1973 yılında hizmet vermeye başlamış olan Karaca, yemek takımlarından küçük ev aletlerine kadar toplamda 140 farklı kategoride 10 bini aşkın ürünün satışını yapmaktadır. Kaliteli ürünlerinin yanı sıra ürünlerinin tasarımları ile de adından söz ettiren firma, özellikle evlilik hazırlıklarını tamamlamak isteyen çiftler tarafından sık sık ziyaret edilmektedir.

‘Evlilik paketi’ başlığı altında tüketicilere birçok indirim hakkından yararlanma imkanı tanıyan Karaca, eksiklerini tamamlamak isteyen tüketicilerin yanı sıra iş arayışı içerisinde olan kişiler tarafından da yakından takip edilmektedir.

Karaca’da kariyer yapmak isteyen pek çok kişi firmanın güncel iş ilanlarını nereden görüntüleyebileceklerini, söz konusu ilanlar için hangi şartları sağlamaları gerektiğini merak etmektedir. Bu kapsamda bizler de bu içeriğimizde Karaca tarafından istihdam edilmek isteyen kişiler için firmanın iş imkanlarına dair birtakım bilgilendirmelerde bulunduk. İşte ayrıntılar…

Karaca Iş Başvurusu 2

KARACA İŞ İLANLARINA NEREDEN VE NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Karaca’da kariyer yapmanın yollarını arayan pek çok kişi firmanın güncel iş ilanlarını incelemek üzere arama motorları aracılığı ile konuya dair sorgulamalarda bulunmaktadır.

Karaca personel alımı ilanları genel olarak firmanın resmi web sitesi üzerinden yayınlanmaktadır. İlgili sitenin açılan ekranında yer alan ‘Kariyer’ veyahut da ‘İnsan Kaynakları’ sekmesi üzerinden açık pozisyonları görüntülemek mümkündür. Açık pozisyonlar kapsamında belirtilmiş olan şartları sağlayan kişiler online olarak başvuru formunu doldurup şirketin insan kaynakları departmanına iletebilirler. Yanı sıra LinkedIn ve Kariyer.net gibi platformlar üzerinden yayınlanan Karaca iş ilanlarına da online ortamda başvuru yapılabilmesi mümkündür.

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi 37 Öğretim Üyesi alacak İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi 37 Öğretim Üyesi alacak

KARACA İŞ POZİSYONLARI

Sektöre güçlü bir markanın çalışanı olarak giriş yapmanın yollarını arayan pek çok kişi Karaca’da hangi pozisyonlarda çalışabileceklerini merak etmektedir.

Karaca, hizmet kapsamı bir hayli geniş olan ve ek olarak büyüme hedeflerini gerçekleştirme yolunda da sağlam adımlar ile ilerlemeye devam eden bir firmadır. Dolayısı ile firmanın sık aralıklar ile personel alımları yaptığı bilinmektedir. Adaylar; mağaza satış danışmanı, pazarlama uzmanı, üretim elemanı ve muhasebe sorumlusu gibi pozisyonlar için başvuru oluşturabilmektelerdir.

KARACA’DA ÇALIŞMA ŞARTLARI NASIL?

Tekstil sektöründen küçük ev aletlerine kadar pek çok sektörde geniş ürün yelpazesi sayesinde en çok tercih edilen markalara arasında yer alan Karaca, personellerine birçok imkan tanımlamaktadır. Kaliteli hizmetin mutlu personellerden geçtiğinin bilincinde olan firma maaş ödemelerine ek olarak birçok yan hak ile personellerinin yüzlerini güldürmektedir.

Karaca personellerine yemekhane hizmetinden yararlanma imkanı sunmaktadır. Yemekhane bölümünün bulunmadığı mağazalarda çalışan personellere ise yemek ücreti tanımlanmaktadır. Ayrıca giyim yardımı ve ulaşım imkanları ile de bilinen firma, firma personelinin indirimli fiyat avantajı ile alışveriş yapmasına olanak tanımaktadır.

KARACA PERSONEL MAAŞLARI NE KADAR? 2024

Karaca’nın istihdam kısmı ile ilgili en çok merak edilen konu başlıkları arasında personel maaşları gelmektedir. Karaca bünyesinde çalışan kişilerin aylık kazançları, arama motorları üzerinden sık sık sorgulanmaktadır.

Birçok firmada olduğu gibi Karaca’da da tek bir maaş tutarından söz edilmesi mümkün değildir. Kişinin faaliyet gösterdiği departman, maaşları doğrudan etkilemektedir. Yanı sıra deneyim, pozisyon ve kişisel beceriler de Karaca’nın maaş ödemeleri noktasında göz önünde bulundurduğu belli başlı kriterler arasında yer almaktadır.

KARACA’DA PART TIME ÇALIŞMA VAR MI?

Karaca genel olarak tam zamanlı çalışma sistemini benimsemiş olan bir firmadır. Ancak yoğun olan mağazalar için dönem dönem part- time elemanlara ihtiyaç duyulabilmektedir.