Memur Sen Genel Başkanı ALi Yalçın, 15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümünde mesaj yayınladı. Yalçın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 15 temmuz günü hayatını kaybeden tüm şehitlere rahmet dilerken, gazilere de sağlık ve sıhhat dileklerinde bulundu.

Hain darbe girişiminin Türk milleti tarafından engellendiği vurgusunu yapan Ali Yalçın, "15 Temmuz Direniş ve Diriliş İradesinin İhaneti Destanı 15 Temmuz Darbe Girişimi'nin üzerinden 8 yıl geçti. Bu süreçte şunu çok net bir şekilde başardık; milletimizin irfanıyla gösterdiği direniş ve diriliş destanı, şehitlerimizin aziz hatırası, istiklal ve istikbalimizin en büyük teminatıdır. Memur-Sen ailesi olarak şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize sağlık, sıhhat ve afiyet diliyorum" dedi.

Belediye çalışanlarına yüzde 30 zam sevinci Belediye çalışanlarına yüzde 30 zam sevinci

GENEL BAŞKANIMIZIN ÇAĞRISIYLA MEYDANLARA İNDİK

Yalçın, Memur Sen tarafından yapılan açıklamayı da sosyal medya paylaşımına ekledi. Konfederasyon tarafından hazırlanan 15 temmuz mesajında ise, "Memur-Sen ailesi olarak kalkışmanın ilk dakikalarından itibaren Genel Başkanımız Ali Yalçın’ın çağrısıyla meydanlara indik. 81 ilde bütün teşkilatlarımızla, örgütlü yapımızla küresel vesayetin maşası FETÖ’cü hainlere karşı direnişe katıldık. Gönüldaşlarımız, kardeşlerimiz Prof. Dr. İlhan Varank’ı, Yusuf Elitaş’ı, Ali Alıtkan’ı, Cuma Dağ’ı ve Kutlu Nebi’yi şehit verdik. Ama milletimizle birlikte vatanımızı, küresel şer odaklarının inisiyatifine terk etmedik. Her 10 yılda bir darbeyle hizaya getirilmek istenen Türkiye’miz için 15 Temmuz bir dönüm noktası ve yeniden dirilişin, küresel şer şebekesi ve maşaları için ise sonsuz bir kâbusun ilk adımı oldu" ifadelerine yer verildi.