Bankacılık sektörü hem ülkemizde hem de diğer dünya ülkelerinde tüketiciler tarafından yakından takip edilen bir sektördür. Bütçelerine bankalardan destek alan birçok kişi kredi ve kredi kartı kampanyalarını arama motorları üzerinden sık sık sorgulamaktadır. Bu kapsamda milyonlarca kişiye geniş kapsamlı hizmetlerde bulunan bankalardan biri de Garanti BBVA olarak öne çıkmaktadır.

Kurulduğu günden bu yana hem ticari hem de bireysel müşterilerine çok çeşitli alanlarda hizmetler sunarak müşteri kitlesini artırma hedefi doğrultusunda ilerleyen Garanti BBVA, özellikle son dönemlerde emekliler için düzenlediği kampanyalar ile adından söz ettirmektedir. Zorda olan emeklilere promosyon ödemeleri, kredi kartı ayrıcalıkları ve uygun faizli kredi hizmetleri ile destek olmaya çalışan banka, iş arayışı içerisinde olan vatandaşlar tarafından da yakından takip edilmektedir.

Eğitimleri ve diğer yetkinlikleri kapsamında bankacılık sektörünün bir üyesi olmanın yollarını arayan pek çok kişi Garanti BBVA’nın güncel personel alımı ilanlarını sık sık sorgulamaktadır. Peki, Garanti BBVA’nın personel alımı ilanlarına nereden ve nasıl başvuru yapılır? Garanti BBVA personel alımı ilanlarına başvuru şartları neler? İşte konuya dair ayrıntılar…

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi 37 Öğretim Üyesi alacak İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi 37 Öğretim Üyesi alacak

Garanti Bbva Iş Başvurusu 2

GARANTİ BBVA PERSONEL ALIMI İLANLARINA NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Garanti BBVA bankacılık sektöründe kariyer yapmayı hedefleyen pek çok kişinin ilk tercih ettiği bankalar arasında yer almaktadır. Bu kapsamda bankanın iş ilanlarına nereden ve nasıl başvuru yapılabileceği de arama motorları üzerinden sık sık sorgulanan konu başlıkları arasındadır.

Garanti BBVA’nın resmi web sitesinde iş başvuru sürecine dair birtakım bilgilendirmelerde bulunmaktadır. Banka, kurumsal web sitesi aracılığı ile personel ihtiyaçlarını paylaştığını ve söz konusu personel alımı ilanlarına web sitesi üzerinden profil oluşturarak başvuru yapılabileceğini belirtmiştir. Yanı sıra Kariyer.net gibi kariyer platformları üzerinden de zaman zaman Garanti BBVA’nın personel ihtiyaçlarının giderilebilmesi amacı ile çeşitli ilanlar yayınlanmaktadır.

GARANTİ BBVA PERSONEL ALIMI İLANI BAŞVURU ŞARTLARI

Garanti BBVA bünyesinde çalışmak isteyen pek çok kişi bankanın ilgili personel alımı ilanlarına hangi şartlar çerçevesinde başvuru yapabileceklerini merak etmektedir.

Garanti BBVA personel alımı ilanı başvuru şartları, banka tarafından bildirilen açık pozisyonlara göre değişiklik göstermektedir. ‘Bankacı’ olarak çalışmak isteyen kişilerin 30 yaşını aşmamış olmaları ve üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olmaları gerekmektedir. Ayrıca ilanın verilmiş olduğu şehirde ikamet etmek de bankanın ilanlar kapsamında belirlemiş olduğu kriterler arasında yer almaktadır.

Zaman zaman güvenlik görevlisi pozisyonu için de ilan açan Garanti BBVA, söz konusu kadrosu için adayların ilgili yetkinliklere ve sertifikalara sahip olmalarını istemektedir.

GARANTİ BBVA PERSONEL MAAŞLARI NE KADAR? 2024

Garanti BBVA bünyesinde çalışan personellerin maaşları, faaliyet gösterdikleri pozisyonlara bağlı olarak değişiklik göstermektedir. Bu neden ile bankanın personellerine ödediği maaşlar ile ilgili olarak net bir rakamdan bahsedilmesi mümkün değildir.

Garanti BBVA başarılı çalışanlarını prim ile ödüllendirmektedir. Yanı sıra çalışanlarına yılda bir kere olacak şekilde maaş zammı yansıtan bankada ‘ücretlendirme paketi’ isimli bir sistem de bulunmaktadır. Söz konusu sistem dahilinde maaşın 3’te 1’i ikramiye olarak personellerin hesaplarına tanımlanmaktadır. Ek olarak çalışanlara yabancı dil tazminatı, yemek fişi gibi farklı ödemeler de yapılmaktadır.

GARANTİ BBVA İNSAN KAYNAKLARI İLETİŞİM

Garanti BBVA ile bir sebepten iletişim kurmak isteyen personel adaylarının, bankanın insan kaynakları bölümüne ulaşmaları gerekmektedir. Bu kapsamda Garanti BBVA insan kaynakları iletişim numarası ‘0212 318 18 18’ olarak kayda geçmiştir. Ayrıca ‘[email protected]’ mail adresi üzerinden de bankanın insan kaynakları departmanına erişim sağlanması mümkündür.