Fırın işçileri çalışma koşulları sebebiyle iş bıraktı! Fırın işçileri çalışma koşulları sebebiyle iş bıraktı!

1998 yılında çırak olarak başladığı baklava yapımına seneler içerisinde kendini geliştirerek bir usta olarak devam eden Baklavacı Şemsettin, son dönemlerin en popüler markaları arasında yer almaktadır.

2007 yılında ilk şubesini ‘Baklavacı Şemsettin’ ismi ile açan Şemsettin Toprak, yapmış olduğu açıklamalarda tek amacının halka hizmet olduğunu, kaliteli baklavanın her kesim tarafından tüketilmesini sağlamak olduğunu belirtmiştir.

Şanlıurfa’da başlayan hikayesini geniş kitlelere duyuran ve tatlıları ile de damakları çatlatan Şemsettin Toprak, bu alanda hizmet vermek isteyen girişimciler tarafından da yakından takip edilmektedir. Peki, Baklavacı Şemsettin bayiliği nasıl alınır? İşte ayrıntılar…

Baklavacı Şemsettin 2

Baklavacı Şemsettin Bayilik Şartları Nelerdir?

Baklavacı Şemsettin bayiliği şartları, birçok kişi tarafından merak edilmektedir. Bu alanda eğitim almış ya da eğitimi olmasa da tatlıcılık sektöründe bir esnaf olarak hizmet verme hayli olan birçok kişi, Baklavacı Şemsettin ailesine nasıl dahil olabileceklerini öğrenebilmek adına arama motorları üzerinden sık sık sorgulamalarda bulunmaktadır.

Baklavacı Şemsettin markasının bayiliği için bayilik tasarımına uygun olunması gerekmektedir. Yanı sıra bayilik için güzel bir konumun da belirlenmesi gerekir. Girişimcilik ruhuna sahip olan kişilerin başvurularına açık olan bayilik için aranan en önemli şart birikim sahipliğidir. Belirli bir birikimi olan ve markanın bayilik ücretini karşılayabilen girişimciler, Baklavacı Şemsettin’in bayisi olarak hizmet verebilmektelerdir.

Baklavacı Şemsettin Bayilik Ücreti Ne Kadar?

Baklavacı Şemsettin bayilik ücreti, son dönemlerde gıda sektöründe hizmet vermek isteyen birçok kişi tarafından merak edilmektedir.

Baklavacı Şemsettin bayiliği için istenen ücrete ilişkin güncel bir bilgi bulunmamaktadır. Ekonomik koşullar değiştiği için bayilik ücreti de sık aralıklar ile güncellenebilmektedir. Ancak geçtiğimiz yılın verilerine göre 2023 yılı Baklavacı Şemsettin bayilik ücreti 500 bin TL olarak kayda geçmiştir.

Baklavacı Şemsettin Franchise Nasıl Alınır?

Baklavacı Şemsettin bayiliği almak için yapılması gerekenler, bu işin ilgilileri tarafından merak edilmektedir.

Baklavacı Şemsettin bayilik başvurusu son derece kolaydır. Girişimciyi ek prosedürler ile uğraştırmayan firma, resmi web sitesi üzerinden yapılan başvuruları hızlı bir şekilde değerlendirmeye almaktadır.

Baklavacı Şemsettin bayilik başvurusu firmanın resmi web sitesinde yer alan iletişim formunu doldurarak yapılabilmektedir.

Baklavacı Şemsettin’in Kaç Tane Bayisi Var?

Baklavacı Şemsettin bayi sayısı, firma bünyesinde hizmet vermeye talip olan girişimciler tarafından sık sık sorgulanmaktadır. Ayrıca Baklavacı Şemsettin’in lezzetlerini beğenen tüketiciler de bulundukları yerlere yakın olan şubeleri öğrenebilmek adına arama motorları üzerinden konuya yönelik araştırmalar yapmaktalardır.

2024 yılı itibari ile Baklavacı Şemsettin 26 şehirde toplamda 52 şubede hizmet vermektedir. Ayrıca 81 ilden de online olarak sipariş alan markanın ana şubesi Şanlıurfa ilimizde bulunmaktadır.

Baklavacı Şemsettin Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası Nedir?

Baklavacı Şemsettin müşteri hizmetleri iletişim numarası gerek bayilik hakkında gerek ise de firmanın diğer hizmetleri hakkında bilgi sahibi olmak isteyen kişiler tarafından sık sık sorgulanmaktadır.

Sipariş problemlerinden diğer alanlarda oluşan taleplere kadar her türlü talebi müşteri hizmetleri üzerinden değerlendiren Baklavacı Şemsettin’e ‘0850 430 5 430’ numaralı telefon numarası aracılığı ile ulaşmak mümkündür.

Baklavacı Şemsettin’in müşteri hizmetleri numarası olarak paylaşmış olduğumuz hat, WhatsApp’ta da aktiftir. Firma hem internet sitesi hem müşteri hizmetleri ve hem de WhatsApp kanalı aracılığı ile sipariş kabul etmekte yanı sıra bayilik başvurularına da yanıt vermektedir.