Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi alımını duyurdu Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi alımını duyurdu

İstanbul Gaz Dağıtım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi (İGDAŞ), 1986 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Türk Ticaret Kanunu hükümleri doğrultusunda kurulmuştur. 6 Ocak 1987 tarihinde ticaret siciline tescil edilmiş olan İGDAŞ, günümüzde de faaliyetlerine devam etmektedir.

İstanbul Anadolu Yakası ve İstanbul Avrupa Yakası için günümüzde 4 milyonu aşkın kişiye hizmet ulaştırmayı sürdüren İGDAŞ, tüketicilerin yanı sıra iş arayışı içerisinde olan kişiler tarafından da yakından takip edilmektedir.

Kesintisiz olarak hizmet sağlama hedefini gerçekleştirme yolunda sürekli olarak çalışmaya devam eden İGDAŞ’ın personel kadrosuna dahil olmak isteyen birçok kişi, arama motorları aracılığı ile firmanın güncel iş ilanlarını sorgulamaktadır. Peki, İGDAŞ iş başvurusu nasıl yapılır? İGDAŞ’ta personel maaşları ne kadar? İşte konuya dair ayrıntılar…

Igdaş Iş Başvurusu

İGDAŞ PERSONEL ALIMI İLANLARINA NEREDEN VE NASIL BAŞVURU YAPILIR?

İGDAŞ bünyesinde istihdam edilmek istenen birçok kişi firmanın iş ilanlarına nasıl başvuru yapabileceklerini merak etmektedir.

İGDAŞ’ın personel alımı ilanları genellikle Türkiye İş Kurumu tarafından yayınlanmaktadır. Kamu kurumunun resmi web sitesi üzerinden yayınlanan personel alımı ilanlarına online ortamda başvuru yapmak mümkündür. Bunun için öncelikle İŞKUR’un resmi web sitesine giriş yapılmalı ve ardından da bir profil oluşturulmalıdır. Söz konusu profilde ‘iş durumu’ yazan kısmın karşısına ‘işsiz’ kutucuğu işaretlenmelidir. Sonrasında ise İGDAŞ’ın güncel personel alımı ilanlarına online olarak başvuru yapılabilecektir.

İGDAŞ PERSONEL ALIMI İLANI BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

İGDAŞ’ın İŞKUR üzerinden yayınlamış olduğu personel alımı ilanlarına başvurmak isteyen birçok kişi, firmanın hangi şartlar çerçevesinde personel istihdam ettiğini merak etmektedir.

İGDAŞ personel alımı ilanı başvuru şartları, başvuru yapılmak istenilen pozisyona göre değişiklik göstermektedir. Firmanın teknik kadrosunda yer almak isteyen adayların teknik liselerin veyahut da Meslek Yüksek Okulları’nın ilgili bölümlerinden mezun olmaları gerekmektedir. Ayrıca adayların B sınıfı ehliyet sahibi olmaları ve aktif olarak araç kullanıyor olmaları gerekmektedir. Mesleki Yeterlilik Belgeleri için de ayrıca bir kriter belirten firma, nerede ise tüm kadroları için 30 yaşın üzerinde olmama şartını göz önünde bulundurmaktadır. Son olarak erkek adayların askerlik ile ilişkilerinin olmaması da istenmektedir.

İGDAŞ İŞ POZİSYONLARI

Sektörün en güçlü isimleri arasında yer alan İGDAŞ’ın personel kadrosuna dahil olarak firmada kariyer yapma hedefi olan birçok kişi, aktif olarak hizmet veren iş pozisyonlarını merak etmektedir.

İGDAŞ’ta hem saha hem de ofis çalışanlarına ihtiyaç duyulmaktadır. Türkiye İş Kurumu’nun resmi kanalları aracılığı ile sık sık personel alımı ilanları yayınlayan firmanın eleman ihtiyacının fazlaca olduğu bazı pozisyonlar şu şekilde sıralanabilir:

Veznedar, avukat, şoför, sayaç açma- kapama elemanı, özel güvenlik görevlisi, inşaat mühendisi, makine mühendisi, engelli personel, teknisyen, tekniker, stajyer, çağrı merkezi müşteri temsilcisi, eski hükümlü işçi, gişe personeli.

İGDAŞ PERSONEL MAAŞLARI NE KADAR? 2024

İGDAŞ’ın personel istihdam süreci kapsamında en çok merak edilen konu başlıklarından biri de firmanın maaş ödemeleri ile ilgilidir. Firmanın iş ilanlarına başvuru yapmak isteyen birçok kişi, İGDAŞ’ta güncel personel maaşlarının ne kadar olduğunu öğrenmek üzere konuya yönelik sorgulamalarda bulunmaktadır.

İGDAŞ’ta personel maaşları deneyime, pozisyona ve kişinin diğer özelliklerine bağlı olarak değişiklik göstermektedir. Bu neden ile firmanın personellerine sabit bir maaş ödemesi yaptığından söz edilmesi mümkün değildir. İş başvurusu olumlu sonuçlanan kişiye son görüşmede maaş bildirimi yapılmaktadır.