Turizm ve eğlence sektörünün en gözde isimleri arasında yer alan Jolly Tur, 1987 yılında Harbiye, Şişli/ İstanbul’da kurulmuştur. Şirketin kurucusu ve aynı zamanda da onursal başkanı Sinan Vardar’dır. Ahmet Mete Vardar şirketin yönetim kurulu başkanı, Mert Vardar ise yönetim kurulu başkan yardımcısıdır.

Yaz tatili planlarının sıklaşmış olduğu şu günlerde arama motorlarında hizmetlerine yönelik sık sık sorgulamaların yapıldığı firmaların başında gelen Jolly Tur, yalnızca tüketiciler tarafından değil iş arayışı içerisinde olan kişiler tarafından da yakından takip edilmektedir. Turizm ve eğlence sektöründe bir kariyer yapma hedefi olan pek çok kişi, Jolly Tur’un çalışma şartlarını, personel maaşlarını ve diğer avantajlarını merak etmektedir. Peki, Jolly Tur personel alımı ilanlarına nereden ve nasıl başvuru yapılır? Jolly Tur personel maaşları ne kadar? İşte konuya dair ayrıntılar…

Jolly Tur Iş Başvurusu

JOLLY TUR PERSONEL ALIMI İLANLARINA NEREDEN VE NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Birçok rakibine kıyas ile arama motorları aracılığı ile sık sık sorgulanan Jolly Tur, özellikle bu sektörde kariyer yapmak isteyen kişiler tarafından yakından takip edilmektedir. Firmanın personel alımı ilanlarının hangi platformlar üzerinden yayınlandığı ve o ilanlara nasıl başvuru yapılabileceği merak edilmektedir.

Jolly Tur’un personel alımı ilanları genel olarak firmanın resmi web sitesi aracılığı ile yayınlanmaktadır. Ayrıca Kariyer.net, Secretcv, eleman.net ve LinkedIn gibi popüler kariyer platformlarının da Jolly Tur’un personel ihtiyaçlarını duyurdukları bilinmektedir. Tüm platformlar üzerinden firmanın açık pozisyonları için online olarak başvuru oluşturmak mümkündür.

JOLLY TUR İŞ POZİSYONLARI

Turizm ve eğlence sektörlerinde kariyer yapmayı hedefleyen pek çok kişi Jolly Tur’un hangi pozisyonlar için eleman aldığını merak etmektedir.

Jolly Tur, birçok pozisyon kapsamında personel istihdamı gerçekleştirmektedir. Müşteri ilişkileri, pazarlama stratejileri, finansal planlama ve teknoloji yönetimi gibi pek çok alanda çalışanlarının gelişmelerine destek olan Jolly Tur, müşteri hizmetleri temsilcilerinden finans uzmanların, pazarlama uzmanlarından IT uzmanlarına ve tur danışmanlarına kadar geniş bir yelpazede pozisyon imkanı sunmaktadır.

JOLLY TUR PERSONEL MAAŞLARI NE KADAR? 2024

Jolly Tur ile ilgili en çok merak edilen konu başlıkları arasında personel maaşlarının geldiği bilinmektedir. Birçok kişi Jolly Tur’da işe başlamaları halinde aylık olarak ne kadarlık bir kazanç elde edeceklerini merak etmektedir.

Jolly Tur’da personel maaşları pozisyona göre değişiklik göstermektedir. Yanı sıra deneyim ve kişisel özellikler de firmanın personel maaşı hesabını doğrudan etkileyen faktörler arasında yer almaktadır. Dolayısı ile firmanın maaş politikası ile ilgili olarak net bir rakam verilmesi mümkün değildir.

JOLLY TUR’DA STAJ İMKANI VAR MI?

Harran Üniversitesi 21 Öğretim Üyesi alacağını Harran Üniversitesi 21 Öğretim Üyesi alacağını

Turizm ve eğlence sektöründe kariyer yapmayı hedefleyen ve bu doğrultuda da öncelikle bir staj sürecinden geçmek zorunda olan pek çok kişi, Jolly Tur’un öğrencilere staj yapma imkanı sunup sunmadığını merak etmektedir.

Jolly Tur öğrencilere staj yapmak imkanı tanıyan güçlü bir firmadır. Müşteri hizmetleri ve pazarlama alanlarında öğrencilerin deneyim kazanmasına olanak veren firma, sonrasında ilgili kriterlerin sağlanması halinde stajyerlerine iş imkanı da sunmaktadır.

Jolly Tur’da stajyerlerin görev ve sorumlulukları şu şekildedir:

  • Müşteri hizmetleri ve rezervasyon süreçlerine destek olmak,
  • Tur paketleri ve promosyonlar ile ilgili bilgi edinip müşterileri de bilgilendirme,
  • Etkinlikler ve seyahatler için gerekli hazırlıkların yapılmasına yardımcı olma,
  • Sosyal medya hesaplarına içerik üretimi,
  • Rehberlik ve eğitim süreçlerine katılma,
  • Müşteri geri bildirimlerini toplayıp analiz etme.