Taşımacılık sektörünün talep görmeye devam ettiği şu günlerde tüketicilerin yanı sıra iş arayışı içerisinde olanlar da kargo firmalarını yakın takip altına aldı. Kazançlarını kargo sektöründe katlamanın yollarını arayan pek çok kişi arama motorları üzerinden konuya yönelik sorgulamalarda bulunurken özellikle Hepsijet’in birçok kişi tarafından merak edildiği görüldü.

Hepsijet, son dönemlerin en çok tercih edilen taşımacılık firmalarından biri olarak faaliyet göstermeye devam ediyor. Türkiye’nin dört bir yanı için hızlı teslimat garantisi veren firma, birçok kişiye kariyer yapma fırsatı da tanıyor. Peki, Hepsijet nerenin firması? Hepsijet’te çalışma şartları nasıl? İşte konuya dair ayrıntılar…

Hepsijet Iş Başvurusu 2

HEPSİJET NEDİR?

Hepsijet, birçok büyük firma ile iş birliği içerisinde olan bir markadır. e- ticaret taşımacılığında katma değerli hizmetler sunarak müşterilerine güvenli taşımacılık garantisi veren firma, 2017 yılında Hepsiburada tarafından kurulmuştur. 81 ile gönderi teslimatı sağlayan taşımacılık şirketi, günümüzün en çok tercih edilen kargo firmaları arasında yer almaktadır.

HEPSİJET ARAÇLI KURYE MAAŞLARI NE KADAR? 2024

Hepsijet, iş arayışı içerisinde olan kişilere taşımacılık sektöründe kariyer yapma fırsatı sunan bir firmadır. Taşımacılık maaşları ise teslim edilen paket sayısına göre değişiklik göstermektedir.

2024 yılının ilk çeyreği için açıklanmış olan Hepsijet araçlı kurye maaşı, teslimat başına 25 ila 35 TL aralığındadır. Günde ortalama olarak 80 teslimat gerçekleştiren bir kuryenin aylık kazancı 30 bin TL ila 40 bin TL aralığında değişiklik göstermektedir.

HEPSİJET ARAÇLI KURYE ÇALIŞMA ŞARTLARI NELERDİR?

Hepsijet’te araçlı kurye olarak çalışmak isteyen kişilerin bazı şartları sağlıyor olmaları gerekmektedir. Söz konusu şartlar genel olarak şu şekilde sıralanabilir:

  • En az 18 yaşında olmak,
  • Askerlik ile bir ilişiği bulunmamak,
  • 2015 model minivan bir araca sahip olmak,
  • Şahıs şirketine sahip olmak,
  • Hizmet verilmek istenilen bölgede ikamet ediyor olmak,
  • Yüz kızartıcı bir suçtan ötürü hüküm giymemiş olmak.

HEPSİJET’TE ÇALIŞMANIN AVANTAJLARI NELERDİR?

Hepsijet’te araçlı kurye olarak çalışmanın birçok avantajı bulunmaktadır. Öncelikle kişi teslimat sayısına bağlı olarak çalışma saatlerini kendisi ayarlayabilmektedir. Ayrıca ilk kez şahıs şirketi açanlara Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan 1 yıllık ödeme teşviki tanımlanmaktadır.

Maaş ödemelerini her ay aynı  gün yapma garantisi veren Hepsijet, ayrıca kurye sistemi çerçevesinde çok az bir miktarda ödenen vergi sayesinde de çalışanlarını rahat ettirmektedir.

HEPSİJET İŞ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Hepsijet’te araçlı kurye olarak çalışmak isteyen birçok kişi, firmaya iş başvurusunun nasıl yapılabileceğini merak etmektedir.

Hepsijet iş başvurularını resmi web sitesi üzerinden kabul etmektedir. Yanı sıra çeşitli kariyer platformları üzerinden de Hepsijet’e yönelik iş ilanlarının yayınlandığı bilinmektedir. Tüm platformlar için form doldurularak iş başvurusu yapılmaktadır. Başvurular ortalama olarak 3 iş günü içerisinde yöneticiler tarafından değerlendirilmektedir. Olumlu görüş bildirilen başvuru sahiplerine kısa süre içerisinde dönüş yapılmakta ve tarafların anlaşmaları halinde sözleşme düzenlenmektedir.

HEPSİJET’TE YAKIT MASRAFLARI ÇALIŞANLARA MI AİT?

Hepsijet’te araçlı kurye olarak çalışmak isteyen pek çok kişi, yakıt ve yemek masraflarının kendilerine mi yoksa şirkete mi ait olduğunu merak etmektedir.

Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi alımını duyurdu Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi alımını duyurdu

Hepsijet tarafından yapılan açıklamaya göre kendi aracı ile kuryelik yapmak isteyen kişi hem yemek masraflarından hem de yakıt masraflarınsan sorumludur. Ek olarak KDV ödemesi de şahsa aittir. Total kazancından ilgili ödemeleri gerçekleştirmeleri gereken çalışanlar, yine de birçok sektöre göre daha fazla kazanç elde etmektelerdir.