Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Hakan Yeşil, Türk-İş'e bağlı sendika başkanlarıyla 3 Eylül'de düzenlenecek olan "Geçinemiyoruz" mitinginin hazırlıkları kapsamında bir toplantı gerçekleştirdi. Yeşil, bu mitingin yalnızca sendikaları değil, tüm halkı ilgilendirdiğini vurguladı. Mitingin geniş kapsamlı bir etkinlik olduğunu ve işsizlik, emeklilik gibi toplumsal sorunlara dikkat çekileceğini belirtti.

Yeşil, "3 Eylül'de Zonguldak'ta düzenlenecek olan Geçinemiyoruz Mitingi, Türk-İş önderliğinde gerçekleştirilecek. Bugün sendikalar ve Demokrasi Platformu temsilcileriyle birlikte mitingin detaylarını görüştük. Bu yalnızca sendikal bir organizasyon değil, tüm toplumu ilgilendiren, işsizliği ve emeklileri etkileyen bir etkinlik olacak" dedi.

Öz Orman-İş Sendikası yönetim kurulu kimlerden oluşur? Öz Orman-İş Sendikası yönetim kurulu kimlerden oluşur?

Mitingte, vatandaşların sorunlarına yer verileceğini belirten Yeşil, "Vergide adalet, yüksek enflasyon, kit reformları gibi pek çok önemli konu gündeme getirilecek. Mitinge sadece sendika üyelerini değil, tüm vatandaşları davet ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Miting, 3 Eylül  saat 18.00'de Zonguldak Madenci Anıtı'nda başlayacak. Hakan Yeşil, tüm Zonguldak halkını bu  mitinge katılmaya davet ederek, "Zonguldak'a yakışır bir miting gerçekleştireceğiz. Tüm halkımızı Madenci Anıtı’nda bekliyoruz" dedi.