Çalışma Hayatı

İstanbul 13 İlçe Belediyesi ile Hizmet İş Sendikası arasında toplu iş sözleşme trafiği

İstanbul 13 ilçe belediyesi ile Hizmet İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi görüşmelerinin ilk oturumu gerçekleşti.

Abone Ol

İstanbul 13 ilçe belediyesi ile Hizmet İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi görüşmeleri başladı. Görüşmelerin ilk oturumuna Hizmet İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı İdris Ersoy ve  MİKSEN Yönetim Kurulu Başkanı Av. Fatih Sultan Mehmet Çiçek, MİKSEN Genel Sekreteri Av. Zekeriya Sancı ile birlikte 13 İlçe Belediyesi’nin yetkilileri katıldı.

13 ilçe belediyesi arasında, Mahalli İdareler Kamu İşveren Sendikası’na (MİKSEN) üye Esenler, Güngören, Kağıthane, Zeytinburnu, Sultangazi, Arnavutköy, Bahçelievler, Ümraniye, Başakşehir, Pendik, Bağcılar, Fatih, Sultanbeyli Belediyeleri yer alıyor.

Görüşmelerin ilk oturumunda konuşan Genel Başkan Yardımcısı Ersoy, “Üyelerimizin hak ve hukuklarını korumak ve günümüz yaşam şartlarına uygun hale getirmek için azami dikkatle yürüteceğimiz görüşmelerimizin ilkini gerçekleştirdik. Karşılıklı diyalogla çözemeyeceğimiz şey yok. Üyelerimiz müsterih olsun, görüşmelerimizi en güzel şekilde tamamlayacağız” dedi.