Çalışma Hayatı

HAK-İŞ on binlerce üyesiyle meydanlara iniyor

HAK-İŞ Konfederasyonu, başta vergi adaletsizliği olmak üzere emekçilerin yaşadığı sorunların çözüme kavuşturulması için meydanlara iniyor.

Abone Ol

HAK-İŞ Konfederasyonu kitlesel olarak yapacağı eylemlere Konfederasyona bağlı Sendikaların katılımını sağlayarak on binlerce emekciyi meydanlarda toplayacak ve hükümete seslenecek.

İLK MİTİNG KAYSERİ’DE

Mitingler 23 Ağustos 2024 Cuma günü Kayseri'de, 5 Eylül 2024 Perşembe günü Kocaeli'nde, 13 Eylül 2024 Cuma günü de Gaziantep'te yapılacak.

HAK-İŞ'ten yapılan açıklama şöyle; "HAK-İŞ Yönetim Kurulumuz, vergi adaletsizliği, sendikal baskılar, işten çıkarmalar ve sürgünler, Kamu Çerçeve Protokolü'ne ek protokol zam talebi, kayıt dışı istihdam, örgütlenmenin önündeki engeller ve iş kazaları başta olmak üzere çalışma hayatına ilişkin konularda taleplerini dile getirmek üzere üç farklı ilde mitingler gerçekleştirmeye karar vermiştir.

TALEPLER MİTİNGLERDE DİLE GETİRİLECEK

Bu kapsamda, üyelerimizin ve tüm teşkilatımızın katılımlarıyla 23 Ağustos 2024 Cuma günü Kayseri ilinde, 5 Eylül 2024 Perşembe günü Kocaeli ilinde ve 13 Eylül 2024 Cuma günü Gaziantep ilinde miting gerçekleştirilecektir. Çalışma hayatının bu önemli gündem maddelerine ilişkin taleplerimizi bir kez daha mitinglerde dile getireceğiz.