Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi alımını duyurdu Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi alımını duyurdu

Türkiye’nin önde gelen bankaları arasında yer alan Akbank, 2024 yılında da sektörün en çok konuşulanları arasında yer almaya devam ediyor. Hem bireysel hem de ticari müşterileri için birbirinden avantajlı kredi ve kredi kartı kampanyaları düzenleyerek milyonların bütçelerine destek veren Akbank, ayrıca son dönemlerde emekliler için düzenlediği kampanyaları ile de adından söz ettiriyor.

Geçim derdinin çok çeşitli faktörler çerçevesinde artmış olduğu şu günlerde milyonlar için devreye girmiş olan Akbank, her ay olduğu gibi bu ay da elini taşın altına koydu. İhtiyaç kredisi, taşıt kredisi, konut kredisi, kredi kartı ürünleri ve diğer hizmetleri ile sürekli olarak gündemde olmayı başaran Akbank, bu gücü ile kariyerinin henüz başında olan birçok kişi tarafından da yakın takip altına alındı.

Eğitimleri ve diğer yetkinlikleri doğrultusunda Akbank’ta kariyer yapmayı hedefleyen birçok kişi, bankanın güncel başvuru şartlarını araştırmaya başladı. Peki, Akbank iş başvurusu nereden ve nasıl yapılır? Akbank’ta kimler çalışabilir? Akbank personel maaşları ne kadar? İşte konuya dair ayrıntılar…

Akbank Iş Başvurusu

AKBANK İŞ BAŞVURUSU NEREDEN VE NASIL YAPILIR?

Akbank’a iş başvurusunda bulunmak isteyen pek çok kişi özgeçmişlerini nereye ve nasıl gönderebileceklerini merak etmektedir.

Akbank’ın resmi web sitesinden elde edilen bilgilere göre iş başvurusu yapmak isteyenler ‘Akbank Kariyer’ isimli isteye CV’lerini yükleyebilirler. Yanı sıra Akbank’ın mobil uygulaması aracılığı ile de güncel personel alımı ilanları takip etmek ve o ilanlara başvuruda bulunmak mümkündür.

Akbank Kariyer ve Akbank mobil uygulamaları üzerinden yapılacak olan iş başvuruları için özel olarak bir CV düzenlenmesine gerek yoktur. Söz konusu platformlarda bulunan profillerin doğru ve eksiksiz bir şekilde oluşturulması, güncel ilanlara başvuru yapılabilmesi açısından yeterlidir.

Akbank personel alımı ilanlarına ayrıca farklı platformlar üzerinden de başvuru yapılabilmektedir. LinkedIn ve Kariyer.net, Akbank personel alımı ilanlarının sıklık ile yayınlandıkları platformlar arasında yer almaktadır.

AKBANK’TA BİRDEN FAZLA POZİSYON İÇİN BAŞVURU YAPILABİLİR Mİ?

Akbank dönem dönem toplu personel alımı ilanları yayınlamaktadır. Bu kapsamda birçok kişi birden fazla ilana başvuru yapıp yapamayacaklarını merak etmektedir.

Akbank’ın çoklu olarak iş başvurusu yapmak isteyenler için yapmış olduğu açıklamada, adayların birden fazla ilana başvuru yapmalarında herhangi bir sakıncanın olmadığı bilgisine yer verilmiştir. Elbette ki burada önemli olan başvuru yapılan pozisyonlar için belirtilen şartların sağlanıyor olmasıdır.

ASKERLİĞİNİ YAPMAYANLAR AKBANK’A İŞ BAŞVURUSUNDA BULUNABİLİRLER Mİ?

Akbank personel alımı sürecine dair en çok merak edilen konu başlıklarından biri de askerlik ile ilgilidir. Askerliğini yapmamış olan kişilerin bankanın personel alımı ilanlarına başvuru yapıp yapamayacakları arama motorları üzerinden sıklık ile sorgulanan konu başlıkları arasında yer almaktadır.

Akbank’ın resmi web sitesi aracılığı ile yapılan açıklamada askerliğini yapmamış olan kişilerin de ilgili boş pozisyonlar için başvuru oluşturabilecekleri bilgisine yer verişmiştir. Ancak deneyim şartı aranan pozisyonlar için en az 1 yıl, deneyim şartının olmadığı pozisyonlar için ise en az 2 yıl tecil zorunluluğu bulunmaktadır.

AKBANK GİŞE YETKİLİSİ MAAŞLARI 2024

Akbank personel maaşları, pozisyona ve deneyime göre değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda bankanın özellikle gişe yetkililerine ne kadar ödediği en çok merak edilen konular arasında yer almaktadır.

Akbank deneyimi olmayan gişe yetkililerine 19 bin 400 TL ila 24 bin 300 TL aralığında maaş ödemesi yapmaktadır. 2- 4 yıl arası deneyimi olanlar 20.500- 27.400 TL aralığında, 5- 9 yıl arası deneyimi olanlar 23.400- 28.200 TL aralığında, 10 yıldan fazla deneyimi olanlar ise 24.100- 29.600 TL aralığında kazanç sağlamaktadır.