve doğru bilgiler ile doldurulan form kısa süre içerisinde Lastikpark yetkilileri tarafından değerlendirilecektir. Ön başvurunun olumlu sonuçlanması halinde kişi ile iletişime geçilecek ve güncel bayilik ile isim hakkı ücretleri hakkında bilgilendirme yapılacaktır. Şartların iki taraf tarafından da kabul edilmesi halinde bayilik sözleşmesi imzalanacaktır.

Lastikpark Kaç Tane Bayisi Var?

Lastikpark bayi sayısı hem araçlarına lastik satın almak isteyen tüketiciler hem de firmadan bayilik talep etmek isteyen girişimciler tarafından merak edilmektedir.

Lastikpark, kurulduğu günden bu yana bayilik hizmeti ile geniş kitlelere ulaşmayı başarmış olan bir firmadır. 2021 yılı verilerine göre firmanın Türkiye genelinde 500’ün üzerinde bayisi bulunmaktadır.

Lastkpark Müşteri Hizmetleri İletişim Numarası Nedir?

Lastikpark müşteri hizmetleri iletişim numarası firmadan hizmet almış veyahut da almak isteyen, firmanın ürünleri hakkında bilgi sahibi olmanın yollarını arayan tüketiciler tarafından merak edilmektedir. Yanı sıra Lastikpark’tan bayilik talep etmek isteyip de sürecin nasıl işlediğini öğrenmek isteyen girişimciler de firmanın müşteri hizmetleri iletişim numarasını sık sık sorgulamaktadır.

Lastikpark’ın 2024 yılı itibari ile aktif olarak kullandığı müşteri hizmetleri iletişim numarası, ‘0850 222 27 41’ şeklindedir. Bu numara üzerinden tüketiciler dilek, şikayet ve önerilerini iletebilmektedir. Yanı sıra girişimciler de bayilik sürecine dair akıllarına takılanları yetkililere sorabilmektelerdir. Ancak bayilik başvurusu telefon üzerinden değil firmanın resmi web sitesinde yer alan başvuru formu aracılığı ile yapılabilmektedir.

Lastikpark’a telefonun yanı sıra mail yolu ile de ulaşmak mümkündür. info@lastikpark.com adresine gönderilen maillere firmanın yetkilileri tarafından kısa süre içerisinde dönüş yapılmaktadır.