Çalışma Hayatı

LC Waikiki Bayilik (Franchise) Şartları ve Ücreti 2024

LC Waikiki bayilik veriyor mu? LC Waikiki bayilik şartları ve ücreti ne kadar? İşte konuya dair tüm merak edilenler…

Abone Ol

Ana merkezi İstanbul’da bulunan LC Waikiki, son dönemlerin en çok tercih edilen giyim markaları arasında yer almaktadır. Önceleri yüksek fiyat uygulamaları sebebi ile yalnızca belli bir kitle tarafından ulaşılabilir olan firma, bugün nerede ise her bütçeye hitap eden çok çeşitli tekstil ürünlerinin satışlarını yapmaktadır.

Fransızca ‘arkadaşlar’ anlamına gelen LC ile Hawaii Adası’nda bulunan Waikiki plajından adını alan giyim markası; ev tekstilinden çocuk, kadın ve erkek giyim ürünlerine kadar pek çok ürünün satışını yapmaktadır. Yanı sıra ayakkabı, gözlük ve çanta gibi aksesuarların da satışlarını yapan firma tüketiciler tarafından olduğu kadar girişimciler tarafından da yakından takip edilmektedir.

Tekstil sektörüne güçlü bir markanın güvencesi altında giriş yapmak isteyen pek çok girişimci, LC Waikiki’nin bayilik verip vermediğini merak etmektedir. Peki, LC Waikiki bayiliği nasıl alınır, şartları neler? İşte konuya dair ayrıntılar…

LC Waikiki Bayilik Şartları Nelerdir?

LC Waikiki bayiliği şartları girişimciler tarafından sık sık sorgulanan konu başlıkları arasında yer almaktadır. Öncelikle belirtmek gerekir ki marka bayilik hizmeti sunmaya devam etmektedir.

LC Waikiki’den bayilik alınabilmesi için finansal birikime sahip olunması gerekmektedir. Yanı sıra başvuru sahibinin mağaza yöneticiliği geçmişi bulunmalıdır.

LC Waikiki bayiliklerinin alışveriş merkezlerinde ya da yaya ve araç trafiğinin yoğun olduğu yerlerde açılmaları gerekmektedir. Ek olarak söz konusu bayinin büyüklüğünün de en az 100 metrekare olması istenmektedir. Son olarak ilgili lokasyonda başka bir LC Waikiki bayisinin bulunmaması da aranan şartlar arasında yer almaktadır.

LC Waikiki Bayilik Ücreti Ne Kadar?

LC Waikiki bayilik ücreti de sektörde hizmet vermek isteyen girişimciler tarafından sık sık sorgulanmaktadır.

LC Waikiki bayilik ücretinin yanı sıra isim hakkı bedeli de talep eden bir firmadır. Söz konusu ücretler açılmak istenilen bayinin büyüklüğüne, lokasyonuna ve müşteri potansiyeline göre değişiklik göstermektedir. 2022 yılı verilerine göre firmanın bayilik ücreti 250 bin TL’dir. Ancak 2024 yılı için herhangi bir bilgi bulunmamaktadır.

LC Waikiki Franchise Nasıl Alınır?

LC Waikiki bayiliği almak için yapılması gerekenler birçok kişi tarafından arama motorları üzerinden sorgulanmaktadır. Firmanın bayiliğine talip olan girişimciler, başvuru sürecini nasıl yönetmeleri gerektiğini merak etmektelerdir.

LC Waikiki’den bayilik talep etmek isteyen kişilerin öncelikle firmanın resmi web sitesinde bulunan ön başvuru formunu eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurmaları gerekmektedir. Ön başvurunun olumlu değerlendirilmesi halinde bayi sahibi adayı ile irtibata geçilmekte ve isim hakkı ile bayilik ücretine dair bilgi verilmektedir. Anlaşmanın sağlanması halinde bayilik sözleşmesi imzalanmaktadır.

LC Waikiki Kaç Tane Bayisi Var?

LC Waikiki bayi sayısı hem firmadan hizmet almak isteyen tüketiciler hem de firmanın çatısı altında hizmet vermek isteyen girişimciler tarafından merak edilmektedir.

LC Waikiki’nin resmi web sitesinden alınan bilgilere göre firma 56 ülkede ve 349 şehirde şube sahibidir. Türkiye’de 540 şubesi bulunan firmanın yurt dışında ise toplamda 660 mağazası bulunmaktadır.

LC Waikiki Müşteri Hizmetleri İletişim Numarası Nedir?

LC Waikiki müşteri hizmetleri iletişim numarası şikayet, dilek ve önerilerini iletmek isteyen tüketicilerin yanı sıra bayilik sürecine dair bilgi almak isteyen girişimciler tarafından da merak edilmektedir.

LC Waikiki’nin aktif olarak kullandığı müşteri hizmetleri numarası, ‘444 4 529’ şeklindedir. Ayrıca firmaya musteri@lcwaikiki.com mail adresi aracılığı ile de ulaşmak mümkündür.