Çalışma Hayatı

Zonguldak'ta en yüksek yevmiye o ilçede! İmzalar atıldı...

Zonguldak Elvanpazarcık Belediyesi ile HAK-İŞ Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı. Buna göre, kentteki yerel yönetimler arasında işçiye en yüksek yevmiyeyi Elvanpazarcık Belediyesi verecek...

Abone Ol

Zonguldak Elvanpazarcık Belediyesi ile HAK-İŞ Sendikası arasındaki toplu iş sözleşmesi görüşmeleri tamamlandı. Sendika ile Belediye arasında imzalar atıldı. 

HAK-İŞ Sendikası Zonguldak İl Başkanı Nihat Oruç, Elvanpazarcık Belediye Başkanı Ümit Uzun, toplu iş sözleşmesini imzaladılar. Atılan imzalar sonucunda artık belediye işçileri günlük olarak bin 610 lira yevmiye alacak.

Konuya ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Elvanpazarcık Belediye Başkanı Ümit Uzun, kentteki yerel yönetimler arasında işçiye en yüksek yevmiyeyi kendilerinin verdiğini söyleyerek;  "Belediyemiz İşçi Personelleriyle ile Hak-İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imza töreni gerçekleştirdik. Emekçi arkadaşlarımıza ilimizdeki yerel yönetimlerin en yüksek  günlük yevmiyesini vererek bin 610 TL olarak belirledik. Emeğe duyduğumuz saygıyı birkez daha gösterdik. Sözleşmemiz herkes için hayırlı uğurlu olsun" dedi.