Günümüz gelişen teknolojisi ve değişen tüketici alışkanlıkları, nerede ise herkesi bankalar ile iş birliği yapmaya sürükledi. Kredi ve kredi kartı hizmetlerinden yararlanmak istemeyenler dahi maaşlarını çekebilmek adına bankalarda hesap açmak, banka kartı kullanmak durumunda kaldı.

Bankalardan hizmet alan kişi sayısı gün geçtikçe artarken bankalarda kariyer yapma hedefini gerçekleştirmenin yollarını arayan birçok kişi de arama motorları üzerinden güncel iş ilanlarını sorgulamaya başladı. Bu kapsamda iş arayışı içerisinde olan kişilerin yakından takip ettikleri bankalardan biri de Denizbank olarak öne çıktı.

Özel bankacılık sektörünün en deneyimlileri arasında yer alan Denizbank, bireysel ve ticari müşterilerine birçok alanda kolaylıklar sağlamaya devam ediyor. Yanı sıra geçim derdi içerisinde olan emekliler için de birbirinden avantajlı kampanyalar düzenleyen banka, iş arayan kişiler için de sık sık açık pozisyonlarını duyuruyor. Peki, Denizbank’a iş başvurusu nasıl yapılır? Denizbank’ın personel maaşları ne kadar? İşte konuya dair ayrıntılar…

Denizbank Iş Başvurusu 2

DENİZBANK İŞ BAŞVURUSU NEREDEN VE NASIL YAPILIR?

Denizbank ailesine dahil olmak isteyenler, banka tarafından yayınlanmış olan personel alımı ilanlarını yakından takip etmeye devam ediyorlar.

Denizbank bünyesinde çalışmak isteyen kişiler, ilanın yayınlanmış olduğu platform üzerinden online olarak iş başvurusunda bulunabilirler. Kimi zaman kendi resmi internet sitesinin ‘Kariyer’ kısmından ilan yayınlayan banka kimi zaman da LinkedIn ve Kariyer.net gibi kariyer platformları üzerinden adaylarının başvurularını kabul ediyor.

DENİZBANK PERSONEL MAAŞLARI NE KADAR?

Denizbank’ın istihdam fırsatları dahilinde en çok merak edilen konu başlıklarından biri de bankanın maaş uygulamaları ile ilgilidir. Denizbank ailesi kapsamında çalışma hayatına devam eden çalışanların ne kadar kazandıkları, arama motorlar üzerinden sık sık sorgulanan konu başlıkları arasında yer almaktadır.

Denizbank personel maaşları, pozisyona ve deneyime bağlı olarak değişiklik göstermektedir. Ayrıca personelin eğitim durumu ve diğer özellikleri de maaş ödemelerine doğrudan etki eden faktörler arasında yer almaktadır.

2024 yılı Denizbank personel maaşları deneyim faktörüne bağlı olarak şu şekilde sıralanabilmektedir:

  • 0- 1 yıl aralığında deneyimi bulunanlara: 18 bin 900 TL ila 29 bin 600 TL aralığında
  • 2- 4 yıl aralığında deneyimi bulunanlara: 20 bin TL ila 36 bin 200 TL aralığında
  • 5- 9 yıl aralığında deneyimi bulunanlara: 22 bin 700 TL ila 37 bin 200 TL aralığında
  • 10 yıl ve üzeri sürelerde deneyimi bulunanlara: 23 bin 400 TL ila 39 bin 200 TL aralığında

DENİZBANK İŞ BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Sürekli İşçi alıyor Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Sürekli İşçi alıyor

Denizbank’ta çalışmak isteyen birçok kişi, hangi kriterler çerçevesinde istihdam fırsatının sunulduğunu merak etmektedir. Arama motorları üzerinden konuya yönelik sık sık sorgulamaların yapıldığı bilinmektedir.

Denizbank iş başvuru şartları, açık pozisyona bağlı olarak değişiklik göstermektedir. Güvenlik pozisyonu için ilgili sertifikaya ihtiyaç duyulurken gişe yetkilisi pozisyonu için lisans diplomasına ihtiyaç duyulmaktadır. Ayrıca her pozisyon özelinde farklı kriterler de bulunmaktadır. Bu neden ile bu başlık altında tek bir maddeden bahsedilebilmesi söz konusu değildir.

DENİZBANK ASKERLİĞİNİ YAPMAMIŞ OLAN PERSONELLERİ KABUL EDER Mİ?

Denizbank için askerlik kriteri, kişinin deneyim süresine göre değişiklik göstermektedir. Deneyimsiz olanların en az 2 yıl, deneyimli olanların ise en az 1 yıl tecilli olmaları gerekmektedir. Aksi takdirde kişinin işe alınması söz konusu değildir. Ayrıca özel sebeplerden ötürü askerlikten muafiyet almış kişiler de Denizbank’a iş başvurusunda bulunabilmektelerdir.