WOMEN-UP projesi nedir? WOMEN-UP projesi nedir?

Türkiye’nin zincir market sektöründe hizmet veren en önemli markaları arasında yer alan BİM, son dönemlerde arama motorlarına sık sık konu olmaktadır. 1995 yılında Sancaktepe’de kurulmuş olan firmanın bayisi olarak hizmet vermeyi hedefleyen birçok girişimci, bu konuya yönelik araştırmalarda bulunmaktadır.

Kurucu ortakları; Cüneyd Zapsu, Aziz Zapsu, Korkut Özal, Yasin El Kadı, Mustafa Latif Özbaş ve Mehmet Fatih Saraç olan BİM, 2015 yılında kendisine bağlı olarak hizmet veren FİLE Market’i kurmuştur. Yıllar içerisinde kaliteli hizmet anlayışı, geniş ürün yelpazesi ve uygun ürün fiyatları ile hem ülkemizin birçok noktasında hem de bazı dünya ülkelerinde alanında söz sahibi olmayı başaran BİM’in bayilik imkanı sunup sunmadığı merak edilmektedir.

BİM’e bağlı olarak hizmet vererek yüksek gelirler elde etmek isteyen kişiler için hazırlamış olduğumuz bu içeriğimizde; BİM bayiliği ve firmanın diğer özelliklerine dair bilgilendirmelerde bulunduk.

Bim Bayilik 2

BİM Bayilik Şartları Nelerdir?

BİM bayiliği şartları, bu güçlü firmanın bünyesinde bayi olarak hizmet vermek isteyen birçok girişimci tarafından merak edilmektedir. BİM’in bayiliğini alarak yüksek kazançlar elde etmek isteyen pek çok kişi, güncel şartlara yönelik sorgulamalarda bulunmaktadır.

BİM, sanılanın aksine bayilik hizmet vermemektedir. Yalnızca kendi çalışma sistemi çerçevesinde mağaza kiralama işlemi yapan BİM, kiralık dükkanları olan kişiler ile doğrudan iletişime geçmektedir. Dolayısı ile BİM’in bayilik için belirlemiş olduğu herhangi bir şart bulunmamaktadır.

BİM Bayilik Ücreti Ne Kadar?

BİM’in bayilik verdiğini düşünen birçok kişi arama motorlarında sık sık ‘BİM bayilik ücreti’ başlıklı sorgulamalarda bulunmaktadır. Ancak firma bayilik vermediği için bu başlığa dair herhangi bir paylaşıma ulaşmak da mümkün değildir.

BİM Franchise Nasıl Alınır?

BİM bayiliği almak için yapılacak hiçbir şey yoktur. Firma, politikaları gereğince bayilik vermeyi uygun bulmamaktadır. Ancak kiralık dükkanı olan kişiler BİM ile kiralama işlemine yönelik iletişime geçebilmektelerdir.

Mağaza kiralamak isteyenler BİM’in resmi web sitesinde yer alan iletişim formunu eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurabilirler. Söz konusu formda kiralanmak istenen yerin ölçülerine dair mutlaka net bilgilendirmeler yapılmalıdır.

BİM’in Kaç Tane Bayisi Var?

BİM bayi sayısı 0’dır. Bayilik imkanı tanımayan firmanın ilk kurulduğu yıllarda 20 adet şubesi bulunmaktaydı. Sektöre giriş yapar yapmaz milyonlarca tüketicinin dikkatini çekmeyi başaran firma, kısa süre içerisinde daha fazla mağaza kiralamaya ve satın almaya başlamış dolayısı ile de Türkiye’nin dört bir yanında hizmet vermek üzere çalışmalarını hızlandırmıştır.

BİM’e dair edinilen son bilgilere göre zincir marketin nerede ise her şehirde en az 3 şubesi bulunmaktadır. 2021 yılı verilerine göre firmanın yalnızca Mısır sınırları içerisinde 300 tane şubesi vardır. Mısır’ın yanı sıra Fas’ta da şubeleri bulunan BİM, 11 bin 2023’ün üzerinde noktada hizmet vermeye devam etmektedir.  

BİM Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası Nedir?

BİM müşteri hizmetleri iletişim numarası birçok tüketici tarafından merak edilmektedir. Yanı sıra öneri, şikayet ve taleplerini iletmek isteyen tüketiciler de firmanın güncel telefon numarasını öğrenmek üzere arama motorları üzerinden konuya yönelik sorgulamalarda bulunmaktadır.

BİM’in güncel iletişim numarası ‘0850 254 26 23’ şeklindedir. Zincir market yönetimi ile hem bu telefon numarası üzerinden hem de firmanın resmi web sitesinde yer alan form aracılığı ile iletişime geçmek mümkündür.