1991 yılında Sabancı Holding ve Carrefour firmalarının ortaklığı ile kurulmuş bir zincir market olan Carrefoursa, günümüzde tüketiciler tarafından sık sık ziyaret edilmektedir. Kendi markasına ait olan ürünlerin yanı sıra yüzlerce markanın ürününü de bünyesinde barındıran zincir market, geniş ürün yelpazesi ile bilinmektedir.

İstanbul İçerenköy Maltepe adresinde kurulan ve bugün Türkiye’nin pek çok noktasında tüketicilere hizmet vermeye devam eden Carrefoursa, girişimciler tarafından da yakından takip edilmektedir. Zincir market sektöründe hizmet vermek isteyen pek çok kişi arama motorları üzerinden ‘Carrefoursa bayiliği başlıklı sorgulamalarda bulunmaktadır. Peki, Carrefoursa bayilik veriyor mu? İşte konuya dair ayrıntılar…

Carrefoursa Bayilik 2

Carrefoursa Bayilik Şartları Nelerdir?

Carrefoursa bayiliği şartları merak edilmektedir. Birçok rakibinin aksine bayilik veren firma, bu sayede hem büyümekte hem de ciddi bir istihdam sağlamaktadır.

Carrefoursa’ya bağlı olarak bayilik hizmeti vermek isteyen girişimcilerin sağlamaları gereken bazı şartlar şu şekilde sıralanabilir:

  • Market ya da gıda sektöründe tecrübe sahibi olmak,
  • Sicili temiz olmak,
  • İşe alınacak olan personellerin deneyimli olmalarına özen göstermek,
  • Finansal birikime sahip olmak.

Carrefoursa Bayilik Ücreti Ne Kadar?

Carrefoursa bayilik ücreti birçok girişimci tarafından merak edilmektedir. Hali hazırda popülerliği ile dikkat çeken süper marketin bir bayisi olarak hizmet vermek isteyen girişimciler, firmanın belirlemiş olduğu güncel bayilik ücretine yönelik sorgulamalarda bulunmaktalardır.

2024 yılı Carrefoursa bayilik ücreti ile ilgili henüz resmi bir açıklama bulunmamaktadır. Değişen ekonomik şartlardan ötürü güncellendiği tahmin edilen bu ücretin 2023 yılında 500 bin TL civarında olduğu bilinmektedir.

Carrefoursa Franchise Nasıl Alınır?

Carrefoursa bayiliği almak için nasıl bir yol izlenmesi gerektiği girişimciler tarafından bir hayli merak edilmektedir.

Carrefoursa bayisi olarak hizmet vermek isteyen kişiler için resmi web sitesinde yer alan bir bayilik formu düzenlemiştir. Bu formu doldurarak kişisel bilgilerini, ikamet bilgilerini ve firmanın talep ettiği diğer bilgileri beyan eden kişinin başvurusu kısa bir süre içerisinde değerlendirilmeye alınmaktadır. Değerlendirme neticesinde bayiliğe uygun bulunan aday ile ücret paylaşılmaktadır. Ücretin onaylanması halinde taraflar arasında sözleşme imzalanmaktadır.

Carefoursa’nın Kaç Tane Bayisi Var?

Oba Makarna'da dikkat çeken iddia! Daha önce uyarı yapılmış Oba Makarna'da dikkat çeken iddia! Daha önce uyarı yapılmış

Carrefoursa bayi sayısı hem marketten alışveriş yapmak isteyen tüketiciler hem de marketin bayisi olarak hizmet vermek isteyen girişimciler tarafından merak edilmektedir. Tüketiciler kendilerine ne yakın şubeyi öğrenmek, girişimciler ise marketin hangi bölgelerde hizmet verdiğini tespit edebilmek amacı ile konuya yönelik sorgulamalarda bulunmaktalardır.

2023 yılında şirket yönetimi tarafından yapılmış olan açıklamaya göre Carrefoursa’nın 56 ilde 1000 mağazası, 11 bine yakın çalışanı, 14 deposu ve 8 bine yakın çiftçi ve üreticisi bulunmaktadır. Bu rakamların 2024 yılı itibari ile yükselmiş oldukları tahmin edilmektedir.

Carrefoursa Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası Nedir?

Carrefoursa müşteri hizmetleri iletişim numarası firmaya dilek ve şikayetlerini iletmek isteyen tüketicilerin yanı sıra bayilik ile ilgili bilgi almak isteyen girişimciler tarafından da arama motorları aracılığı ile sık sık sorgulanmaktadır. Yanı sıra online siparişler ile ilgili bilgi almak isteyen tüketiciler de Carrefoursa müşteri hizmetleri iletişim numarasını merak etmektelerdir.

Carrefoursa’nın aktif müşteri hizmetleri iletişim numarası ‘444 10 00’ şeklindedir. Bu numara üzerinden şubelere, online siparişlere ve genel olarak firmaya dair tüm dilek ve şikayetler iletilebilmektedir. Ancak müşteri iletişi hizmetleri üzerinden bayilik ile ilgili herhangi bir bilgi alınabilmesi mümkün değildir. Bunun için firmanın resmi web sitesi üzerinden firma ile iletişim kurulması gerekmektedir.