Çalışma Hayatı

E Bebek Bayilik (Franchise) Şartları ve Ücreti 2024

Bu içeriğimizde; Türkiye’nin en çok tercih edilen anne bebek markalarından olan E Bebek’in bayilik hizmetine dair bilgilendirmelerde bulunduk.

Abone Ol

2001 yılın Halil Erdoğmuş tarafından hizmete açılmış olan E Bebek, kuruluş amacı ile dikkat çekmektedir. Yeni doğmuş bir çocuğunun bulunması sebebi ile ilk etapta bebek bakımına dair bir site olarak E Bebek’i açan Erdoğmuş sonrasında ise bebek ürünlerini site üzerinde satışa sunmaya başladı.

İlerleyen dönemlerde siteye yönelik tüketici ilgisinin artmasını fırsat bilen Halil Erdoğmuş, markasının fiziksel mağazalarını hizmete açmaya başladı. Artan ilgi karşılığında bayilik de vermeye başlayan marka, bugün en çok tercih edilen anne bebek markalarından biri haline geldi. Peki, E Bebek bayiliği nasıl alınır? İşte detaylar…

E Bebek Bayilik Şartları Nelerdir?

E Bebek bayiliği şartları, sektör ile ilgili olan girişimciler tarafından oldukça merak edilmektedir. Anne bebek ürünlerine yönelik ilginin genel olarak azalmayacağına dair olan güvenden kaynaklı E Bebek’ten bayilik almak isteyen pek çok girişimci, markanın hangi şartlar çerçevesinde bayilik verdiğini araştırmaktadır.

E Bebek markasının bayilik şartları dönem dönem değişmektedir. Güncel şartlar ise şu şekilde sıralanabilir:

  • Finansal birikime sahip olmak,
  • Başarılı bir ticari geçmişe sahip olmak,
  • Sorumluluk sahibi olmak,
  • İletişim becerileri güçlü olmak,
  • Müşteri memnuniyetine önem vermek,
  • Teminat gösterebiliyor olmak.

E Bebek Bayilik Ücreti Ne Kadar?

E Bebek bayilik ücreti de girişimciler tarafından merak edilen konu başlıkları arasında yer almaktadır.  E Bebek bayilik ücretini başvuruları değerlendirdikten sonra paylaşmaktadır.

E Bebek bayilik ücreti açılacak olan bayinin lokasyonuna ve bayinin büyüklüğüne göre değişiklik göstermektedir. 2024 yılı bayilik ücretine dair detaylı bir bilgi bulunmamasına rağmen firmanın 2023 yılında girişimcilerden isim hakkı hariç olmak üzere 200 bin TL ila 400 bin TL aralığında değişiklik gösteren bayilik ücreti talep ettiği bilinmektedir.

E Bebek Franchise Nasıl Alınır?

E Bebek bayiliği almak için öncelikle bayilik başvuru formunun doldurulması gerekmektedir. Söz konusu form ne yazık ki firmanın resmi web sitesinde bulunmamaktadır. Bu neden ile markanın bayiliğine talip olan kişilerin kendilerine en yakın lokasyonda olan E Bebek şubesine şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.

E Bebek Kaç Tane Bayisi Var?

E Bebek bayi sayısı hem anne bebek ürünlerine ihtiyaç duyan tüketiciler hem de bayilik hakkında bilgi almak isteyen girişimciler tarafından merak edilmektedir.

E Bebek’in resmi web sitesinden alınan güncel bilgilere göre firmanın 2024 yılı itibari ile 65 ilde toplamda 227 mağazası bulunmaktadır.

E Bebek Müşteri Hizmetleri İletişim Numarası Nedir?

E Bebek müşteri hizmetleri iletişim numarası arama motorları aracılığı ile sık sık sorgulanan konu başlıkları arasında yer almaktadır. Tüketiciler sorunlarının çözümleri için girişimciler ise bayilik hizmetine ilişkin bilgi almak amacı ile söz konusu iletişim numarasına ihtiyaç duymaktadır.

E Bebek’in aktif olarak kullandığı müşteri hizmetleri iletişim numarası, ‘0216 325 11 11’ şeklindedir. Bu numara üzerinden firma ile iletişime geçilerek online siparişlerin durumlarına ilişkin bilgi alınabilir. Yanı sıra şubelerden alınan hizmetler ile ilgili dilek ve şikayetler de yine bu hat üzerinden firma yetkililerine iletilebilir.

Bayilik ile ilgili detaylı bilgi almak isteyen girişimciler de E Bebek’in ilgili müşteri hizmetleri iletişim numarası üzerinden yetkililer ile irtibat kurabilir. Ancak yine de girişimcilerin şubeye giderek bir başvuru formu doldurmaları gerekecektir. Başvuruları olumlu değerlendirilen kişiler bayilik ücretinde anlaşmaları halinde sözleşme imzalayabileceklerdir.