Son bir haftadır Karabük ülke gündeminde birinci sırada. Geçen hafta Karabük Üniversitesi'nde okuyan yabancı öğrenciler ile ilgili şok iddialardan sonra bu sefer de kahreden bir haber geldi.

Afrikalı öğrencilerle birlikte olduktan sonra HPV ve HIV gibi cinsel yollarla bulaşan hastalıklara yakalandıkları iddiaları Türkiye'de infial yaratmıştı. Karabük, son olarak bir üniversite öğrencisinin intiharı ile gündeme geldi.

24 yaşındaki sanat tarihi öğrencisi Berkay Yıldırım'dan kahreden haber sahur saatlerinde geldi. Yurt binasından atlayarak yaşamına son veren Yıldırım'ın sosyal medya hesabında yaptığı son değişiklik ise intiharını önceden haber verdiğini ortaya koydu.

SOSYAL MEDYADAN HABER VERMİŞ

Edebiyat Fakültesi Sanat Tarihi öğrencisi Yıldırım'ın intiharı şehri bir kez daha sarsarken bir de sosyal medya hesabında Yıldırım'ın intiharını saatine dek hesapladığı ortaya çıktı.

Instagram hesabındaki fotoğraflarını kaldırdığı belirtilen Yıldırım'ın biyografi kısmında "Umarım bu dünyadaki son günüm (26.03.2024 01:30)" yazdığı görüldü.

Karabük Uni Sosyal Medya

İsmail Necati Efendi Öğrenci Yurdu nerededir, konumu nedir, adresi nedir. KYK yurdunda ne oldu

YKS tercih süreci başladı! Başvurular nereden yapılıyor? Son gün ne zaman? YKS tercih süreci başladı! Başvurular nereden yapılıyor? Son gün ne zaman?

İsmail Necati Efendi Öğrenci Yurdu